Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar ben bugün saat 12 de ilk aşılamamı oldum doktor jel verdi sabah 8 de kullan dedi eczacı akşam demiş siz nasıl kullandınız aşılama nın ilk günü de kullandınız mı yoksa ertesi gün mü başladınız

Hayırlı olsun, ben de kullanıyorum jeli bana belli bir saat söylemediler. Ama her gün aynı saatte ve gündüz yapın 10 dk. dan sonra ayakta olursanız vücutta daha kolay dağılır demişlerdi.

Eşimin spremleri ileri hareketi yavasti o yuzden.
Anladım, kadın infertilitesinde kullandırıyorlar progestan jel ya da iğnesini. Senin her şeyin normal demek ki ne güzel. Umarım tutunur bebeğin

Arkadaşlar benim durum çok karıştı hiç bir şey anlamıyoruz bu işten. Aşılamanın 13.günü hcg 200.8 çıktı 2 gün sonra tekrarla dedi dr. Bu sefer 200.4 çıktı 2 gün sonra yine tekrarla dedi bu seferde 208.5 çıktı ne düşüyor ne yükseliyor. Enteresan bir durum dedi dr. Rayına oturana kadar takip edecez böyle 2 günde 1 tahlil yaparak dedi. Daha önce böyle bişey ya da buna benzer birşey yaşayan oldu mu?

Korkmayın aynısını bende yaşadım 8 gün olmadı iğneye devam ettim 12. Günün sonunda 18mm oldu biranda büyüyor
Stres den de olabilir kendinizi akışına bırakın
Teşekkür ederim inşallah hepimizinki de tutar inşallah sağlikla olur Allah im kucaklarimizi doldursun inşallah

Kızlar günaydın, muhtemelen benim de tutmadı Gece kasıklarımda ve belimde ağrı başladı. Böyle sökülememiş adet sancısı gibi. Rüyasını bile gördüm kasığımda bi şişlik varmış, her yer kanmış filan kısmet bir dahaki aya artık

selamun aleyküm hanımlar bnde şuan hastanedeyim.. saat 1'de aşılamam olacak... biraz tedirginim dualarınızı bekliyorum...

selamun aleyküm hanımlar bnde şuan hastanedeyim.. saat 1'de aşılamam olacak... biraz tedirginim dualarınızı bekliyorum...
Aleyküm selam cnm Hayırlı olsun şimdiden inşallah 15 gün sonra da pozitif sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…