12 gün boyunca ağrı ve sancım oldu benim sonra hafifledi baya. aşılamanın 2.günü akıntın olması normal çünkü yumurtluyorsun :)Senin bu adet olcakmış gibi ağrıların ne kadar sürdü benim bugün 2. Gün ağrılarım var ve akıntı var hiç böyle olmazdı
Amin canım inşallah hepimize müjdeli haber almak nasip olurinşallah tutar canım
Hayrli olsun canmHayirli olsun insallah hayirli haberler aliriz ..bende yeni katildim aranizagecen ay ilk asilamami yaptırdım tutmadı .9 subat ta yani dün ikinci aşilamayi yaptirdik ...5 gun yumurta gelistirici igne oldum yumurtam 18 mm olmuş 6.gun aksami catlatma ignesi yapildi .. bide asilamanin ertesi gunu jel kullanmaya basladim . Simdi bekleme zamanı
Hayrlisi kuzum uzulme daha regl olmadin miKızlar merhaba, bugün kan sonucumu aldım malesef ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı.. Çok üzgünümİnşallah hepimiz mucizelerimize bir an önce hayırla ve sağlıkla kavuşuruz
Üzülme canım Allah büyüktür benimde ilk aşılamam tutmadı ikinciyi yaptırmak istiyorum şimdideKızlar merhaba, bugün kan sonucumu aldım malesef ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı.. Çok üzgünümİnşallah hepimiz mucizelerimize bir an önce hayırla ve sağlıkla kavuşuruz
Merhaba benim de sıkıntım sizinki gibi. Adetim ilk geldiği zamandan beri polikistik over hastalığım vardı ve adetlerim düzensizdi. Yaklaşık 2 senedir deniyoruz eşimde bir sıkıntı yok ama olmadı. Bu ay ilk defa aşılama denedik. Sizin bahsettiğiniz bu kahverengi akıntı sümüksü gibi miydi? bugün açık kahverengi aynı sümük yapısında bir leke olmuştu peçetede. Aşılamamın 10. Günü bu arada.Amin canım inşallah sizlere de hayırlısını nasip etsinBelirtiler herkeste farklı oluyor, hiç belirti olmadan da hamile kalan var ya da benden farklı belirtiler olup da kalamayan da.. Aşılamanın 3.gününden itibaren şişlik kabızlık başladı gece uykumdan uyandıracak kadar şiddetliydi. 12.güne kadar şiddetli ağrılar geçirdim sonra hafifledi açık kahve akıntı başladı silindiğimde ya da günlük ped e hafif bulaşacak kadar 14. Gün akşamı ilk kan testi mi yaptırdım şüpheli çıktı dün de artış istediğimiz yönde olduğundan emin olduk inş keseyi de sağlıklı bir şekilde görürüz eşim de sorun yoktu hatta aşılama günü dr değerlerini görünce eşinin değerleri gayet iyi görünüyor dedi ben de genç kızlığımdan beri pko var yaklaşık 9 aylık folik asit kullanıyordum kendiliğinden olmadı, dr aşılama deneyelim dedi ben de tamam dedim izmir’de özel bir hastanede yaptırdım 4 gün iğne kullandım yaklaşık 500 tl tuttu, aşılama da 1500 civarı şuanda bütün belirtiler gitmiş gibi ağrı şişlik yok yalnızca göğüslerimde hissediyorum o kadar.. umarım aydınlatıcı olabilmişimdir
Ben aşılamanın 11 gününde adet oldum. İlk aşılamada 24 günde ikinci aşılamamda 19 günde adet gördüm. Çok erken adet oldum ikisinde de.Kızlar aşılamanız tutmadığında ne kadar süre sonra adet oldunuz ben 14.günü test yaptım negatif çıktı ertesi günü adet oldum çok üzüldümo kadar kasık ağrısı çektim hamileliktendir dedim ama nasip olmadı
