Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb sonucunuz ne acaba bende 6 ocakta yaptırdım aşılama

İnşallah tutarda sağlikla kucağina alirsin canım doktor çok yoğundu yumurta gelişmiş mi dedim yok dedi gonal f verdi 50 ml hayirlisi olsun inşallah 20 sinde tekrar çağrdi

Merhaba arkadaşlar bende bu ay eşimi ikna edebilirsem özel de aşılama yaptırmak istiyorum . Özelde yaptıran var mı aranızda nerede yaptırdınız ve maliyeti ne oldu yardımcı olur musunuz
Özel baya pahalı oluyor tutdu tutacak derken baya ücret alıyorlar en iyisi devlet

Merhaba kızlar ben 8 ocakta aşılama oldum 22 ocakta test günüm. İnşallah hepiz güzel haberleri alırız. Kızlar doktorunuz aşılaöa sonrası ilişki önerdi mi 1 hafta önerdi bize ertesi gün başlayın gün aşırı dedi. Özellikle tutan arkadaşlara soruyorum ilişki oludumu aşılamadan sonra belkide şansı ilişkide artırıyor. Aşılamadan sonra 2 defa oldu

Merhaba hayırlı olsun bende 7 ocak da aşılama oldum belim fena ağrıyor uyutmuyor
Ayrıca evet 1 hafta 1 gün ara ile değerlendirin dedi doktor ve jel verdi 3. Aşılama olduğu için pek heyecanım yok ne zaman jel biterse 15 gün dolmuş olur pek de kasmamak lazım

Evet benim doktorumda önerdi çünki aşılama esnasında büyüyenin yanı sıra büyümeyen yumurta varsa onlar büyüyüp çatlayabilir, bir de aşılamadaki spermler değil de belki de normal sperm tutacak yani her türlü öneriyorlar

Merhaba kizlar ay sonu asilama yaptıracağım daha önce yaptiranlar varmi ilk kez olcak

Ben de bu aşılama tutmazsa bir dahakine içeyim o zaman, ne kadar zaman içtin yumurtlamaya kadar mı yoksa devam mı ettin?

Ben de bu aşılama tutmazsa bir dahakine içeyim o zaman, ne kadar zaman içtin yumurtlamaya kadar mı yoksa devam mı ettin?
[/QUOTE]
Çatlama iğnesini vurduğum güne kadar içtim sonra bıraktım mutlaka faydasını göreceksin birde arı poleni iyi hiç bi zararı yok ama ben yiyemedim farklı baskın bir tadı var bi araştır istersen.

Çatlama iğnesini vurduğum güne kadar içtim sonra bıraktım mutlaka faydasını göreceksin birde arı poleni iyi hiç bi zararı yok ama ben yiyemedim farklı baskın bir tadı var bi araştır istersen.
[/QUOTE]
Tamam ona da bakayım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…