Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hnımlar aşılamadan sonra bitakım ilaç ve jel kullandığınızdan bahsediyorsunuz.. nelerdir bunlar... nasıl etkileri var..?
Ben de crinone jel kullanıyorum. Ben de biraz bel ağrısı ve göğüslerde şişlik ve hassasiyet yaptı.

Kızlar bugün asilamamin 10. Günü test yaptım ve beta sonucum 38 çatlama ignesini işe 12 gün once vurmuştum gebelik mi iğnenin etkisi mi bilemedim

canım bende crinone jel kullanıyorum geçen ay bende de bel ağrısı yaptı bu ay fazla yok ama bende çok göğüs ağrısı şişkinlik yaptı

Kızlar bugün asilamamin 10. Günü test yaptım ve beta sonucum 38 çatlama ignesini işe 12 gün once vurmuştum gebelik mi iğnenin etkisi mi bilemedim
10 gün sonra çatlatma iğnesinin etkisi gidiyormuş aslımda inşallah hamilesin Canım inşallah ama yine de yanlışlık olmasın için rahat etsin 2 gün sonra iğnenin üzerimden 14 gün geçmiş olur testi tekrarla derim inşallah hamilesindir değerin yükselir

Tam olarak ayın kaçında olmustu canım İğne etkisi 12. Güne biter dediklerine göre bence olmus gibi

paylaşımlarınız için teşekkür ederim.. bakalım bnde yarın kontrole gidecğm.. aşılama günüm belirlenecek.. hayırlısı olsun inşaAllah..

Merhaba arkadaşlar bende bu ay eşimi ikna edebilirsem özel de aşılama yaptırmak istiyorum . Özelde yaptıran var mı aranızda nerede yaptırdınız ve maliyeti ne oldu yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaşlar bende bu ay eşimi ikna edebilirsem özel de aşılama yaptırmak istiyorum . Özelde yaptıran var mı aranızda nerede yaptırdınız ve maliyeti ne oldu yardımcı olur musunuz
bn özelde yaptırıyorum yeni başladım bugün 4.günüm iğne vurma aşamasındayım..yarın kontrole gideceğm diyarbakırda oturuyorum.. memorial'da tedaviye başladım.. şimdilik ilaç ücretlerini verdim.. rapor çıkardım ilaçlar bana 590 ₺'mal oldu.. aşılamayla beraber 2'yi bulur demişti doktorum.. sen nerde oturuyorsun...

Merhaba benim asilamam carsamba gunu olacak insallah doktorum ozel muayanehanesinde. Asilama icin 1500 aliyorum dedi sperm yikama islemi icin izmir smyrna tup bebek merkezine yonlendirdi 300-400 civarida oraya vericez. Kendiliginden yumurtam olustugu icin ilac kullanmadim sadece yarin catlatma ignemi olucam

Ilk asilamam olacak cok heyecanliyim bu siteyi surekli takip ediyordum sizleri gorunce heyecanimi paylasmak icin uye oldum insallah hepimizin yuzu guler bu ay dualarimiz kabul olur. Biraz kendimi tanitayim 3 yildir bebek istiyoruz esimde de bende de sorun yok 22 yasindayim esim 26 yasinda. Insallah hepinizden guzel haberler aliriz allah tum bekleyenlerin kucagini doldursun

Amin inşallah güzel haberleri hepimiz alırız hayırlısıyla Rabbim nim nasip etsn hepimize bende şuan bi belirti yok gögüs hassasiyeti ilk günlerden itibaren var sanırm ilacların etkisi umutla bekliyorum

Amin inşallah güzel haberleri hepimiz alırız hayırlısıyla Rabbim nim nasip etsn hepimize bende şuan bi belirti yok gögüs hassasiyeti ilk günlerden itibaren var sanırm ilacların etkisi umutla bekliyorum ☺
Canım benimde bugün 11.günüm ve adet günüm 14 ocaktı yani yarın benim aynı adet olacak gibi ağrılarım ve belirtilerim var göğüs hassasiyeti çok fazla ara ara adet sancısı giriyor çok korkuyorum acaba bi test mi yapsam

Ay maşallah benim bildiğim 10. günde yapılınca da cıkıyormuş 12.gün yapılınca da 2 gün sonra tekrar verin artış olursa gebelik var demektir. Saglıklı bi gebelik olur inşallah cok heyecanlandm umut oldunuz

12. Günde kanda cıkar idrar da cıkmaz diye biliyorum yaparsan kanda baktor canım inşallah hamilelik belirtisi dir adet olamzsn

Kızlar doktoruma gonderdim testi bende ayrıca kan pıhtılaşması vardı direk iğneye başlattı pozitif dedi yani Allah hayirlisini nasip etsin hepimize
Yaa ne güzel bi haber bu maşallah inşallah saglıklı hamilelik gecirir bebeğini kucagına alırsn. Dua et bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…