İkinci aşılamadan hiç umudum yok tüp bebeğe geçerim belkiBen aşılamanın 11 gününde adet oldum. İlk aşılamada 24 günde ikinci aşılamamda 19 günde adet gördüm. Çok erken adet oldum ikisinde de.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah tutar canımMerhabalarben de 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe başlamak için izmirde özel hastaneye gittim ama ısrarla doktor 3.aşılama yapalım dediği için aşılama yaptırma aşamasındayım... çarşamba günü aşılama işlemim var inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin ❤
Ben aşılamanın 18. Gününde adet oldum adetim 5 gün geciktiKızlar aşılamanız tutmadığında ne kadar süre sonra adet oldunuz ben 14.günü test yaptım negatif çıktı ertesi günü adet oldum çok üzüldümo kadar kasık ağrısı çektim hamileliktendir dedim ama nasip olmadı
Merhaba bende aşılama yaptircam devlette mi yaptırdınız yoksa ozelmi bu süreç nasıl ilerliyor18i veya 19unda evde test yapmayı düşünüyorum 20sinde zaten kan vericem hakkımızda hayırlısı bakalımaşılama beklediğimden hatta normal muayenelerden çok kolay geçti sanki hiçbişey yapılmamış gibi gereksiz bi sakinlik var üstümde
Merhaba bende aşılama yaptircam devlette mi yaptırdınız yoksa ozelmi bu süreç nasıl ilerliyor18i veya 19unda evde test yapmayı düşünüyorum 20sinde zaten kan vericem hakkımızda hayırlısı bakalımaşılama beklediğimden hatta normal muayenelerden çok kolay geçti sanki hiçbişey yapılmamış gibi gereksiz bi sakinlik var üstümde
Merhaba Allah'ım inşallah gönlünüze göre versin bende aşılama yaptircam devlette yaptircam ne kadar maddi olarak harcanıyor yardımcı olur musunuzKızlar selamlar bende 2 ocakta 2. Aşılamamı oldum beklemedeyim bugün 6 gun oldu aralıklı batma hissi var kasıklarım çok hassas pantolon lastiği bile rahatsız ediyor göğüsler çok hassas ama benim belirtiler aynı adet gibi 14 ü adet günüm normalde bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ayın 12 gibi test yapıcam yine de tabi adet olmazsam eğer
Ben vajinal jel kullanıyorum onun da yapması lazım. Suan 11. Günü ama dünden buyana sancım basladı, acayıp gergın davranıyorum adet sancısı gıbı dıyebılırım bu neden acaba???Normaldir herhalde bnmki fitilden
Merhaba canım bende devlette yaptırdım ilkinde femara ile yapıldı o özel bi ilaç olduğu için rapor çıkmıyor 90 TL çatlatma iğnesine rapor çıkabiliyormuş ben bilmiyordum 110 TL ye aldım en son aşılama günü aşılama çubuğu istediler o da 90 TL toplamda 290 TL tuttu hastaneye para ödemiyorsunMerhaba bende aşılama yaptircam devlette mi yaptırdınız yoksa ozelmi bu süreç nasıl ilerliyor
Merhaba Allah'ım inşallah gönlünüze göre versin bende aşılama yaptircam devlette yaptircam ne kadar maddi olarak harcanıyor yardımcı olur musunuz
maalesef ilki tutmadı bu ay ikincisi yapılacak gonalf 37.5 ile başladık rapor çıkardı doktorum raporla gonalf+çatlatma iğnesini 390 TL ye aldık heralde yine bi aşılama çubuğu alırız o kadar canımMerhaba bende aşılama yaptircam devlette mi yaptırdınız yoksa ozelmi bu süreç nasıl ilerliyor
Merhaba Allah'ım inşallah gönlünüze göre versin bende aşılama yaptircam devlette yaptircam ne kadar maddi olarak harcanıyor yardımcı olur musunuz
Yok canım olmadım ama değerim çok düşük çıktı..Hayrlisi kuzum uzulme daha regl olmadin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?