Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bnde bugün kontrole gittim benm bir yumurtam gelişmişti... bu gece çatlatma iğnesini kullanacağm.. ama doktorum beni salı günü aşılamaya çağırdı.. çat iğnesinden 36 saat sonra olacak şekilde... ilk defa aşılama olacğm... nedense pek bi ümidimde yok hani... Rabbimden hayırlısı inşaAllah... :)

Benim yumurtamın biri çatlamak üzereymiş o yüzden 6 da çatlatma iğnemi yaptırdım canım hayırla sonuçlanır inşallah ikimizinkide de

Benim yumurtamın biri çatlamak üzereymiş o yüzden 6 da çatlatma iğnemi yaptırdım canım hayırla sonuçlanır inşallah ikimizinkide de
amin.. hepimizinkide tutar inşaAllah... bugünlerimizi hatırlar niye bu kadar stres yapmışız deriz...

Merhaba arkadaslar bende ilk asılamami 15 ocakta yaptirdim. Bugun 5. Gunum kasiklarimda agri batma bide halsizligim var. Ama benim dokorum hic bir ilac vermedi bana ilac kullanmiyorum. Acaba bu agrilarin sebebi nedir ?

Merhaba arkadaslar bende ilk asılamami 15 ocakta yaptirdim. Bugun 5. Gunum kasiklarimda agri batma bide halsizligim var. Ama benim dokorum hic bir ilac vermedi bana ilac kullanmiyorum. Acaba bu agrilarin sebebi nedir ?
Merhaba, bende buraya yeni uye oldum ve benimde 15 inde aşılamam oldu bende de aynı agri ve batmalar oluyor. Herhangi bir ilac bana da onermedi doktorum. Ilk asilamam. InsAllah tutar hepimizinki

Maşallah canım inşallah artar kalp atışını duymakta nasip olur belirtilerin neler oldu benim yarın 13. Gün

Son 2 gün nasıl geçti ağrı sızı adet olacak gibi oldu mu

günaydın ben tahlili verdim sonuç bekliyorum
Insallah hayirli sonuclarla gelirsin canim.
Benim 6. Gun kasiklarim sis gibi patolon giyemiyorum egilince rahatsiz oluyorum 6 gundurde kasigim da da agri benzeri bi hareketlilik var. Akintida cok. Bu sekilde olanlar var mi acabs

Insallah hayirli sonuclarla gelirsin canim.
Benim 6. Gun kasiklarim sis gibi patolon giyemiyorum egilince rahatsiz oluyorum 6 gundurde kasigim da da agri benzeri bi hareketlilik var. Akintida cok. Bu sekilde olanlar var mi acabs
Akıntın nasıl cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…