Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bende 13 Ocak 'ta aşılama oldum. 28 Ocakta test yapmamı istedi doktorum bende bekliyorum bakalım. Umudunu yitirme arkadaşım inşallah bir gün bizimde yüzümüz gülecek güzel günler geç gelirmiş herşeyin hayırlısı olsun inşallah...

Bendede pco vardı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim Ümmeti Mıhammede nasip etsin Rabbimin hazinesi dolu yeterki ol desin

Hoşgeldin cnm inşallah burda hamileyim diye yazar bizi de muylu edersin

Kizlar benim asilamam 15 ocakta olmustu dunden beri ara ara adet agrisi olup geciyor cok moralim.bozuldu bu seferde olmadi diye daha once asilama yaptiranlar adetin erken veya gec gelme durumu oluyor mu ?? 1 subatta bekliyorum adetimi simdiden agrilarin olmasi erken geldi bana..

İnşallah bebekten dir cnm

Merhaba ,ben 11 ocakta aşılama yaptırdım.daha önce agustos ayında 1 aşılama daha yaptırmıştım ozaman tutmuş 2 gunde bir 2 katına cıkıyordu fakat 1 hafta sonra değer düşmeye başladı kimyasal gebelik sebebı ile düşük yaptım.Dün kontrole gittiğimde bebeğin gene tuttuğu söylendi degerim 50 çıktı fakat busefer pıhtılaşma olabılır diye pazartesi test yaptıracagım.agustos ayındada verdiği iğne kotpasar kullanıyorum her aksam vajinal jel ve corasprin.umarım bu bebeğim tutunur. 2018 yılındada klomenle hamıle kalmıştım ama 6 haftalıkken kalbi durdu.Allahın hakkı 3tür diye inanacımı yitirmiyorum herşeyin hayırlısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin.

Hoşgeldin kuzum hayırlı olsun bebeğin inşallah değerlerin artar bebeğin tutunur sana ve sağ salim kucağına alırsın cnm

Canım yukarda yazmıştım bendede adet olur gibi ağrım vardı hatta tutmadı diyodum kanama bile oldu ama meğerse hamileymişim içini ferah tut belirtiler çok erken başlamıyor

Benim siklusum normalde 32 gunde birdi. Kullandigim ilaclarla 28 gunde bir oluyorum artik. Normal adet tarihim 28 ocak ama muhtemelen bugun olacagim akşam olmadan olacagim muhtemelen. Bizim sebepsiz infertilite.

Cok sevindim sizin adiniza benim de asilamanin olduğu andan itibaren ilk 8 gun kasik agrisi bel agrisi oldu. Sonra kesildi dun sabahtan beri sadece rutin kasik agrim var ama benim negatif yani birkac saat icinde adet olacagim. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.

Amin çok teşekkür ederim. Neden negatif olduğunu düşünüyorsunuz ki Allahtan ümit kesilmez. Aşılamamın kaçıncı günü

Amin çok teşekkür ederim. Neden negatif olduğunu düşünüyorsunuz ki Allahtan ümit kesilmez. Aşılamamın kaçıncı günü
Asılamanin 13. Gunu bugun. Dun erken gebelik testi yaptim tertemiz bir negatif. Ardindan normal gebelik testi yaptim o da negatif. Belirtilere bakilirsa mens olmama birkac saat kaldi yani erken olacak.

Asılamanin 13. Gunu bugun. Dun erken gebelik testi yaptim tertemiz bir negatif. Ardindan normal gebelik testi yaptim o da negatif.
Hiç belli olmaz kanda çıkar kesin sonuç. Ben aşılamanın 9. Günü kan testi yaptım sonuç negatifti 12. Gün çıktı yani hiç belli olmaz ben sırf ikinci çizgiyi görmek için dün idrar testi yaptım silik çıktı hemde aşılamanın 18. Günü oluyor benim ki

Hoşgeldin cnm inşallah burda hamileyim diye yazar bizi de muylu edersin
Hoşbuldum canım Aminn inşallah güzel dileklerin için hepimizin yüzü gülsün hepimiz mutlu olalım inşallah... 13 gün geçti hemen ama son 2 gün kaldıkça heyecan bastı bakalım öğrenip görücez bizde sonucu Herşeyin hayırlısı olsun bakalım.. 🕊

Hayırlı olsun çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah Rabbim tamamını erdirsin...🕊

Yok benim kesin negatif, eminim. Testlerin yanildigini hic gormedim. Su ana kadar yaptigim butun testlerin kontrol cizgisi nerde onu bile anlamiyordum o kadar temiz bir negatifti, dunku yaptigim da ayniydi. O testlerle beraber artik o kadar negatiflestimki artik hic pozitifi göremeyeceğim hissine kapiliyorum.

Benim de test günüm 22 ocak. Benim 4 yumurtam oluşmuştu. Acaba ondan mı çok fazla ağrım oluyor bilemedim.
Merhaba canım test yaptınmı benimde 5 gün oldu yaptıralı karnımda çok gaz var bide yumurtalıklarım çok seyiriyor normalmı acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…