Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hoşgeldın kuzum inşallah aşılaman tutar da daha fazla Rabbim aratmaz Bu arada kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin biraz kendini anlatırmısın
Bende anlataym 30 yasindayim 2.5 yillik evliyim polikistikover var bende.esimde de harekette dusukluk var daha once klomen kullandm 3 defa kalamadim.1 basarisiz asilamam var bu 2.asilamam fostimon 75lik gobekten igne kullandim bakalm #asya52 ile 1 gun aramizda hakzda hayrlisi olsun

Hakkımız da hayırlısı olsun canım inşallah aşılaman turar

Arkadaşlar lütfen pozitif düşünelim olur mu ? Fsh çok önemli en çok stresten azalıyor Aşılamadan sonra olmamıştır tutmamıştır diye düşünmek yerine hiç aşılama yapmamış gibi davranın dinlenin. Doktorum fsh çok önemli stresten uzak dur dedi bende yapacak şeyler buldum. Resim yaptım etamin yaptım dini bilgiler içeren kitaplar okudum. Çok iyi geldi. Lütfen sizde yapın düşünmeyi bırakın ben 14. Gün gelmeden asla test yapmadım hamilelik çıktı ama sevinmedim iki günde bir test yaptım ve doktoruma yazdım şimdi doktoruma gitmiyorum arayıp bilgi veriyorum 7. Haftasında gidip kalp atışı var mı bakmak istiyorum. Çünkü sadece o zmn inanırım hamile olduğuma. Daha önce bir dış gebelik geçirdim ve iç kanamadan ölüyordum. Hamileyim diye çok heveslendim ama üzülemedim bile adam akıllı kaybıma çünkü hastanede yattım kendim de değildim o yüzden ağırdan alıyorum artık herşeyi rabbim bize mis kokulu evlatlar nasip etsin inşallah ve onları sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin.

Amin canmmm insallah saglicakla kucagina alirsin

selamun aleyküm hanımlar.. ayın 21'nde aşılama olan 3 arkadaş vardık siz test yaptınızmı kızlar.... sonuç alan varmı hayırlısıyla.. :)

selamun aleyküm hanımlar.. ayın 21'nde aşılama olan 3 arkadaş vardık siz test yaptınızmı kızlar.... sonuç alan varmı hayırlısıyla.. :)
günaydınnn biri benim canım 21. oldum sabah. henüz test yapmadım.
bazı belirtilerde var ama ilaçlardanmı bilemiyorum. yarın kanda test yapmak istiyorum aslında dr ayın 4 ünde test günü dedi yarın yapsam çıkmaz mıı

bnde daha yapmadım hiç bir belirtimde yok..sadece ilacımı kullandıktan sonra belim ve bacaklarım hafifden sızlıyor o kadar...doktorum cuma günü belli olur demişti 10.gün ama yapmadım daha...
aaa bana niye salı günü dediler ya.Bende göğüslerde şişlik hassasiyet karın ağrısı kramp karında şişlik hafif bel ağrısı fazla su içme kabızlık var ama sonuçta kullandığımız ilaçlar hormon içeriyor crinone jelde kullanıyorum onların etkisimi yoksa bebişmi belli değil. ben yarın test yaptıracağım o zaman sende yaptır canım

inşaAllah bebişindendir bu belirtiler.. bnm test yapasım hiç yok... beklemeyi tercih ediyorum şimdilik bakalım...

Benim bugun 13. Gunum idrar testi yaptim tek cizgi cikti. Yarin kan testi yapilacak ama olsa cikardi idrarda zaten

Kızlar bugün kan testi yaptırdım negatif bir çok belirtim vardı çok ümitlendim ama kısmet şimdi değilmiş

30 unda asılama yapılmıstı bana. Herhangı bır belırtım yok. Agrım da yok. Olumlu ya da olumsuz dusunmuyorum sadece zamanı beklıyorum :) 13 subatta test yapılacak ınsallah guzel haberler verırım umut olurum

bana da 23 Ocak'ta aşılama yapılmıştı, polikistik over var geç döllenme olursa diye Cuma değil Pazartesi mi test yapmalıyım bilemiyorum.. çok fazla belirtim oldu ama regl olabilirim diye korkuyorum

kızlar aşılamanın 13. günü kan testi sonucum bu gün 521 inş. herşey yolundadır 2 gün sonra tekrar bakıcaz
çok sevindirici bi haber... inşaAllah bebişin sımsıkı tutunmuştur sana..:)..böyle güzel haberler umut oluyor.. ;*) ilk aşılamanmıydı canm...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…