Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sigara
sigara içme canım çok tehlikeliii

Merhaba arkadaşlar benim aşılamam iptal oldu malesef doktor yumurtan çatlamış atılmış görmemişim kaçirmisim dedi ne yapacağimi şaşirdim

Merhaba arkadaşlar benim aşılamam iptal oldu malesef doktor yumurtan çatlamış atılmış görmemişim kaçirmisim dedi ne yapacağimi şaşirdim
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun. Belki kendiliğinden tutar. Olmazsada bidahaki aya olur Rabbimin izniyle

Allah insallah en kisa zamanda hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Ben bu ay asilama oldum ama aksam mens oldum. Olmayinca olmuyor. Olacaksa da her türlü Allah nasip ediyor.

kizlar bugun benim asilama yapilali 12. Gun 29 unda test yapmam gerekiyordu ama dayanamadim erken gebelik testi alip yaptim sonuç NEGATIF. Sizce 29 una kadar kanda deger degisir mi ? ( hic umudum yok ama )

kizlar bugun benim asilama yapilali 12. Gun 29 unda test yapmam gerekiyordu ama dayanamadim erken gebelik testi alip yaptim sonuç NEGATIF. Sizce 29 una kadar kanda deger degisir mi ? ( hic umudum yok ama )
Kan tahlili mi yaptınız yoksa idrar mı?

Insallah canim ama adet olcakmis gibi hissetmeye basladim. Hayirlisi olsun hakkimizda.
Bende olmadı diyordum adet belirtileri vardı hatta 5 gün boyunca çok fazlaca kanama oldu. hiç üzülme nasip kısmet ama günün gelince mutlaka kan ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…