Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bende asılama olcam ıns buay femara kullandım salı gıdıcem 8.gunum bugunn sızler kacıncı gununude asılama oldunuz benım gec buyuyodu yumurtam pco gorunumum var
Canm hayrli olur insallah guzel sonuclar alirsin ben 7 igne kullandiktan sonra catlatma ignesi ve sonra asilama oldum

Canım bende seninle aynı gün aşılama yaptırdım. Doktorum 5 şubatta test yap dedi ama ben yapmadım. Biraz daha beklemek istedim idrar testi yaptım ondada negatif çıktı. Hala beklemedeyim. Senin gibi benimde bugün adet olcakmış gibi kasık ağrılarım oldu ve çok açık kahve Bi damla kadar Bi akıntı geldi ben kan sandım ama değil. Bilmiyorum sonucu ne olacak bakalım bende olmazsa p. Tesi günü kan testi yaptırayım artık diyorum..

Canım bende seninle aynı gün aşılama yaptırdım. Doktorum 5 şubatta test yap dedi ama ben yapmadım. Biraz daha beklemek istedim idrar testi yaptım ondada negatif çıktı. Hala beklemedeyim. Senin gibi benimde bugün adet olcakmış gibi kasık ağrılarım oldu ve çok açık kahve Bi damla kadar Bi akıntı geldi ben kan sandım ama değil. Bilmiyorum sonucu ne olacak bakalım bende olmazsa p. Tesi günü kan testi yaptırayım artık diyorum..

Canm hayrli olur insallah guzel sonuclar alirsin ben 7 igne kullandiktan sonra catlatma ignesi ve sonra asilama oldum
Yumurta kac gunde buyuyormhıc bılmıyorum cnm ılk defa ılac kullandım bende ıns bu hafta arası acaba olurmu dıye dusunuyorum asılama

Canım hiç idrar testiyle kafanı karıştırma derim en garantisi kan testi yaptır değere göre dr tekrar isteyebilir benden 2 gün sonra aynı saatlerde aynı yere yaptırmamı istedi

Kızlar tekrar merhaba,
23 ocak perş günü saat 11:00 de ilk aşılamam yapıldı. belirtilerin çoğunu yaşadım ağrılarım ve akıntılarım oldu. 6 şubat akşamı kan testi yaptırdım sonuç: 19.69 çıktı. Belirsiz bir değer olduğundan dr 2 gün sonra ölçüm istedi. 8 şubat yani bu akşam tekrar yaptırdım. Sonuç pozitif 56.1 dr um hamilesiniz tebrik ederim dedi. Çok yeni ve yolun başında olduğumuzu söyledi. 18 şubat’ta ultrasonla keseye bakacağız. Değerin 1500 lerde olması gerektiğini söyledi. İnşallah hepinize umut olurum ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Canım hayırlısı olsun allahım yüzünü güldürsün inşallah ben sorularına cevap veremeyeceğim daha yeni aşılama oldum dün güzel haberlerini mutlaka yaz buraya olur mu
Göğüslerim çok hassastır hiç hassasiyeti gecmedi. Çok nadir olsa da arda kasıklarım arıyo pazartesi günü 10 gün olcak sizce kan testi yaptırayım mı.

Gebeligini yeni ogrenenlere bir sey sormak istiyorum, bu alt karindaki regl sancisina benzer agri sizde de oluyor mu? Bu agriyi ne hafifletir? Nasil gecer? Agrim fazla degil ama beni cok tedirgin ediyor.

Canmm hayrli olsun tebrik ederim darisi bizlerin basina kacinci gunden itibaren belirtiler basladi?
Esin yada sendeki sorun neydi?
Kac igne vurulduktan snra asilama oldun?
Devlette mi ozelde mi yaptirdin?
Biraz anlatr msn

Bu arada ben de 24 ocakta asilama yaptirdim. Oyuzden bu basligi takip ediyordum. Herkese bol sans ve saglikli bebekler diliyorum.

