- 29 Kasım 2019
- 134
- 226
- 18
- 30
Bizim evde yiğitliğe şey sürdürülmezAyy senin esinde mi ... uff kadersiz basimiz.. malum bizde de durum ayni.. sadece benimki arada bir pediatride hatirlamadigim yerler var falan diyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim evde yiğitliğe şey sürdürülmezAyy senin esinde mi ... uff kadersiz basimiz.. malum bizde de durum ayni.. sadece benimki arada bir pediatride hatirlamadigim yerler var falan diyor![]()
Hayallerini yıkmak istemen ama Hiç normale dönmediKesinlikle 3. aydan sonra normale döner diyorlar gerçi hep diyorlar. 40’ta da bi cacık olmadı☹
Yaa öyle işte bebeğim açsa bile onlar yüzünden sinir stres ne olacak olan sütümüde kaçırıyorlar takmamaya çalışyorum ama bu çok zorAllah allah gereksz yere niye ilac verceksn ki ay ya her yerde farkli tipler ya![]()
Bizim evde yiğitliğe şey sürdürülmez![]()
Bir de kanguru kullananlar yenidoğan aparatı kullanıyor musunuz mert en son 4.160 gr dı 5 gün önce zaten zamanında doğsaydı 50 günlük olacaktı şuan 10 gün sonra 4 aylık olacak gerek yoktur sanırım o aparat daha minik ilk doğduğunda kullanılıyordur dimi
Bayağı parkinson hastası gibi tirtir titriyor. 15-20 saniye sürüyor. Ayakta ve bacakta gördüm. Yeni başladı, 3-4 keredir görüyorum. Ne nöbeti demiş acaba? Pazartesi sorucam, yazarım burdan. O irkilip sıçrama hepsinde var. Denizdeki abartı, şoka giriyor irkilip sıçradıktan sonra. İşte o hali nöbet geçiriyor gibi, kafa kontrolsüzce sallanıyor, gözler korkunç bir şey görmüş gibi... eline oyuncak veriyorum, oyuncağa bakıp şoka giriyor. Bunu da sorucam. Bu kadarı fazla sanki.yaaa nasıl bir tıtreme mertte de var uyanırken gerınırken ellerı tıtrıyor doktora soylemiştim kısa sureli nöbeet gecırıyor olabılır dedı o kadar uzun surmuyor ıkı sallanıyor bıtıyır dedım ısmını söyledi ama aklımda kalmadı bır nöbet dedı vıdeoya cek oyle bakalım bır sonrakı kontrolde dedı buara ayak el beraber gördm bır ıkı kere takıpteyım videoya denk getırebılırsem oyle gostercm uyurken irkilmeleri de var hıc ses yokken o nıye olur bılmıyorum ama bızım uykuda bıryerden dusuyor gıbı oluyor ya bazen oyle bırseydır dıye umuyor kötü düşünmemeye çalışıyorum
Kullanmadım. Kullanmıyorum. Bunlar kocaman oldu artık ne aparatıBir de kanguru kullananlar yenidoğan aparatı kullanıyor musunuz mert en son 4.160 gr dı 5 gün önce zaten zamanında doğsaydı 50 günlük olacaktı şuan 10 gün sonra 4 aylık olacak gerek yoktur sanırım o aparat daha minik ilk doğduğunda kullanılıyordur dimi
Ama senim prematüre belki ordan şey etsekHayallerini yıkmak istemen ama Hiç normale dönmedihaftaya 4 aylık
![]()
yok senınkı farklıymış mert ın uzun surmuyor inşallah deniz kuzumun bırseyı yoktur annesiBayağı parkinson hastası gibi tirtir titriyor. 15-20 saniye sürüyor. Ayakta ve bacakta gördüm. Yeni başladı, 3-4 keredir görüyorum. Ne nöbeti demiş acaba? Pazartesi sorucam, yazarım burdan. O irkilip sıçrama hepsinde var. Denizdeki abartı, şoka giriyor irkilip sıçradıktan sonra. İşte o hali nöbet geçiriyor gibi, kafa kontrolsüzce sallanıyor, gözler korkunç bir şey görmüş gibi... eline oyuncak veriyorum, oyuncağa bakıp şoka giriyor. Bunu da sorucam. Bu kadarı fazla sanki.
Tazyikli fışrkırarak kusar ve bir günden fazla tekrarlarsa getir demişti doktor. Arada kusuyor öyle. Aynı gün içinde tekrarlamadı şimdiye kadar.Ya bebeği çılgın kusan var mı? Mavi bu sabah emdi. Emdiğini komple fışkırtarak kustu. Şaşırdım ama çok önemsemedim. Mide boşalınca yine emmek istedi. Emdi. Yine aynı şekilde tüm emdiğini çıkardı. Gün boyunca az az sık sık besledim. Akşama doğru yine emmenin üzerine aynı şekilde kustu. Gündüz hiçbir emmesini sindirmemiş olması lazım o kadar kusmaya. İç çamaşırıma kadar kusmuk oldum alt üst. Çocuk da aynı şekilde. Ateşi yok, huysuz değil. Koca kişisi normal deyip duruyor. Çocuğa kırılacak eşya muamelesi yapıyorum akşamdan beri. Yine kusacak diye ödüm kopuyor. Niye oldu ki bu böyle
ah ah nerelerden geldik bu gunlere mert e dıyorm ki 1 kiloydun annecim insanlar pazardan 1 kilo elma alıyor 4 tane elma 1 kilo yapıyor dıye konusuyorm onunlaKullanmadım. Kullanmıyorum. Bunlar kocaman oldu artık ne aparatıkurban olurum kuzucuklara
E esradfghjkl bende bayiliyorum ya...
Yanında çocuk doktoruna sormak benim de favori yöntemimBizde de oyle ama koseye sıkıstiriyorum yayin falan cikariyorum karsisina yada cocuk doktorunun yaninda soruyorum.sen istanbulda miydin
Evet Mavi, teşekkür ederiz
Yarın da olursa doktorunu arayacağım ya. O kadar tedirginim ki çocuğa meme vermiyorum korkumdan. Oyalayıp duruyorum. Az az vermeye çalışıyorum kusmasın diyeTazyikli fışrkırarak kusar ve bir günden fazla tekrarlarsa getir demişti doktor. Arada kusuyor öyle. Aynı gün içinde tekrarlamadı şimdiye kadar.