- 30 Kasım 2015
- 405
- 248
- 103
canım birde aşılama günü eşimin sperm sayisi 1.5 milyondu doktor umutsuz konuştu. Bizde şaşırdık. İki gün sonra bakalim artacak miAy maşallah benim bildiğim 10. günde yapılınca da cıkıyormuş 12.gün yapılınca da 2 gün sonra tekrar verin artış olursa gebelik var demektir. Saglıklı bi gebelik olur inşallah cok heyecanlandm umut oldunuz
Allahim hepimize hayırlısını nasip etsin. Sağlık li hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeYaa ne güzel bi haber bu maşallah inşallah saglıklı hamilelik gecirir bebeğini kucagına alırsn. Dua et bize de
Tebrik ederim çok güzel bi haber ne güzel umut olduKızlar bugün asilamamin 10. Günü test yaptım ve beta sonucum 38 çatlama ignesini işe 12 gün once vurmuştum gebelik mi iğnenin etkisi mi bilemedim
Ben yaptırdım özelde maliyetli oluyor tabiki, benim yumurtalar dirençli çıktığı için 2 defa iğne aldık 2500-3000 tl iğnelere gitti 1000 tl aşılamaya gitti benimMerhaba arkadaşlar bende bu ay eşimi ikna edebilirsem özel de aşılama yaptırmak istiyorum . Özelde yaptıran var mı aranızda nerede yaptırdınız ve maliyeti ne oldu yardımcı olur musunuz
Kaç yaşındasın canım 23ten sonra sigorta ilaçların belli bi kısmını karşılıyor diyolar onun için sordum . Ya nasıl güzel denk geldi bende diyarbakırdayım Yunus hocaya mı yaptırıyorsun aşılamayıbn özelde yaptırıyorum yeni başladım bugün 4.günüm iğne vurma aşamasındayım..yarın kontrole gideceğm diyarbakırda oturuyorum.. memorial'da tedaviye başladım.. şimdilik ilaç ücretlerini verdim.. rapor çıkardım ilaçlar bana 590 ₺'mal oldu.. aşılamayla beraber 2'yi bulur demişti doktorum.. sen nerde oturuyorsun...
Ya olsun yeter ki giden para olsun inşallah tutar canım bende bugün bi tüp bebek merkeziyle gidip görüşücem aşılama içinBen yaptırdım özelde maliyetli oluyor tabiki, benim yumurtalar dirençli çıktığı için 2 defa iğne aldık 2500-3000 tl iğnelere gitti 1000 tl aşılamaya gitti benim
24 yaşındayım... zelal hanım'a gidiyorum.. çok güzel denk gelmişiz maşaAllah.. :)Kaç yaşındasın canım 23ten sonra sigorta ilaçların belli bi kısmını karşılıyor diyolar onun için sordum . Ya nasıl güzel denk geldi bende diyarbakırdayım Yunus hocaya mı yaptırıyorsun aşılamayı
:) Bende şimdi bugün bahçeci tüp bebek merkeziyle görüşücem fiyat alıcam uçuk bişey demezlerse orda yaptırmayı düşünüyorum olmazsa da Yunus hocaya gidicem bende memoriale24 yaşındayım... zelal hanım'a gidiyorum.. çok güzel denk gelmişiz maşaAllah.. :)
Aşılama sırasında yıkanıyor spermler hızları artıyor çok az sayı ile tutan da oluyor keçiboynuzu ve keçiboynuzu pekmezi kabak çekirdeği iyi geliyor bir de bitkisel bi hap verıyor doktorlar 2 3 ay içinde artış oluyorKozlar merhaba aşılamaya nasıl karar verildi biz dün sperm sonuçlarımızı aldık pek iç açıcı değiller sayımız çok az ml de 2.2 milyon totalde 8.8milyon ileri hareket %62.5 morfoloji 10 sayı dışında sorunumuz tok ama sayımız çok az artış için uğraşmalı mıyız direk aşılama tüp bebek mi deneyelim