Canmm hayrli olsun tebrik ederim darisi bizlerin basina kacinci gunden itibaren belirtiler basladi?
Esin yada sendeki sorun neydi?
Kac igne vurulduktan snra asilama oldun?
Devlette mi ozelde mi yaptirdin?
Biraz anlatr msn
Amin canım inşallah sizlere de hayırlısını nasip etsin Belirtiler herkeste farklı oluyor, hiç belirti olmadan da hamile kalan var ya da benden farklı belirtiler olup da kalamayan da.. Aşılamanın 3.gününden itibaren şişlik kabızlık başladı gece uykumdan uyandıracak kadar şiddetliydi. 12.güne kadar şiddetli ağrılar geçirdim sonra hafifledi açık kahve akıntı başladı silindiğimde ya da günlük ped e hafif bulaşacak kadar 14. Gün akşamı ilk kan testi mi yaptırdım şüpheli çıktı dün de artış istediğimiz yönde olduğundan emin olduk inş keseyi de sağlıklı bir şekilde görürüz eşim de sorun yoktu hatta aşılama günü dr değerlerini görünce eşinin değerleri gayet iyi görünüyor dedi ben de genç kızlığımdan beri pko var yaklaşık 9 aylık folik asit kullanıyordum kendiliğinden olmadı, dr aşılama deneyelim dedi ben de tamam dedim izmir’de özel bir hastanede yaptırdım 4 gün iğne kullandım yaklaşık 500 tl tuttu, aşılama da 1500 civarı şuanda bütün belirtiler gitmiş gibi ağrı şişlik yok yalnızca göğüslerimde hissediyorum o kadar.. umarım aydınlatıcı olabilmişimdir

Canmmm cok tesekkur ederim benim de 10.gun senden mutlu haberi okuyunca gaza gelip idrar testi yaptm negatif cikti.olmadi benimki degil mi sadece goguslerim sis hassas bu kadar belli ki regl olacam hayrlisi

Canmmm cok tesekkur ederim benim de 10.gun senden mutlu haberi okuyunca gaza gelip idrar testi yaptm negatif cikti.olmadi benimki degil mi sadece goguslerim sis hassas bu kadar belli ki regl olacam hayrlisi
İdrar testi yapıp moralini bozma ben hiç idrar testi yapmadım direkt kan testi için bekledim ve gün saymadım bile. Tutmayacaksa bile vardır bir hayır öyle düşün, ayrıca daha çok erken. Allah sağlıklı gebelik nasip etsin

Ay cok sevindim allah sağ sağlim kucanıza almayı nasip etsin inşlh benimde ikinci aşılamam yapıldı 6 şubatta ilk aşılamda 6 ocaktı ilk aşılamamda ağrılarım coktu ama bu aşılamamda hiç bi ağtım yok umarım tutar

Kızlar merhaba. Benim aşılamanin 11 günü regl oldum. Birinci aşılamamda da 12 gün regl olmuştum. Yarın hastaneye gidip tahlil vericem. Sonrasında tüp bebege yönlendirilim herhalde.
İnşallah sizin sonuçlarınız pozitiffir.

Amin canm cok sagol persembeye kadar olmazsam kan verecem

Canım hiç idrar testiyle kafanı karıştırma derim en garantisi kan testi yaptır değere göre dr tekrar isteyebilir benden 2 gün sonra aynı saatlerde aynı yere yaptırmamı istedi
Senin bu adet olcakmış gibi ağrıların ne kadar sürdü benim bugün 2. Gün ağrılarım var ve akıntı var hiç böyle olmazdı

Hayirli olsun insallah hayirli haberler aliriz ..bende yeni katildim araniza gecen ay ilk asilamami yaptırdım tutmadı .9 subat ta yani dün ikinci aşilamayi yaptirdik ...5 gun yumurta gelistirici igne oldum yumurtam 18 mm olmuş 6.gun aksami catlatma ignesi yapildi .. bide asilamanin ertesi gunu jel kullanmaya basladim . Simdi bekleme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…