Cnm bnce yaptirabilirsin insallah guzel haber verirsinMerhabalar 27 ocakta ilk aşılama yaptırdım bugün 11. günüm sizce ne zaman kan testi yaptırmalıyım ? Çok heyecanlı ve stresli bir süreç inşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder :) Birde çok fazla ağrım var sizce normal mi ?
Yaa uzulme nasip eminim Rabbim daha guzelini nasip etmek icin bekletiyorAllah ım hepimize sağlikla nasip etsin inşallah ben de mens oldum yarin tekrar doktora gideceğim
Masallah hayrli olsun yerlesme kanamasidir.. neler yasadin bu surecte belirtiler var miydi canmkızlar az önce sonucu aldım 23 ocak aşılama yapılmıştı bugün 14.gün eğer aşılama günü sayılıyor ise, 19.69 çıktı beta-hcg değeri çok yüksek değil ama referans aralığından yüksek acildeki dr eşime hamile olduğumu söylemiş. kahverengi leke geliyor ama regl gibi değil kafam karıştı. yarın dr umla konuşacağım ne diyecek merak ediyorum
Merhaba arkadaşlar
Ben ocak ayının 31 de aşılama oldum ve 2 gündür
Göğüslerim ve ara arada kasıklarıma arı giriyor halsizlik var arda ateş falanda oluyor bunlar normal mi. İlk aşılama da bu tür hiç bir şey olmadı bu ikinci ve bunda bu şekilde yaşıyorum normal mi.
Insallah bebisin seninledir tutmustur sonucu mutlaka yaz canm
kızlar az önce sonucu aldım 23 ocak aşılama yapılmıştı bugün 14.gün eğer aşılama günü sayılıyor ise, 19.69 çıktı beta-hcg değeri çok yüksek değil ama referans aralığından yüksek acildeki dr eşime hamile olduğumu söylemiş. kahverengi leke geliyor ama regl gibi değil kafam karıştı. yarın dr umla konuşacağım ne diyecek merak ediyorum
İnşallah çok teşekkür ederimCnm bnce yaptirabilirsin insallah guzel haber verirsin
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınızMrb hanımlar bende dün oldum aşılamamı 2 aşılamam inşlh bebişimiz bizimle kalır
İnşlh cnmmm hepimizİnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınız
İnşallahİnşlh cnmmm hepimiz
Ben de dün aşılama oldum canımMrb hanımlar bende dün oldum aşılamamı 2 aşılamam inşlh bebişimiz bizimle kalır
İnşlh hayırlı sonuçlar alırız cnmBen de dün aşılama oldum canım
amin canım benimde 1 aşılamam tutmadı 2.aşılamayıda yaptırcam hiç umudum yokHerkese merhaba arkadaşlar epeydir yazamadım koşturmacalardan. Benim tutmadı ikinci aşılamam da şuan hastanedeyim tüp bebek için dosyam açılcak öğleden sonra onunla da gün belirlenecek ve sonrasında rapor için evrak tamamlıcam. Aramızda aşılaması tutanlar olmuş sağlıkla kavuşurlar hepsi de inşallah biz olmayanlara da tez zaman da nasip olsun inşallah. Hepimize sabır, güç, kuvvet diliyorum
inşallah tutar canımAy canım bana da dua et nolur Çarşamba günü aşılamam yapılacak inşallah. Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir gebelik yaşatsın inşallah sağlıkla gelsin miniğin
Amin canımYasadiklarinizi bir siz bilirsiniz ama hepimiz ayni duygular icindeyiz emin olun. Negatif oldukca dusuncelerimiz negatiflesiyor, hic olmayacak gibi geliyor, daha umutsuz oluyoruz, hayatlarımız da etkileniyor ama yapacak birsey yok. Allah nasip ederse her turlu oluyor. Once elimizden geleni yapip sonra tevekkul edelim. Allah hepimize en kisa surede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?