Sonunda teşhis kondu. Hemanjiom diye bir şey. Doğuştan geliyor. Eski fotoğrafların hepsinde o bölgede hafif bi şişlik varmış, şimdi fark ediyorum. 2 yaşına kadar 15 günde bir ultrason, kalp damar ve Çapa’da çocuk Hematoloji takip edecek. Göze baskı yapmadıkça sorun yok, göze baskı yaparsa müdahele edilecek. Kendiliğinden geçme ihtimali de varmış. Çarpmayla hiç ilgisi yokmuş. Hematoloji ilaçlarla kremlerle küçültebiliyormuş. Kaşlarının arasında boynuz gibi çıktı iyice. Kızım iyice çirkin oldu

Çocuk kalpçi çokmuş, çocuk damarcı hiç yokmuş, var olan da hiç bebeklere bakmamış. Kime gittiysek ben bilmem dedi, başkasını çağırdı. Tam çıkıyorduk, o an oraya gelen bir kadın doktora sordular. Arkamızdan bağırdılar gelin bi de bu doktor baksın diye. O doktor eskiden sadece bu vakalara bakıyormuş hemen teşhis etti.
Doktorun koyduğu teşhisi dün akşam araştırıp arkadaşıma göndermiştim bence bu diye

kızmasınlar diye söyleyemedim. Çok kızıyor doktorlar. Doktor hema dediği anda hemanjiom di mi evet ben de
Vallahi büyük şansmış öyle bir dra denk gelmeniz. Ciddi bir şey olmamasına çok sevindim. Kısa sürede de geçer inşallah. Nazar boncuğu olsun kuzucuğun