- 27 Nisan 2019
- 314
- 413
- 103
Yanlis hatirlamiyorsam kalem olanlar toplam 450 uniteydi. Gunde 75 unite yapiyorsaniz 6 gunde biter.2 kutu gonalf f verdi bi kutusu kaç günde bitiyo acaba 75dozda vyruyorum
Asilamaya gecmeden once aslinda butun hekimler hsg cektiriyor. Cok gecmis olsun daha fazla zaman kaybetmemeniz iyi olmus.Kızlar hsg çekildim tüplerin biri tıkalıymıs işlem sırasında açıldı doktor ben çok umutluyum dedi aşılama boş yere acı cekmişim keske önce hsg yaptırsaydım
Canim bende ayni durumdayim esimden kaynakliydi. 29 unda ogrenecegim bende. Benim kasiklarim cok sis pantolin giydigimde onunu acmadan oturamiyorum ve surekli kasigimda agri var.
Canim bende ayni durumdayim esimden kaynakliydi. 29 unda ogrenecegim bende. Benim kasiklarim cok sis pantolin giydigimde onunu acmadan oturamiyorum ve
Ben az önce kanda test yaptırdım ama sonuç negatif çıktı. Acaba erken mi yaptırdım sonradan değişme gibi birşet olur mu kiValla bende de tum belirtiler vardi. Bebde dayanamadim idrar testi yaptim erken gebelik testleri varya ondan oda negatif cikmisti. Insallah senin tutmustur canim. Yinede sabret 2 gun kan dada kesin sonuc cikar zaten.
Bence bekle canim az daha insallah adet olmazsin. Kacinci asilamandi infertilite sebebiniz neydi acabaBen az önce kanda test yaptırdım ama sonuç negatif çıktı. Acaba erken mi yaptırdım sonradan değişme gibi birşet olur mu ki
Yanlis anlasilma olmasin, 1 kutu 6 gunde biter.Yanlis hatirlamiyorsam kalem olanlar toplam 450 uniteydi. Gunde 75 unite yapiyorsaniz 6 gunde biter.
İlk aşılamam pco vardı bende yumurtalar gelişip çatlamıyordu. Moralim bozuldu biraz ya adet günüm de tekrar test yapcam ocak 6 daBence bekle canim az daha insallah adet olmazsin. Kacinci asilamandi infertilite sebebiniz neydi acaba
Benimde ilkti canim tutmadi esimin spremlerinin hareketi yavasti sebebimiz. Ama biraz bekle daha adet olmamissin hersey bitmemis yani.İlk aşılamam pco vardı bende yumurtalar gelişip çatlamıyordu. Moralim bozuldu biraz ya adet günüm de tekrar test yapcam ocak 6 da
Bu grupta çıkmayan sonradan çıkan çok gördüm okudum. İnşallah öyle olur ya. Bana da doktorum dedi ki senin şansın yüksek eşinin spermi iyiBenimde ilkti canim tutmadi esimin spremlerinin hareketi yavasti sebebimiz. Ama biraz bekle daha adet olmamissin hersey bitmemis yani.
Insallah olur canim pco olanlarin gebelik sansi yuksek diye biliyorum. Keske beminde esimin spermleri iyi olsaydiBu grupta çıkmayan sonradan çıkan çok gördüm okudum. İnşallah öyle olur ya. Bana da doktorum dedi ki senin şansın yüksek eşinin spermi iyi
Ben onu bilmiyordum. Dua edelim birbirimize. Sen kaç senelik evlisinInsallah olur canim pco olanlarin gebelik sansi yuksek diye biliyorum. Keske beminde esimin spermleri iyi olsaydi
1.5 yillik canimBen onu bilmiyordum. Dua edelim birbirimize. Sen kaç senelik evlisin
Pardon kızlar 10. GünüKızlar aşılamamın 11. Günü az önce iç çamaşırımda kahverengi leke vardı bir damla sizce neden olabilir hamile kalanlardanr bu durumu yasayan var mı
Asilamadan kac gun sonra adet olunue bi fikrim yok canim ama yerlesme kanamasi 10-14.gunler arasi oluyo diye okumustum bikac yerde benimde asilamadan 14.gunum suan kahverengi akintim gitgide artiyor kanamaya doner yarin buyuk ihtimal. Sende 2 gun bekle en azindan kan testi verirsin kesinlesir canim insallah yerlesmeden dolayidirPardon kızlar 10. Günü
Bu arada an itibariyle asilamadan sonra 15.gunumKizlar ya uyuyamadim bi turlu 2 gundur damla damla kahverengi akintim vardi peceteye koyu kirmizi gbi bulasiyodu azcik kan gibi degilde akinti gibi. Bu aksam tuvalete girdigimde farkettim biraz fazla camurumsu bisey vardi camasirimda ilginc geldi korktum acikcasi neden boyle oldu anlamadim adet olmayi bekliyordum ama camur gibi olan akinti beni biraz urkuttu yarin sabah kan testi icin saglik ocagina gidicem en azindan negatifse adetimi beklerim pozitifse bi sorun teskil ediyorsa ona gore onlem alirim diye dusunuyorum o akintinin disinda belim sizliyo arada bacagima vuruyor
Benimde asilamadan soneaki 15. Gunum adet olmadim ama idrar testi tokat gibi bir negatifBu arada an itibariyle asilamadan sonra 15.gunum
İnşallah canım pazar günü 14. Günüm test yaptırmayı düşünüyorumAsilamadan kac gun sonra adet olunue bi fikrim yok canim ama yerlesme kanamasi 10-14.gunler arasi oluyo diye okumustum bikac yerde benimde asilamadan 14.gunum suan kahverengi akintim gitgide artiyor kanamaya doner yarin buyuk ihtimal. Sende 2 gun bekle en azindan kan testi verirsin kesinlesir canim insallah yerlesmeden dolayidir
Canim bencede sen bi test yaptir. Beninde adetin bu ay camurumsu yogun koyulukta oldu ilac etkisiyle bide ilacimsi kokuyor hafif. Insallah senin yerlesme kanamasidir.Kizlar ya uyuyamadim bi turlu 2 gundur damla damla kahverengi akintim vardi peceteye koyu kirmizi gbi bulasiyodu azcik kan gibi degilde akinti gibi. Bu aksam tuvalete girdigimde farkettim biraz fazla camurumsu bisey vardi camasirimda ilginc geldi korktum acikcasi neden boyle oldu anlamadim adet olmayi bekliyordum ama camur gibi olan akinti beni biraz urkuttu yarin sabah kan testi icin saglik ocagina gidicem en azindan negatifse adetimi beklerim pozitifse bi sorun teskil ediyorsa ona gore onlem alirim diye dusunuyorum o akintinin disinda belim sizliyo arada bacagima vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?