Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bu iğneyi göbeğin bir tarafınamı yoksa iki tarafadamı yapıyon nasıl oluyo acaba hep aynı tarafmı yapıyonuz

Benim iki tarafdada birer yumurta varmış göbeğin soluna yaptım bugün yarın sağına yapsam birşey farkedermi

Kızlar bu iğneyi göbeğin bir tarafınamı yoksa iki tarafadamı yapıyon nasıl oluyo acaba hep aynı tarafmı yapıyonuz
Farketmiyor canım ister sağdan ister soldan yapıyosun bana öyle demişti hemşire. Acımasın diye bigün sağdan bigün soldan yapardım

Şuan kan degeriniz kac acaba bende yarın baktıracagım benımde 2. kimyasal gebelik olmustu o yuzden degerim düşecek diye cok korkuyprum

Sağlık personeli dediniz ne iş yapıyorsunuz?
Bransimi soylemek istemiyorum cunku benim ismimle az kisi vardır, saglik profesyoneliyim diyelim. Ama kadin dogumla hic alakam yok, ogrenciligimde de olmadi. Bugunleri gorebilseydim daha cok sey ogrenmeye calisirdim.

Bransimi soylemek istemiyorum cunku benim ismimle az kisi vardır, saglik profesyoneliyim diyelim. Ama kadin dogumla hic alakam yok, ogrenciligimde de olmadi. Bugunleri gorebilseydim daha cok sey ogrenmeye calisirdim.
Nasıl istersen söylemek zorunda değilsin tabi

Nasıl istersen söylemek zorunda değilsin tabi
Uzmanim. Yazdiginiz degere yorum yapacaktim hazir alinti yapmisken burada soyliyim betahcg değerlerinize cok sevindim. Allah saglikla, mutlulukla kucaginiza almayi nasip etsin. Darisi bizim basimiza.

Uzmanim. Yazdiginiz degere yorum yapacaktim hazir alinti yapmisken burada soyliyim betahcg değerlerinize cok sevindim. Allah saglikla, mutlulukla kucaginiza almayi nasip etsin. Darisi bizim basimiza.
Kimyasal gebeliğim var tam sevinemiyorum ki. Diğerindede 1600 oldu ama kese falan görünmemişti bi terslik olduğu belliydi sonra kanama oldu ertesi gün değerler yarı yarıya indi. Bunda da başta kanama oldu hemde 5 gün ama değerler yükseliyor hala artık bilemiyorum ne olacak.

Icinizi ferah tutun. Insallah saglikli bir gebelikle bebeginizi kucaginiza aldiginizda bu gunleri gulerek hatirlarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…