Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar bende lohusalık üzüntüsü var galiba . Akşamları çok içim daralıyor depresyona giriyorum ne yapsam ki. Geçse biran önce çok yipratiyor. Cevremdekilere catiyorum surekli
Kac kilo ki masallah
Bizim de bugün 21.günümüz. Gece uykusu yok. Sabah 7 gibi uyuyoruz. Ben De bilmiyorum napcam(
Canım bana doktor sık sık emzirmemi söyledi sarılığı olduğu için en fazla 2 saat beklememi istedi.bebişin kilosuda maşallah iyi 10 cc az geldi bana.alıyosa arttır miktarışimdi 2 saatte 1 30 cc mi vereyim çünkü alabiliyor o kadar bebek. Kilosu 3730 şuan
benim bebeğim hiç ağlamıyor yani ağlayıp mama hiç istemiyor çünkü hiç uykusundan uyanmıyor . Sizlerin de öyle miydi ? Dün saat öğle 12 de aldım bebeği küvözden, bir uyumaya başladı hala uyanmadı yavrum sadece 1 saat uyanık kaldı maksimum.
Bez indirimine yetişemedim premium care 3 numara tükenmiş şansıma geç kaldım
e bebek te yarın prima da indirim yapacakmış onu takip et şuan sitesinde 62 li 3 numara 70 tl jokerde 57 idi sanırım belki o fıyata düşerBez indirimine yetişemedim premium care 3 numara tükenmiş şansıma geç kaldım
bende 2. cocuk ilmasina ragmen var. bunalip agliyorum icim daealiyir nasil buyuyecek diyorum.buyuk ogluma uzuluyorum zaman ayiramiyorum diye bebegin derdini anlamiyorum diye bugun aglayip durdum. faturalar ayri dert ediyorum gelen gideni ayri dert ediyorum millete bisey desem ayri sussam icim çatlıyor. kisacasi bendede durumlar kelin melhemi olsa kendi basina surer. buarada ben disari cikmak istesem herkes ayri soyler cocuk hasta ilur kendini usutursun bla bla blaaaaArkadaslar bende lohusalık üzüntüsü var galiba . Akşamları çok içim daralıyor depresyona giriyorum ne yapsam ki. Geçse biran önce çok yipratiyor. Cevremdekilere catiyorum surekli
gögsunuz sisince sağın mastite tek cozum.benim oglumda gogsumu bosaltamamisti sisti kocaman oldu baktim agriyor gidip sagdim ona ragmen agri olduBende mastit oldu arkadaşlar aman dikkat edin bol bol masaj yapın göğüslerinize. Acısı fena, ve ateşimi 39.6’ya kadar çıkardı. Ben yandım siz yanmayın
Sağol canım alabildim bu kez
Canım nerden biliyosun yetmediğni. Benimki de memeden ayrılmıyo. 2 saat kesin ayaktayız. Şu an emziriyorum, uykudan delirmek üzereyim.kızlar sütüm yetmiyor mama vermek istemiyorum sürekli emziriyorum gelir diye ama helak oldum 36 günlük olduk 2 saat deliksiz uyumadim yakında kafayı yiycem hiç bırakmıyor memeyi hem meme hem mama versem sütüm iyice azalır mı yoksa miktarını etkilemez mi mama verenler nasıl veriyor her emzirmeden sonra mı yoksa farklı mı ben gün içinde bir iki defa veriyorum ama sanırım her emzirmeden sonra vermem gerkiyor yetmiyor süt
çünkü memeden sonra mama verince iciyo ve sakinleşiyor maalesef bende yetmedigini düşünüyorum çünkü doysa neresine içecekCanım nerden biliyosun yetmediğni. Benimki de memeden ayrılmıyo. 2 saat kesin ayaktayız. Şu an emziriyorum, uykudan delirmek üzereyim.
Benimki de memede sakinleşiyo. Emzik veriyorum biraz emiyo sonra beni istiyo . Allah hepimize yardım etsin .çünkü memeden sonra mama verince iciyo ve sakinleşiyor maalesef bende yetmedigini düşünüyorum çünkü doysa neresine içecek
daha once yazmislardi motilium hap situ srttiriyormus.dene istersenkızlar sütüm yetmiyor mama vermek istemiyorum sürekli emziriyorum gelir diye ama helak oldum 36 günlük olduk 2 saat deliksiz uyumadim yakında kafayı yiycem hiç bırakmıyor memeyi hem meme hem mama versem sütüm iyice azalır mı yoksa miktarını etkilemez mi mama verenler nasıl veriyor her emzirmeden sonra mı yoksa farklı mı ben gün içinde bir iki defa veriyorum ama sanırım her emzirmeden sonra vermem gerkiyor yetmiyor süt
kızlar sütüm yetmiyor mama vermek istemiyorum sürekli emziriyorum gelir diye ama helak oldum 36 günlük olduk 2 saat deliksiz uyumadim yakında kafayı yiycem hiç bırakmıyor memeyi hem meme hem mama versem sütüm iyice azalır mı yoksa miktarını etkilemez mi mama verenler nasıl veriyor her emzirmeden sonra mı yoksa farklı mı ben gün içinde bir iki defa veriyorum ama sanırım her emzirmeden sonra vermem gerkiyor yetmiyor süt
Kızlar benim ilizlerim 25 günlük oldu oğlan memeyi hiç almıyor kız alıyor ama iyi ememiyor uyuyup kalıyor ne önerirsiniz oğlsna memeyi nasıl vercem ben
emzik de veriyoruz ama 2 dk sürmüyor atıp gene aranıyordaha once yazmislardi motilium hap situ srttiriyormus.dene istersen
mamaversende emzirmeye devsm edersen neden sutun azalsin ki. hic azalir diye düşünme
emzirdikten sonra emzik vermeyi denesen belku ac kalmuyor ama memeden ayrilmak istemiyordur
Canım sen uyandır 2 saatte bir besle sarılık olmasın uykuya düşkün oluyorlar ilk günlerde benimkide öyle ben uyandiriyorum bazenbenim bebeğim hiç ağlamıyor yani ağlayıp mama hiç istemiyor çünkü hiç uykusundan uyanmıyor . Sizlerin de öyle miydi ? Dün saat öğle 12 de aldım bebeği küvözden, bir uyumaya başladı hala uyanmadı yavrum sadece 1 saat uyanık kaldı maksimum.