Insallah canim hepimiz guzel sonuclar aliriz insallahAnladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Sonuç ne oldu ? InseALLAH tutunmustur annecigine ❤günaydın ben tahlili verdim sonuç bekliyorum
Evet bende sonucu çok merak ediyorumSonuç ne oldu ? InseALLAH tutunmustur annecigine ❤
İNşeALLAH hayırlı güzel bir sonuç olurEvet bende sonucu çok merak ediyorum
İnşallah cnm benim inşallahİNşeALLAH hayırlı güzel bir sonuç olur
Yazmadığına göre inseAllah olumlu sonuç almıştır sevinçten yazamiyordurİnşallah cnm benim inşallah❤
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım umarım güzel haberler verirsin. Sakıncası yoksa bir şey sormak istiyorum gebelik olmaması için herhangi bir problem var mıydı acaba?Selamünaleyküm herkese. Bugün aşılama yaptırdım. Daha önce 1 negatif ve 1 pozitif (kimyasal oldu ama) aşılamam var bu 3. deneme oluyor. Rabbim ümmeti Muhameddin anne olmak isteyenlerine hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize. 2020 Ocakta aşılama yaptıranlar burada toplanalım. Destek ve moral oluruz birbirimize. Selametler diliyorum
Ah kuzum kıyamam, hakkında hayırlısı olsun. Nasibini bekliyor demek ki sıpa. Sıfırlardan bıktık ama bir daha denersiniz. Moralini yüksek tut ki sonrakine gücün olsun. Biz çok güçlü anneler olacağız yeter ki umutsuzluğa düşmeyelim.Tutmamış kızlar 1 bile değil kocaman bir 0 la aldım tahlili
Morelin bozulmasın kalan sahalar yine bizim pes etmek yok yola devam buda bizim imtihanımız oluyor. Geç olsun ama sağlıklı olsun Allah isteyen herkesin kucağına sağlıklı evlat versin canım.Tutmamış kızlar 1 bile değil kocaman bir 0 la aldım tahlili
Canim inşallah Rabbim nasip eder kendiliğinden hamile kalirsin sıkma canını stres yaptikça olacaği varsa da olmuyorTutmamış kızlar 1 bile değil kocaman bir 0 la aldım tahlili
Evet cnm sonucu olumlu olsun da sonucu önemli deil yazıp yazmadığıYazmadığına göre inseAllah olumlu sonuç almıştır sevinçten yazamiyordur
Üzülme cnm kaçıncı aşılaman dıTutmamış kızlar 1 bile değil kocaman bir 0 la aldım tahlili
Üzülme cnm kaçıncı aşılaman dı
İlk mi 2.aşılama mı benim de 2.aşılamada aynısı olmuştuInsallah hayirli sonuclarla gelirsin canim.
Benim 6. Gun kasiklarim sis gibi patolon giyemiyorum egilince rahatsiz oluyorum 6 gundurde kasigim da da agri benzeri bi hareketlilik var. Akintida cok. Bu sekilde olanlar var mi acabs
Hayırlısı olsun Allah büyük olur inşallahTutmamış kızlar 1 bile değil kocaman bir 0 la aldım tahlili
Korkmayın aynısını bende yaşadım 8 gün olmadı iğneye devam ettim 12. Günün sonunda 18mm oldu biranda büyüyorMerhaba arkadaşlar ben de adetin 3.günü gitmiştim 8 Ocakta aşilama tedavisine başlayalim dedi doktorum letrol hap verdi 5 gün kullandım,adetin 10.günü tekrar gel dedi gittim yumurta oluşmamış gonal f iğne verdi günlük 50 cc 5 gün yaptim adetimin 15.günü oluyor bugün çagirdi doktorum gittim yine yumurta yok dedi iğnelere 4 gün daha devam 24 Ocak ta gel dedi ve ben çok şaşırdım.Yumurtlamayla ilgili bu zamana kadar sorunum yoktu her ay düzenli adet oluyorum neden böyle oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?