- 9 Haziran 2019
- 1.193
- 3.678
- 133
- 37
Kızlar ben bu ay hsg çektircem hsg sonrası hamile kalma ihtimali yükseliyormus ilk aşılamadan önce çektirseydim keske sizler çektirdiniz mi faydası olmadı mı
Teşekkür ederim canımBenim exem diye bir köpükle rahim filmi çekilmişti, hastane şart koşmuştu hatta onu çektirmeden aşılama yapamıyoruz diye. Ufak çaplı yapışıklık tıkanıklık varsa açıyormuş. Oyüzden şans artıyormuş Benim zaten açık çıktı rahim ve tüpler. O yüzden yararı oldu mu bilemiyorum. Ama başka doktora da gittim o da ilk onu sormuştu çektirdin mi diye. Öneriliyor yani.
Rica ederim canım, bu köpük yönteminde ultrasonla bakılıyor radyasyon almadım ben o yüzden. Ama hsg'yi araştırmıştım daha önce çoğu okuduğum yorumda doktorlar önermiş ilişki. Yine de doktoruna danış derim ben.Teşekkür ederim canımBide bu ay korunmak gerekir mi radyasyondan dolayı doktorunuz ne demişti
Allah büyük vesselam sabret test gününe kadar inşallah pozitifi görürsn cnm13 ocakta aşılama oldum normal regl gunum pazartesi. Bugün erken gebelik testi ile test yaptim sonuc tertemiz bir negatif. Ümidimi kaybetmek istemiyorum ama artik sanki hep negatif gorecekmisim gibi dusunuyorum.
Pozitif gorme diye bisey yok bu ay maalesef. Regl tarihime 2 gun var ama muhtemelen 1 gun erken olacagim, belirtiler onu gösteriyor. Ona ragmen erken gebelik testi yaptim tertemiz bir negatif sonra normal gebelik testi yaptim o da tertemiz bir negatif. Negatif gormekten dusuncelerim de negatiflesmeye basladi.Allah büyük vesselam sabret test gününe kadar inşallah pozitifi görürsn cnm
Ben hep o dr gittim canım. Naptın sonuç ne oldu seninOlabilir canım. Sen ne zamandır ona gidiyor sun
Ali kemal belviranlı hastanesiAşılamayı nerde olsun bende Konya ☺
Rabbim nasip etmişse tutar canım içini ferah tutKızlar ben bir kere femara ve çatlatma iğnesi oldum ama gebelik elde edilmedi bizde sayı normal, ileri hız %35 toplam hız %50 ama morfoloji 2, bir türlü yükseltemiyoruz
Doktor hsg çekelim dedi ama korkuyorum, aşılama diyor, sizce tutarmı
Hayırlı olsun bebişinizMerhaba kimyasal olduğunu nasıl anladiniz benim 14 günden 2 gün önce yaptım pozitif cıktı yarın kan vericem
Amin inşallah canmRabbim nasip etmişse tutar canım içini ferah tut
Çok memnunum harika bi drBen daha olamadım canım şuan DKH kullanıyorum bitince gidicem iğnelere başlıycam. Senin ne sorunun vardı. Nasıl memnun kaldın mı dilay hanımdan. Hangi yöntemleri kullanıyorlar biliyor musun
Sonuçlar ne oldu kızlarKızlar kaç gün oldu aşılama olalı kimsede bir belirti yok mu yazarsanız hepimiz birbirimize Umut oluruz paylaşalım lütfen ben bugün 9 günündeyim ve aşırı göğüs ağrısı kasık ağrısı sızlama gibi ve hafif bel ağrısı yaşıyorum sizler?
Hiçbir ağrı sızı olmuyor normal muayene gibiMerhabalar herkesebende adet olmayı bekliyorum bir kaç güne olacak inşallah ilk aşılama olacak benim sorum şu bu spermlerin transferi işlemi ağrılı mı nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim
Bizimde toplam 75 milyon morfoloji yüzde 2 hareketli sperm 0 bir doktor aşılama diğeri tüp bebek dedi hangisini seçmeliyim kafam çok karıştıAşılama tutar canım . Hızlı ileri hareket çok düşük muhtemelen bu yüzden hamile kalamadınız
asilamada encok hangi durumda tutuyor kizlarEvet benim doktorumda önerdi çünki aşılama esnasında büyüyenin yanı sıra büyümeyen yumurta varsa onlar büyüyüp çatlayabilir, bir de aşılamadaki spermler değil de belki de normal sperm tutacak yani her türlü öneriyorlar
Varikosel mi vardı bu değeri artırmaya yönelik herhangi bişey yaptınız mı?tüp daha mantıklı duruyor bizim ileri hareketli yüzde 5 toplam hareketli yüzde 40 İlk aşılama olmadı sperm yıkamayla ileri hareketliyi yüzde 15 yaptılar ama olmayınca olmuyor işte eşim destekleyici ilaç içmeye başladıBizimde toplam 75 milyon morfoloji yüzde 2 hareketli sperm 0 bir doktor aşılama diğeri tüp bebek dedi hangisini seçmeliyim kafam çok karıştı
Teşekkür ederim bugün klomen başladım kullanmaya hayırlısı olur inşallahHiçbir ağrı sızı olmuyor normal muayene gibirahat olun hiç korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?