Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hepinize hayırlı geceler arkadaşlar aşılaması tutan arkadaşlarım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Rabbim hepimize de sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Benim ilk aşılamam olacaktı geçen ay ama malesef yumurtam çatlamış doktorum kaçırmış iğneyi de hapları da boşyere kullanmiş oldum. Benim doktorum adetin 3.günü hap veriyor günde 2 kere 5 gün kullandırıp adetin 10.günü çağırıyor 10.gün de iğne veriyor 15.gün kontrole çağırıyor yumurtanin durumuna göre çatlatma iğnesi veriyor 28 günde adet oluyorum benim yumurtami kaçirdi geçen ay bu günler yumurta takibi için geç değil mi siz de süreç nasil ilerledi

Hayrli olsun canm

Kızlar merhaba, bugün kan sonucumu aldım malesef ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı.. Çok üzgünüm İnşallah hepimiz mucizelerimize bir an önce hayırla ve sağlıkla kavuşuruz

Kızlar merhaba, bugün kan sonucumu aldım malesef ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı.. Çok üzgünüm İnşallah hepimiz mucizelerimize bir an önce hayırla ve sağlıkla kavuşuruz
Üzülme canım Allah büyüktür benimde ilk aşılamam tutmadı ikinciyi yaptırmak istiyorum şimdide

Merhaba benim de sıkıntım sizinki gibi. Adetim ilk geldiği zamandan beri polikistik over hastalığım vardı ve adetlerim düzensizdi. Yaklaşık 2 senedir deniyoruz eşimde bir sıkıntı yok ama olmadı. Bu ay ilk defa aşılama denedik. Sizin bahsettiğiniz bu kahverengi akıntı sümüksü gibi miydi? bugün açık kahverengi aynı sümük yapısında bir leke olmuştu peçetede. Aşılamamın 10. Günü bu arada.

Kızlar aşılamanız tutmadığında ne kadar süre sonra adet oldunuz ben 14.günü test yaptım negatif çıktı ertesi günü adet oldum çok üzüldüm o kadar kasık ağrısı çektim hamileliktendir dedim ama nasip olmadı

Ben aşılamanın 11 gününde adet oldum. İlk aşılamada 24 günde ikinci aşılamamda 19 günde adet gördüm. Çok erken adet oldum ikisinde de.

Merhabalar ben de 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe başlamak için izmirde özel hastaneye gittim ama ısrarla doktor 3.aşılama yapalım dediği için aşılama yaptırma aşamasındayım... çarşamba günü aşılama işlemim var inşallahAllah herkesin gönlüne göre versin

Ben aşılamanın 11 gününde adet oldum. İlk aşılamada 24 günde ikinci aşılamamda 19 günde adet gördüm. Çok erken adet oldum ikisinde de.
İkinci aşılamadan hiç umudum yok tüp bebeğe geçerim belki

Rabbim gönlüne göre versin inşallah tutar canım

Ben aşılamanın 18. Gününde adet oldum adetim 5 gün gecikti

Merhaba bende aşılama yaptircam devlette mi yaptırdınız yoksa ozelmi bu süreç nasıl ilerliyor

Merhaba bende aşılama yaptircam devlette mi yaptırdınız yoksa ozelmi bu süreç nasıl ilerliyor
Merhaba Allah'ım inşallah gönlünüze göre versin bende aşılama yaptircam devlette yaptircam ne kadar maddi olarak harcanıyor yardımcı olur musunuz

Merhaba canım bende devlette yaptırdım ilkinde femara ile yapıldı o özel bi ilaç olduğu için rapor çıkmıyor 90 TL çatlatma iğnesine rapor çıkabiliyormuş ben bilmiyordum 110 TL ye aldım en son aşılama günü aşılama çubuğu istediler o da 90 TL toplamda 290 TL tuttu hastaneye para ödemiyorsun

maalesef ilki tutmadı bu ay ikincisi yapılacak gonalf 37.5 ile başladık rapor çıkardı doktorum raporla gonalf+çatlatma iğnesini 390 TL ye aldık heralde yine bi aşılama çubuğu alırız o kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…