Bilmiyorum canım bakarlar mı. Ben kanamam olınca adet oldum sandım ertesi gün kendi dr gittim.Simdi acile gitsem bakarlar mi canim
Farketmiyor canım ister sağdan ister soldan yapıyosun bana öyle demişti hemşire. Acımasın diye bigün sağdan bigün soldan yapardımKızlar bu iğneyi göbeğin bir tarafınamı yoksa iki tarafadamı yapıyon nasıl oluyo acaba hep aynı tarafmı yapıyonuz
Sağol canm cevap verdiğin içinFarketmiyor canım ister sağdan ister soldan yapıyosun bana öyle demişti hemşire. Acımasın diye bigün sağdan bigün soldan yapardım
Rica ederim canımSağol canm cevap verdiğin için
Şuan kan degeriniz kac acaba bende yarın baktıracagım benımde 2. kimyasal gebelik olmustu o yuzden degerim düşecek diye cok korkuyprumEvet pozitif oldu elhamdulillah ama tam sevinemiyorum işte daha önceden 1 kimyasal gebelik oldu. Benim ilk kan testim 27 çıkmıştı aşılamanın 12. Günüydü adet oldum diye gittim ama meğerse hamileymişim. 2 gün sonra 55 oldu. Sonrasında 5 gün dr gitmedim o ara aldım idrar testi yaptım yani yaptığımda değerim kaçtı bilemiyorum
Dün 650 di yarın ikiye katlaması lazım. Sizin kaçŞuan kan degeriniz kac acaba bende yarın baktıracagım benımde 2. kimyasal gebelik olmustu o yuzden degerim düşecek diye cok korkuyprum
Benım cuma 50 idi pazartesi 135 oldu yatın tekrar baktıracagımDün 650 di yarın ikiye katlaması lazım. Sizin kaç
Yumurta ne tarafta ise o tarafa daha fazla vurmustum ben aşılamadaKızlar bu iğneyi göbeğin bir tarafınamı yoksa iki tarafadamı yapıyon nasıl oluyo acaba hep aynı tarafmı yapıyonuz
Güzel haberler alırsın Allahın izniyle. Rabbim isteyen Ümmeti Muhammed’e nasip etsinBenım cuma 50 idi pazartesi 135 oldu yatın tekrar baktıracagım
Sağlık personeli olarak cevap veriyorum hic birsey farketmez.Benim iki tarafdada birer yumurta varmış göbeğin soluna yaptım bugün yarın sağına yapsam birşey farkedermi
Sağlık personeli dediniz ne iş yapıyorsunuz?Sağlık personeli olarak cevap veriyorum hic birsey farketmez.
Bransimi soylemek istemiyorum cunku benim ismimle az kisi vardır, saglik profesyoneliyim diyelim.Sağlık personeli dediniz ne iş yapıyorsunuz?
Nasıl istersen söylemek zorunda değilsin tabiBransimi soylemek istemiyorum cunku benim ismimle az kisi vardır, saglik profesyoneliyim diyelim.Ama kadin dogumla hic alakam yok, ogrenciligimde de olmadi. Bugunleri gorebilseydim daha cok sey ogrenmeye calisirdim.
Amin canım inşallahGüzel haberler alırsın Allahın izniyle. Rabbim isteyen Ümmeti Muhammed’e nasip etsin
Uzmanim.Nasıl istersen söylemek zorunda değilsin tabi
Kimyasal gebeliğim var tam sevinemiyorum ki. Diğerindede 1600 oldu ama kese falan görünmemişti bi terslik olduğu belliydi sonra kanama oldu ertesi gün değerler yarı yarıya indi. Bunda da başta kanama oldu hemde 5 gün ama değerler yükseliyor hala artık bilemiyorum ne olacak.Uzmanim.Yazdiginiz degere yorum yapacaktim hazir alinti yapmisken burada soyliyim betahcg değerlerinize cok sevindim. Allah saglikla, mutlulukla kucaginiza almayi nasip etsin. Darisi bizim basimiza.
Icinizi ferah tutun. Insallah saglikli bir gebelikle bebeginizi kucaginiza aldiginizda bu gunleri gulerek hatirlarsiniz.Kimyasal gebeliğim var tam sevinemiyorum ki. Diğerindede 1600 oldu ama kese falan görünmemişti bi terslik olduğu belliydi sonra kanama oldu ertesi gün değerler yarı yarıya indi. Bunda da başta kanama oldu hemde 5 gün ama değerler yükseliyor hala artık bilemiyorum ne olacak.
Amin teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinIcinizi ferah tutun. Insallah saglikli bir gebelikle bebeginizi kucaginiza aldiginizda bu gunleri gulerek hatirlarsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?