- 30 Ocak 2020
- 19
- 5
- 1
İnşallah hayırlısıyla saglıkla sıhhatle gelsın bebıskızlar aşılamanın 13. günü kan testi sonucum bu gün 521inş. herşey yolundadır 2 gün sonra tekrar bakıcaz
Evet canım ilk aşılamamdı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inş.çok sevindirici bi haber... inşaAllah bebişin sımsıkı tutunmuştur sana..:)..böyle güzel haberler umut oluyor.. ;*) ilk aşılamanmıydı canm...?
teşekkür ederimm canımmçok sevindirici bi haber... inşaAllah bebişin sımsıkı tutunmuştur sana..:)..böyle güzel haberler umut oluyor.. ;*) ilk aşılamanmıydı canm...?
teşekkür ederimm canımmİnşallah hayırlısıyla saglıkla sıhhatle gelsın bebıscok sevındım adına
Aynen 14 subat evlilik yildonumum bideHadi inşallah güzel haberi de veririz birbirimize :) ama güzel bıgüne denk gelmişiz sevgılıler günü hedıyesı olur resmen♥
Bence senin ikizlerin olacak değerin yüksekkızlar aşılamanın 13. günü kan testi sonucum bu gün 521inş. herşey yolundadır 2 gün sonra tekrar bakıcaz
sağlıkla gelsinde kuzum inş.Bence senin ikizlerin olacak değerin yüksekAllah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Sağlıkla gelsin inşallah. ilk aşılamanız mıydı? Kaç yumurta gelişmişti? Bana da ayın 31 inde aşılama yapıldı bakalım hayırlısı artık.sağlıkla gelsinde kuzum inş.teşekkür ederim bakalım çarşamba değer ne çıkıcak. ne kadar arttığına daha önemliymiş sanırım
Merhaba. BEN DE 31 İNDE OLDUM. İNŞ. GÜZEL HABERLER ALIRIZMerhabalar...
Ben de aranıza yeni katıldım. 29 Ocak da aşılama oldu. Şimdi gün sayıyorum. Benimle aynı durumu beklentiyi umudu ve karmaşıklığı yaşayan birileriyle zaman geçirmeye ihtiyacım var sanırım. Güzel haberler duymak dileğiyle
Bana yazarmısnnnBende 24 ünde yaptiracagim testi.sizin kasik agriniz oldumu hic
teşekkür ederim sizinde güzel haberinizi bekliyoruz. evet ilk aşılamamdı. 2 yumurta vardı sağ da 18milim ve 19 milim di çatlatma iğnesi öncesi 1 yumurtada solda vardı ama o daha küçük demişlerdi.Sağlıkla gelsin inşallah. ilk aşılamanız mıydı? Kaç yumurta gelişmişti? Bana da ayın 31 inde aşılama yapıldı bakalım hayırlısı artık.
İnşaallah... Burdan güzel haberler paylaşmaya devam ederiz. Birbirimize dua edelim. Günler geçmiyor bana. Hepimiz aynı duyguları heyecanı yaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun.Merhaba. BEN DE 31 İNDE OLDUM. İNŞ. GÜZEL HABERLER ALIRIZ
kızlar aşılamanın 13. günü kan testi sonucum bu gün 521inş. herşey yolundadır 2 gün sonra tekrar bakıcaz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne güzel bir haber. Maşallah
Canim hayirli olsun. Sorun neydi ve nerde yaptirdiniz asilamayi acababenim belirtilerim çoktu 7. gün şiddetli 2 kez kasık ağrısı oldu sonraki günlerde göğüslerde hassasiyet ağrı şişlik oldu ara ara devam eden kasık ağrısı ve testten 2 gün önce başlayan kabız.
Bence kafana takma bizim değerlerimizde hemen hemen aynı 2 aşılamam 1 negatif 2 kimyasal rızkınızda varsa olurRabbim nasip etmişse tutar canım içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?