- 15 Ocak 2020
- 62
- 40
- 3
- 34
Mrb cnm bende 6 ocakta yaptırdım sadece kasıklarımda ağrı var bide halsizimKimse yok mu hadi belirtileri alalım kızlar ya lütfen canlar heyecanlı bekleyiş devam moral bozmak yok düşünün ki meleklerimiz bizimle inşalllah allah Cc izniyle tabii ki
Ben de 6 ocakta yaptırdım canım erken olmus 7.gün iğne etkisi 10 güne çıkıyor diyorlar ya benim de baş dönmesi dışında bi şey yok ağrı olmadığı için üzülüyorum bende tutanların ağrısı oluyor die okumustum 2 gün önce bitti bütün ağrılarMrb kızlar 6 ocakta aşılama yaptırdım aşılamamım 7.günü beta hcg yaptırdım 2.0 cıktı referans 0.10 du sizce ne olur
kasığımda ağrı var benim ama cok ümitli değilim tabi okudum bazı yerlerde yükselen olmuş
Ben de 6 ocakta yaptırdım canım erken olmus 7.gün iğne etkisi 10 güne çıkıyor diyorlar ya benim de baş dönmesi dışında bi şey yok ağrı olmadığı için üzülüyorum bende tutanların ağrısı oluyor die okumustum 2 gün önce bitti bütün ağrılar
Mrb kızlar 6 ocakta aşılama yaptırdım aşılamamım 7.günü beta hcg yaptırdım 2.0 cıktı referans 0.10 du sizce ne olur
Ben de 6 ocakta yaptırdım canım erken olmus 7.gün iğne etkisi 10 güne çıkıyor diyorlar ya benim de baş dönmesi dışında bi şey yok ağrı olmadığı için üzülüyorum bende tutanların ağrısı oluyor die okumustum 2 gün önce bitti bütün ağrılar
Evet cnm cok erken oldu ama arkadaşlarım çamaşır suyu testi yaptılar onlar beni heycanlandırdı aslında inşh seninde tüm isteyenlerinde benimde tutarcanim insallah hayirlisiyla bebisin tutunur. Umidini kesme. Rabbim ol der olur. Ben de 6 ocakta asilama oldum. Sen cok aceleci davranmissin. Biraz daha bekle bence. BenCumartesi gunu tahlil verecegim. Sen de 12. Gunde tekrar ver canim
Kasığımda ağrı var hemde cok halsisizim
Ben varım cnm geçen ay aşılamam da letrol günde 1 tane 5 gün kullandım ve 19 mm yumurtam oluştu bu ay yine hap kullandım 2 defa gümde 5 gün sonra hiç etkilememiş dedi doktorum her ay yumurtalıklar faklı tepkiler veriyormuş iğneyi de 6 gün kullandım ben 75 ml gonal f sonra yumurtam 20,22mm olmuştu ve çatlatma iğnemi oldumMerhaba arkadaşlar ben 8 ocakta aşılama için letrol hap kullandim günde 2 kere 5 gün boyunca.Bu gün kontrolüm vardi sabah gittim gonal f iğne verdi 20 ocakta görüşelim dedi.Sizlerde de böyle mi oldu önce hap sonra iğne mi verdi
Teşekkür ederim canım inş hayırlı sonuçlar olurhepimize ben bugün yaptım da biraz sonra çıkar sonuç çok erken biliyorum cumartesi tekrar yaparımBende 6 ocakta oldum asilamami. Benim bas dönmem degil ama kasın agrim ve gogus sisligim var. İlk asilamamda da bunlar olmustu. Malesef tutmamisti.
sende olumsuz dusunme. Cok kisisel ve anlik. İnsallah hayirlisiyla hepimiz olumlu hayirli mujdeli haberi alicazNe zmn test yapcaksin?
Benim de öyle oldu 2.ayda iğne kullanmak zorunda kaldım. verdikleri dosyaya yazmıştır boyutunu benim hapla 14 olmustu iğneden sonra 20 yi geçtiMerhaba arkadaşlar ben 8 ocakta aşılama için letrol hap kullandim günde 2 kere 5 gün boyunca.Bu gün kontrolüm vardi sabah gittim gonal f iğne verdi 20 ocakta görüşelim dedi.Sizlerde de böyle mi oldu önce hap sonra iğne mi verdi
Teşekkür ederim canım inş hayırlı sonuçlar olurhepimize ben bugün yaptım da biraz sonra çıkar sonuç çok erken biliyorum cumartesi tekrar yaparım
Aynıyız seninle bende 2 ocakta yaptırdım ama bana yarın kan tahlili günü verdi doktor. benimde 2.aşılamam bende geçen ay yaptırmıştım kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. İnşallah bu sefer hayırla gelir bebeklerimiz bizeCanım benim aşılamam 2 ocakta yapıldı şuan aralıklı karın ağrısı çekiyoeum çok göğüs ve göğüs ucu ağrım var bel ağrım olmadı benim bu ay geçen ay çok olmuştu bu ay olmadı ama ben adet olacakmışım gibi geliyor bana bu ağrılardan dolayı tahlilim Cuma günü inşallah hayırla sonuçlanır tüm tedaviler
Arkadaşlar aşılamanın 13.günü yarın 2 hafta doluyor 2 ocakta yaptırmıştım. Yarın kan tahlili günüm evde gebelik testim yaptım yarım saat sonra baktım böyle çıktı sonuç ne diyorsunuz?
Tabiki ederim inşallah hayırla gelir. Geçen ayda silik çıkmıştı ama daha silikti ve de kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı inşallah bu sefer hayırla sağlıkla gerçek gebelik olurcanim bence gebelik var gorunuyor insallah vardir kan testinde de.Hayirli olsun rabbim yarin da guzel mujdeli haber almayi nasip etsin.
bizi de haberdar et
Canım benim ne belirtilerin vardı nolur babada umut ol biraz ben ilaç kullanıyorsunAynıyız seninle bende 2 ocakta yaptırdım ama bana yarın kan tahlili günü verdi doktor. benimde 2.aşılamam bende geçen ay yaptırmıştım kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. İnşallah bu sefer hayırla gelir bebeklerimiz bize
Ne ilaç kullanıyorsun şuan belirtilerin neler adet günün ben zaman kusura bakma çok soru sordum değil miCanım benim ne belirtilerin vardı nolur babada umut ol biraz ben ilaç kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?