Amiiinn çok teşekkür ederim. Allahım Ümmeti Muhammed’e nasip etsinHayırlı olsun çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah Rabbim tamamını erdirsin...🕊
sigara içme canım çok tehlikeliiimerhaba hanımlar 6 ocakta aşılama oldum test günüm 20 ocak adet sancıları gibi kasıklarımda batmalar ve sürekli bel ağrım var bir kez burnum kanadı ve 3 gündür inanılmaz çarpıntım ve nefes darlığım var sigarayı da ancak günde 2ye düşürebildim stresten daha çok canım istiyor
Ay banada verdi duphaston günde 2 defa iç dedibana hap verdi adı duphaston günde 3kez içiyorum şişkinlik batma ve bel ağrım var ilacın yan etkisiymiş galiba
amin canım darısı bizlere inşallahinşaAllah hamilesindir... darısı bizlerinde başına...
Olumsuz düşünme canım allah nelere kadirBenimde 2 asilamam canm rabbim yuzumuzu guldursun ama tutmadi benim yine galiba yaa
Bendede pco vardı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim Ümmeti Mıhammede nasip etsinRabbimin hazinesi dolu yeterki ol
Yaa sizde de varmış pco.Adetin ikinci günü doktorum femara ilacı verdi 5 gün kullandıktan sonra istenilen boyuta gelince 11 ocakta catlatma iğnesi 13 Ocakta asılamamı yaptı benim de. 13 gün boyunca belirti ne derseniz ara ara çok az kasık ağrım ve çok az akıntım var o kadar başka bir belirtim yok 28 ocağı bekliyorum bakalım bende bu ikinci aşılamam ilki tutmadı. Bundada sonuca göre hareket edicez bakalım Dualar da buluşalım hamile bayanların duası daha çabuk kabul olur derler
Bendede pco vardı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim Ümmeti Mıhammede nasip etsinRabbimin hazinesi dolu yeterki ol desin
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun. Belki kendiliğinden tutar. Olmazsada bidahaki aya olur Rabbimin izniyleMerhaba arkadaşlar benim aşılamam iptal oldu malesef doktor yumurtan çatlamış atılmış görmemişim kaçirmisim dedi ne yapacağimi şaşirdim
ay kıyamam ya diğer aya nasipmiş daha üzülme allah büyüktür kalbini ferah tutMerhaba arkadaşlar benim aşılamam iptal oldu malesef doktor yumurtan çatlamış atılmış görmemişim kaçirmisim dedi ne yapacağimi şaşirdim
Allah insallah en kisa zamanda hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Ben bu ay asilama oldum ama aksam mens oldum. Olmayinca olmuyor. Olacaksa da her türlü Allah nasip ediyor.Merhaba arkadaşlar benim aşılamam iptal oldu malesef doktor yumurtan çatlamış atılmış görmemişim kaçirmisim dedi ne yapacağimi şaşirdim
Amin inşallah Rabbim hepimize de nasip etsinAllah insallah en kisa zamanda hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Ben bu ay asilama oldum ama aksam mens oldum. Olmayinca olmuyor. Olacaksa da her türlü Allah nasip ediyor.
Teşekkür ederim canım Rabbim hepimize hayirlisi ile nasip etsin inşallahay kıyamam ya diğer aya nasipmiş daha üzülme allah büyüktür kalbini ferah tut
Teşekkür ederim inşallah kendiliğinden tutar Rabbim hepimizin de yüzünü güldürsün sağlikla hayirli evlatlar versin inşallahÇok üzüldüm canım geçmiş olsun. Belki kendiliğinden tutar. Olmazsada bidahaki aya olur Rabbimin izniyle
Kan tahlili mi yaptınız yoksa idrar mı?kizlar bugun benim asilama yapilali 12. Gun 29 unda test yapmam gerekiyordu ama dayanamadim erken gebelik testi alip yaptim sonuç NEGATIF. Sizce 29 una kadar kanda deger degisir mi ? ( hic umudum yok ama )
Erken gebelik idrar tahlilleri varya ondan yaptimKan tahlili mi yaptınız yoksa idrar mı?
Benim 18.günde silik çıktı bence daha erken. Günün gelince kan vermelisin benceErken gebelik idrar tahlilleri varya ondan yaptim
Insallah canim ama adet olcakmis gibi hissetmeye basladim. Hayirlisi olsun hakkimizda.Benim 18.günde silik çıktı bence daha erken. Günün gelince kan vermelisin bence
Bende olmadı diyordum adet belirtileri vardı hatta 5 gün boyunca çok fazlaca kanama oldu. hiç üzülme nasip kısmet ama günün gelince mutlaka kan ver canımInsallah canim ama adet olcakmis gibi hissetmeye basladim. Hayirlisi olsun hakkimizda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?