Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim şubatta kısmetse aşılamaya başlanacak yani adet görünce..Bende bu ayı boş geçmemek adına ovulasyon testi yapmaya başladım adet gününden itibaren buğün 21 günüm sizce yumurtlama varmı pik olmuşmu testim

Canim adetten kac gun sonra basliyorsun ovulasyon testine
Cnm ben geç yumurtladığımı bildiğim için Adet olduğum günden sayarsak 15 yada 16 gün başlıyorum ve zatn yumurtlamayı da 21 günde gördüm adet döngüm uzun benim 30 35 arası oluyorum senin döngün nasıl canm

Benim ilk aşılamam yapıldı, öncesinde hsg cekılmıstı zaten onda sıkıntı olmadı bıraz bekleyelım dedık hamıle kalma sansı artıyor bıraz dıye (hsg film sonrası) yıne olmadı. Bır sonrakı adetımde basladık ıste asılama tedavısıne. İnşallah olur canım öyle bür ihtimal varmış evet :)

İnş canım doktor çok umutluyum ben tıkalı olup açıldığı için dedi de nasip.İnş güzel sonuçlar alırsın

Merhabalar...
Ben de aranıza yeni katıldım. 29 Ocak da aşılama oldu. Şimdi gün sayıyorum. Benimle aynı durumu beklentiyi umudu ve karmaşıklığı yaşayan birileriyle zaman geçirmeye ihtiyacım var sanırım. Güzel haberler duymak dileğiyle

Hayirli olsun canim. Ilk asilamasini yaptirip tutmayan biri olarak tavsiyem. Vucudunde belirti arama ben asiri aradim butun belirtilerde vardi sonuc husran Rabbim ol derse olur. Insallah guzel haberlerini aliriz.

Merhaba bende 30 ocakta 2. Asilamami oldum beklemedeyim hayrli guzel haberler verelim insallah siz ozelde mi oldunuz ben univ hast oldum

Merhaba bende 29 ocakta 2 inci aşılamayi yaptırdım. Ben adet başlangıcından itibaren 9uncu günde aşılama oldum. 18 mm 1 yumurta ile. Bende sizin gibi heyecanla bekliyorum.
İnşallah hayırlı haberler alırız.

Hoşgeldın kuzum inşallah aşılaman tutar da daha fazla Rabbim aratmaz Bu arada kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin biraz kendini anlatırmısın

Hoşgeldın kuzum inşallah aşılaman tutar da daha fazla Rabbim aratmaz Bu arada kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin biraz kendini anlatırmısın

Merhaba bende 30 ocakta 2. Asilamami oldum beklemedeyim hayrli guzel haberler verelim insallah siz ozelde mi oldunuz ben univ hast oldum
Özel bir hastanede oldu ama benim durum biraz farklı Derya89. Ben aslında tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemi için hastanedeydim fakat işlem başlamadan yumurta çatladığı için aşılama yapıldı.

Hayirli olsun canim. Ilk asilamasini yaptirip tutmayan biri olarak tavsiyem. Vucudunde belirti arama ben asiri aradim butun belirtilerde vardi sonuc husran Rabbim ol derse olur. Insallah guzel haberlerini aliriz.
Tavsiyen için çok çok teşekkür ederim. Evet belirti aramıcam ve sabırla beklicem. Hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alırız ve burdan mutluluğunuzu paylaşınız inş

Ben 28 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. Benim sağ tüpüm tıkalı rahimde iki tane polip ve polikistik over var.
Üç kez klomen kullandım. İkinci aşılamam oldu bakalım bu tutmazsa tüp bebeğe geçiş yapicam.

Hayırlısı olsun canım inşallah tutar cnm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…