İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak bebeğini kucağına alırsın :) Benimde bugün kan testi günüm idrar testinde çıkmayınca moralim bozulmuştu. Rabbim ol derse oluyor. inşallah hayırlı sonuçlarım olsun benimde.Evet pozitif oldu elhamdulillah ama tam sevinemiyorum işte daha önceden 1 kimyasal gebelik oldu. Benim ilk kan testim 27 çıkmıştı aşılamanın 12. Günüydü adet oldum diye gittim ama meğerse hamileymişim. 2 gün sonra 55 oldu. Sonrasında 5 gün dr gitmedim o ara aldım idrar testi yaptım yani yaptığımda değerim kaçtı bilemiyorum
Amiinn canım. Haberdar et mutlakaİnşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak bebeğini kucağına alırsın :) Benimde bugün kan testi günüm idrar testinde çıkmayınca moralim bozulmuştu. Rabbim ol derse oluyor. inşallah hayırlı sonuçlarım olsun benimde.
Tamam ederim :) 1. Aşılamamda çok üzülmüştüm ağlamıştım olmayınca. Rabbim inşallah bize de nasip eder canım.Amiinn canım. Haberdar et mutlaka
Herşey Rabbimin elinde evet üzülme demek haksızlık olur ama yıpratmamak lazım.Bende üzülürdüm bu benim 3. Aşılamam çünkü bakalım nasipte varsa Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Ümmeti Muhammed’eTamam ederim :) 1. Aşılamamda çok üzülmüştüm ağlamıştım olmayınca. Rabbim inşallah bize de nasip eder canım.
Teşekkürler sağolunSağlık personeli olarak cevap veriyorum hic birsey farketmez.
İki tarafdada var canım bende bir o yana bir değer yana yaparım sağol genede cevap verdiğin içinYumurta ne tarafta ise o tarafa daha fazla vurmustum ben aşılamada
Evet canım 3 yıl evli olmak şartı aranıyormuş bende araştırdım daMerhaba arkadaşlar benim negatif olmadı. Tüpe geçicez diye seviniyordum oda olmuyor 3 yıl evlilik şartı varmış. ben sebepsiz infertilite de 3 yıl aranmıyor sanıyordum. Yanlış biliyormuşum
Benımde bel agrılarım oluyor fakat degerm yukselıyor hemen ümitsizliğe kapılmayın benceKizlar benimde bugun kan testi yaptirmam gerek.ama yaptirmiycam negatif sonucu testte gormek istemiyorum ara sira bel agrilarim oluyor adet agrisi gibi dun gece 2 3 damla kadar kahverengi akintim grldi adetim gelmeden once hep olur. O yuzden hic umutlandirmiyorum kendimi bakalim bi umut insallah olmamda o guzel duyguyu yasarim. Hepinizin sonuclarini heyecanla bekliyorum Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Adet bitiminden sonra direk başlamıştım benKızlar siz iğneleri adetin kaçıncı günü vurulmaya başladınız ben dün muayenede bu akşam başla dedi kağıda çarşamba yazmış bir şey olurmu acaba
Bana niye erken başlattılar acabaAdet bitiminden sonra direk başlamıştım ben
Mens.in 2 veya 3. günü arasinda yapilmaya baslaniyor diye biliyorum. Yumurta takibi oldugu icin 1 gun onemli degildir.Kızlar siz iğneleri adetin kaçıncı günü vurulmaya başladınız ben dün muayenede bu akşam başla dedi kağıda çarşamba yazmış bir şey olurmu acaba
2 kutu gonalf f verdi bi kutusu kaç günde bitiyo acaba 75dozda vyruyorumMens.in 2 veya 3. günü arasinda yapilmaya baslaniyor diye biliyorum. Yumurta takibi oldugu icin 1 gun onemli degildir.
Ben 15 ocakta yaptirmistim canim test yaomaya gerek kalmadan adet oldum. Bence bekle test icin acele etme.Kızlar 17 ocakta aşılama yaptırmıştım benimle birlikte aynı gün yaptıran var mı acaba? Ben hala kan testi vermedim benim son adet 6 ocak be zaman yaptırsam acaba
Valla bende de tum belirtiler vardi. Bebde dayanamadim idrar testi yaptim erken gebelik testleri varya ondan oda negatif cikmisti. Insallah senin tutmustur canim. Yinede sabret 2 gun kan dada kesin sonuc cikar zaten.Ya çok merak ediyorum sen adet olmuşsun normalde benim de mi 2 gün sonra adet olmam gerekiyor öyle birşey duymuştum ama. Beklemek de gerçekten çok zor canım ya. 5 senelik evliyim ama benim kalkıp oturmam da ağrı alıyor sağ tarafta zaten sağda yumurtam çatlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?