canım eşinin üroloğa görünmesi gerekiyor varikosel var mı. bizde yaşadık varikoseldi ameliyat oldu ve proxed plus kullandı vitamin sayıyı arttırıyor. çok başarılı geçti ameliyat dan 3 ay sonrası ml de 20 milyona çıktı.Kozlar merhaba aşılamaya nasıl karar verildi biz dün sperm sonuçlarımızı aldık pek iç açıcı değiller sayımız çok az ml de 2.2 milyon totalde 8.8milyon ileri hareket %62.5 morfoloji 10 sayı dışında sorunumuz tok ama sayımız çok az artış için uğraşmalı mıyız direk aşılama tüp bebek mi deneyelim
canım hızı falan iyi olduğu icin ondan şüphelenmediler sayıyı arttırmaya çalışıyorlar klomen başladılar artmed verdiler ben de keci boynuzu falan alıcam bakalımcanım eşinin üroloğa görünmesi gerekiyor varikosel var mı. bizde yaşadık varikoseldi ameliyat oldu ve proxed plus kullandı vitamin sayıyı arttırıyor. çok başarılı geçti ameliyat dan 3 ay sonrası ml de 20 milyona çıktı.
hepsi bir süreç canım en iyi kararı doktorlarla alırsınız.
BENde korkuyorum sadece göğüs ağrısı var bende kaşık ağrım hiç yok adet belirtilerim böyle galiba inşallah tutar ne diyelim dua edelim birbirimizde inşallah tutar tüm aşılamalar tüm tedaviler pozitif sonuçlansın aminCanım Benim bende senin gibi 2 Ocak’ta 2 aşılamamı oldum ben beklemedeyim şuan 12. Günüm ve adet günüm bugün ilaçların etkisiyle adet olmuyorum crinone jel kullanıyorum sabah akşam ama bütün adet belirtilerim var bilmiyorum rabbim inşallah nasip eder bizlere de hayırlı evlatlar yetiştirmeyi inşallah
Canım Benim bende senin gibi 2 Ocak’ta 2 aşılamamı oldum ben beklemedeyim şuan 12. Günüm ve adet günüm bugün ilaçların etkisiyle adet olmuyorum crinone jel kullanıyorum sabah akşam ama bütün adet belirtilerim var bilmiyorum rabbim inşallah nasip eder bizlere de hayırlı evlatlar yetiştirmeyi inşallah
Selamun aleykum arkadaslar yeni katildim araniza 2 asilamam yapildi ilk tutmadi 2 nci hayirlisi artik ben dayanamayip 15 gun sonra evde yaptim negatif cikti tutmadi mi acaba doktorum adetin gecmeden belli olmaz adetten once tek kanda belli olur dedi hayirlisi artik rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinBu jeli bırakınca adet oluyorsun canım boşuna 12sinde test yapma . Çünkü iğnenin etkisiyle pozitif i görürsün. Aşılamadan sonra 15. Gün test yapın dedi doktorum ben dayanamayıp 13 de yaptım pozitif ti. Ama iğnenin etkisiymiş. İnşallah sen hamilesindir
Ayın 16 sı canımbeta hcg ne zaman yapacaksiniz?
Amin canım benim adet günüm bugün dü ama kullandığım jelin etkisiyle adetim olmuyo gibi geliyo bana ilacı bırakınca 3 gün sonra oluyo ilk aşılamamda adet tarihim geçmemişti tahlil yaptırdım tutmadı bu sefer günüm de adet görmedim ama ilacı bırakınca olur diye tahmin ediyorum inşallaah tutmuşturSelamun aleykum arkadaslar yeni katildim araniza 2 asilamam yapildi ilk tutmadi 2 nci hayirlisi artik ben dayanamayip 15 gun sonra evde yaptim negatif cikti tutmadi mi acaba doktorum adetin gecmeden belli olmaz adetten once tek kanda belli olur dedi hayirlisi artik rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?