0.3 çıktı canımayy hadi canim inşallah hayirli güzel haberi alirsin.
bizi de haberdar et
Canım benim senin belirtilerin neler adetin geçti mi ilaç ben kullanıyorsun bana da umut ol nolurAynıyız seninle bende 2 ocakta yaptırdım ama bana yarın kan tahlili günü verdi doktor. benimde 2.aşılamam bende geçen ay yaptırmıştım kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. İnşallah bu sefer hayırla gelir bebeklerimiz bize
Erken canım ben 13 gün bile iğnenin pozitif olduğunu gördüm . YaptırmaBende 6 ocakta yaptırdım.yarın 11. Günüm sağlık ocağında kan versemmi ?erkenmi
Canım ne umutlan ne üzül 13. Gün 3 testim de pozitif çıktı iğne etkisiymişArkadaşlar aşılamanın 13.günü yarın 2 hafta doluyor 2 ocakta yaptırmıştım. Yarın kan tahlili günüm evde gebelik testim yaptım yarım saat sonra baktım böyle çıktı sonuç ne diyorsunuz?
yaptırım ben 10. Gün kan testinde çıktı. Bugün 12. Gün iki kat artmıştı.Tebrik ederim çok güzel bi haber ne güzel umut oldu ☺ darısı bana tüm bekleyenlere olsun inşallah
Bende 6 ocakta yaptırdım.yarın 11. Günüm sağlık ocağında kan versemmi ?erkenmi
Ayy ben de 13. Gün evde test yaparım dayanamayıp diyordumErken canım ben 13 gün bile iğnenin pozitif olduğunu gördüm . Yaptırma
Doktorun kaç gün kullanmanızı istemişti? Bana biz bırak diyene kadar kullan dediler. En fazla adetin gecikir canım acele etme derim ben yine de sen bilirsin tabi9.gün kanda negatif sonucu görünce jeli bırakmak mantıklı değil mi olsaydı bi kıpırdama olurdu herhalde...
En sağlıklısı kan canım. Bi de herkes de etkisi farklı zamanlarda geçiyor kimi 7. Günde kimi benim gibi çok geç zamanda. İnşallah tutmuştur canımAyy ben de 13. Gün evde test yaparım dayanamayıp diyordumhaftaya cuma 14. Gün olacak kan testine çağırdı doktorum gitmeden en azından kendimi hazırliyim diye.
Bebek belki de Rahime 10. Gün yerleşecek kan da o zaman yükselecek. Doktorun ne derse onu yap canım9.gün kanda negatif sonucu görünce jeli bırakmak mantıklı değil mi olsaydı bi kıpırdama olurdu herhalde...
İnşallah canım Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. İnsan yerinde duramıyor sürekli bir işaret arıyor. O zaman kaldı 9 günEn sağlıklısı kan canım. Bi de herkes de etkisi farklı zamanlarda geçiyor kimi 7. Günde kimi benim gibi çok geç zamanda. İnşallah tutmuştur canım
Est. Benim 2.aşılamam çok zor ve sancılı geçti diğerine nazaran gece uykularım yok desem yeridir sürekli idrara çıkıyorum. Karnım ve göbek kısmım gergin hep. Göğüs hassasiyeti bel ağrısı karın ağrısı bunları çektim hep hatta şu sıralar adet olacak hissi bile vardı.Ne ilaç kullanıyorsun şuan belirtilerin neler adet günün ben zaman kusura bakma çok soru sordum değil mi
İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Bence değerin çok iyiKızlar kan tahlili yaptırdım bugün 200.8 çıktı aşılamam yarın 2 hafta doluyor. Dr.mu aramadım geç olduğu için artık yarın arayacağım. İnşallah sağlıklı hayırlı bir gebeliktir
Ben sürekli hayıt suyu içtim birinci aşılamam da biraz ihmal etmiştim ama ikinci de daha çok dikkat ettim ve birinci de tek yumurtam varken ikinci de iki yumurtam oldu ve doktor birinciye oranla daha iyi ve daha kısa sürede geliştiklerini söylediBu arada kızlar aranızda vitamin, doğal besin vs desteği alan var mı?
Ben yabancı kaynaklardan D vitamini eksikliğinin rezervi etkilediğini okumuştum. Benim kullandıklarım Dvitamini ve demir, folik asit magnezyum B6 içeren karışık vitamin.
Açıkçası hayıtı merak ediyorum ama bir de bi şey olur diye kullanmadım
Var mı aranızda benim gibi tüm değerlerine baktıran
Evet aynen öyle inşalla canımİnşaallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Bence değerin çok iyiidrarda da silik çıkmıştı değil mi halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?