Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar hsg çekildim tüplerin biri tıkalıymıs işlem sırasında açıldı doktor ben çok umutluyum dedi aşılama boş yere acı cekmişim keske önce hsg yaptırsaydım
Asilamaya gecmeden once aslinda butun hekimler hsg cektiriyor. Cok gecmis olsun daha fazla zaman kaybetmemeniz iyi olmus.

Valla bende de tum belirtiler vardi. Bebde dayanamadim idrar testi yaptim erken gebelik testleri varya ondan oda negatif cikmisti. Insallah senin tutmustur canim. Yinede sabret 2 gun kan dada kesin sonuc cikar zaten.
Ben az önce kanda test yaptırdım ama sonuç negatif çıktı. Acaba erken mi yaptırdım sonradan değişme gibi birşet olur mu ki

İlk aşılamam pco vardı bende yumurtalar gelişip çatlamıyordu. Moralim bozuldu biraz ya adet günüm de tekrar test yapcam ocak 6 da
Benimde ilkti canim tutmadi esimin spremlerinin hareketi yavasti sebebimiz. Ama biraz bekle daha adet olmamissin hersey bitmemis yani.

Benimde ilkti canim tutmadi esimin spremlerinin hareketi yavasti sebebimiz. Ama biraz bekle daha adet olmamissin hersey bitmemis yani.
Bu grupta çıkmayan sonradan çıkan çok gördüm okudum. İnşallah öyle olur ya. Bana da doktorum dedi ki senin şansın yüksek eşinin spermi iyi

Bu grupta çıkmayan sonradan çıkan çok gördüm okudum. İnşallah öyle olur ya. Bana da doktorum dedi ki senin şansın yüksek eşinin spermi iyi
Insallah olur canim pco olanlarin gebelik sansi yuksek diye biliyorum. Keske beminde esimin spermleri iyi olsaydi

Kızlar aşılamamın 11. Günü az önce iç çamaşırımda kahverengi leke vardı bir damla sizce neden olabilir hamile kalanlardanr bu durumu yasayan var mı

Pardon kızlar 10. Günü
Asilamadan kac gun sonra adet olunue bi fikrim yok canim ama yerlesme kanamasi 10-14.gunler arasi oluyo diye okumustum bikac yerde benimde asilamadan 14.gunum suan kahverengi akintim gitgide artiyor kanamaya doner yarin buyuk ihtimal. Sende 2 gun bekle en azindan kan testi verirsin kesinlesir canim insallah yerlesmeden dolayidir

Kizlar ya uyuyamadim bi turlu 2 gundur damla damla kahverengi akintim vardi peceteye koyu kirmizi gbi bulasiyodu azcik kan gibi degilde akinti gibi. Bu aksam tuvalete girdigimde farkettim biraz fazla camurumsu bisey vardi camasirimda ilginc geldi korktum acikcasi neden boyle oldu anlamadim adet olmayi bekliyordum ama camur gibi olan akinti beni biraz urkuttu yarin sabah kan testi icin saglik ocagina gidicem en azindan negatifse adetimi beklerim pozitifse bi sorun teskil ediyorsa ona gore onlem alirim diye dusunuyorum o akintinin disinda belim sizliyo arada bacagima vuruyor

Bu arada an itibariyle asilamadan sonra 15.gunum

İnşallah canım pazar günü 14. Günüm test yaptırmayı düşünüyorum

Canim bencede sen bi test yaptir. Beninde adetin bu ay camurumsu yogun koyulukta oldu ilac etkisiyle bide ilacimsi kokuyor hafif. Insallah senin yerlesme kanamasidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…