- 27 Aralık 2013
- 430
- 624
- 31
- Konu Sahibi 2kedi_1deli
- #21.076
Normalde hep düzenlidir ama doğum sonrası henüz adet olmadım .
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 447 gün geçti.
Evet cıft cızgı baktığın anda cıkması lazım ertesı gün plmazŞüpheli olaydan 23 gün sonra yapılan testin hamilelik olduğu durumda çift çizgi cikmasi gerekir değil mi. Ben test yaptım tek çizgiydi ertesin gün baktım ikinci çılgınca ama çizgi grimsi. 23 gün sonra hemen çıkması gerekir değil mi
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 43 gün geçti.
Bir de 23 gün sonra baya net çizgi olmalı değil mi . İçim rahatlasin birazEvet cıft cızgı baktığın anda cıkması lazım ertesı gün plmaz
Merak etme canım helede 23 gün gecmişki kesin çıkmalıydıBir de 23 gün sonra baya net çizgi olmalı değil mi . İçim rahatlasin birazbu bünye 3 hamileliği pes peşe kaldırmaz
hele de korona varken .
İnşallah teşekkür ederim . Hele şu bebislerimizi büyütelim hayırlı zamanda olsun inşallahMerak etme canım helede 23 gün gecmişki kesin çıkmalıydı
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 456 gün geçti.
Sudocrem'i her alt değiştirmede tabaka gibi sürün, kısa sürede geçirecektir.Hanımlar merhaba, pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz? Mustela kullanıyorum ama yeni beze geçişte hafif de olsa pişik oldu maalesef. Var mı daha etkili bir şey? Bu arada ebebeğin markası babyme bez bizimkinde bu etkiye sebep oldu maalesef, aklınızda bulunsun sizinde. Sünnet oldupunda iki hafta kadar A101 in markasını kullanmıştık, o bile buna sebep olmadı :/ kremli olmasının etkisi olabilir
bepanthol hemen geciriyor. oneririmHanımlar merhaba, pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz? Mustela kullanıyorum ama yeni beze geçişte hafif de olsa pişik oldu maalesef. Var mı daha etkili bir şey? Bu arada ebebeğin markası babyme bez bizimkinde bu etkiye sebep oldu maalesef, aklınızda bulunsun sizinde. Sünnet oldupunda iki hafta kadar A101 in markasını kullanmıştık, o bile buna sebep olmadı :/ kremli olmasının etkisi olabilir
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 451 gün geçti.
Aynı şeyler . Bi de bol bol konuşuyoruz. Artık bizimki oturabildiği için oturtup resimli kitaplara baktırıyorum.bebeğinizle uyuma ve beslenme dışında nasıl vakit geçiriyorsunuz ? farklı yaptığınız etkinlik var mi ?
biz yeni oyun halısı aldık. çoğunlukla kucakta gezmek istiyor.el kol bacan hareketleri yapıyoruz. konuşuyoruz bol bolyoksa durmuyor..
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 472 gün geçti.
Hametan mavi. Hemen geçiyor.Hanımlar merhaba, pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz? Mustela kullanıyorum ama yeni beze geçişte hafif de olsa pişik oldu maalesef. Var mı daha etkili bir şey? Bu arada ebebeğin markası babyme bez bizimkinde bu etkiye sebep oldu maalesef, aklınızda bulunsun sizinde. Sünnet oldupunda iki hafta kadar A101 in markasını kullanmıştık, o bile buna sebep olmadı :/ kremli olmasının etkisi olabilir
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 462 gün geçti.
Ben 2 aydir oluyorum,dr a gittim bunye ye bagli üzülmeni gerektirecek bi durum yok dediKizlar aranizda adet olan var mi sanki olacakmisim gibi agrim varda benim. Acaba olmak icin erken mi bizde 3 bucuk ayligiz,![]()
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 471 gün geçti.
Dis zor oluyor inşallah en kolay şekilde atlatirsiniz☺ biz 2 hafta önce ikinci dişimizi de çıkardık. Şu an 3bucuk ayligizKızlar bizim sıpanın diş sancıları başladı. Düşman başına. Sabaha kadar işkence yapıyormuşuz gibi ciyak ciyak. Diş kaşıyıcı, diş jeli, gezdirme, oturtma oynatma.. her şeyi yapıyoruz. Saatlerce ağlıyor.