Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimkide dilay hanım 😊 hangş gün oldunuz aşılama ben 9 ocakta oldum benimle birlikte 2 kişi daha oldu aynı anda
Ben daha olamadım canım şuan DKH kullanıyorum bitince gidicem iğnelere başlıycam. Senin ne sorunun vardı. Nasıl memnun kaldın mı dilay hanımdan. Hangi yöntemleri kullanıyorlar biliyor musun

Selam kızlar, ben de ilk aşılamamı bugün oldum. Crinone jel kullanmaya başlayacağım. Hemşirenin dediğine göre jeli kullandıktan sonra 10-15 dk. yatıp sonrasında kalkacakmışım. Burada da okumuştum gece yatarken yapmayın tahriş ediyor kanama olabiliyor yazmışlardı. Bu arada isteyen herkese nasip olsun inşallah.

Selamünaleyküm herkese. Bugün aşılama yaptırdım. Daha önce 1 negatif ve 1 pozitif (kimyasal oldu ama) aşılamam var bu 3. deneme oluyor. Rabbim ümmeti Muhameddin anne olmak isteyenlerine hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize. 2020 Ocakta aşılama yaptıranlar burada toplanalım. Destek ve moral oluruz birbirimize. Selametler diliyorum 😊
Merhaba canım bende klomen kullandım bugün kontrolum vardı gittim sag tarafda 18. 18 mm solda ise 17.10 mm lık büyüyen yumurta görüldü ve Dr çok iyi dedi catlatma iğnesi verdi yarin aksam 00.00 da vurulacak ve p.tesi asilama yapilcak artik Allah a kaldı inşallah en kısa zamanda bebislerimizle burada toplanır iz ❤❤🌹

Merhaba kızlar hayırlı cumalar herkeze aşılama için hangii evraklar istiyorlar hsg önceden çekilmişti temiz çıkmıştı çekildiğim hastane rapor vermiyo sidi veriyor o yüzden bir daha çekilip adet tarihimde aşılamaya başlıyalım dedi doktor bende ve eşimde bir sorun olmadığı halde 1 senedir denememize rağmen bebişimiz olmadı. Her nasip vaktine esirdir. Diyorum demekki daha vakti var Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Kızlar aşılama hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba kızlar hayırlı cumalar herkeze aşılama için hangii evraklar istiyorlar hsg önceden çekilmişti temiz çıkmıştı çekildiğim hastane rapor vermiyo sidi veriyor o yüzden bir daha çekilip adet tarihimde aşılamaya başlıyalım dedi doktor bende ve eşimde bir sorun olmadığı halde 1 senedir denememize rağmen bebişimiz olmadı. Her nasip vaktine esirdir. Diyorum demekki daha vakti var Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Kızlar aşılama hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Aşılama belgeleri kısa sürede toplanabiliyor. Hatırladığım kadarıyla
*Birer vesikalık fotoğraf
*Eşinin ve senin ayrı ayrı vukuatlı nüfus kayıt örneği
*Evlilik cüzdanınızın ilk üç sayfası
*Eşinin spermiyogram sonucu
*Rahim filmi raporu(bundan emin değilim)
* Senin hormon ve tahlil sonuçların

Ben rahim filmi çekildikten sonra birkaç gün içinde evrakları hazırlayıp raporu da aynı gün çıkarmıştım. İlaçlar hazır olsun demişlerdi. Sonrasında adetin 2. Günü tedaviye başladık.

Üniversite Tıp fakültesinde yaptırdım film çekilmeden yapıldı olmazsa filmi öyle cekelim dedi belge falan da istemediler raporu kendileri çıkarttı.çektirdiyseniz ve temiz çıktıysa bir daha niye istiyor acaba

Aşılama belgeleri kısa sürede toplanabiliyor. Hatırladığım kadarıyla
*Birer vesikalık fotoğraf
*Eşinin ve senin ayrı ayrı vukuatlı nüfus kayıt örneği
*Evlilik cüzdanınızın ilk üç sayfası
*Eşinin spermiyogram sonucu
*Rahim filmi raporu(bundan emin değilim)
* Senin hormon ve tahlil sonuçların

Ben rahim filmi çekildikten sonra birkaç gün içinde evrakları hazırlayıp raporu da aynı gün çıkarmıştım. İlaçlar hazır olsun demişlerdi. Sonrasında adetin 2. Günü tedaviye başladık.
Teşekkürler canım çok sağol evlilik cüzdanının fotokopisini çektiyoruz heralde demi

Üniversite Tıp fakültesinde yaptırdım film çekilmeden yapıldı olmazsa filmi öyle cekelim dedi belge falan da istemediler raporu kendileri çıkarttı.çektirdiyseniz ve temiz çıktıysa bir daha niye istiyor acaba
Başka hastanede çekinmiştim onlarda raporunu vermediler şimdi aşılama yapacak olan hastane emin olmak için çektirmemi istediler

Teşekkürler canım çok sağol evlilik cüzdanının fotokopisini çektiyoruz heralde demi
Aynen yazmamışım evlilik cüzdanı ilk üç sayfa fotokopisi😂 bir de ikinizin nüfus cüzdan fotokopisi olacak.
Rica ederim🤗

Bende kasımda olmuştum sanırım sizi kasım grubundan tanıyorum isim yabancı gelmedi. Neden tutmadı bilmiyorum aslında bir problem yok deniliyor anlayamadım
Evet canım Kasım grubundaydım o grupta en ağrılı benim geçmişti belki ondan hatırlıyorsun dur inşallah bu sefer hepimiz hamile kalırımz

Kızlar kaç gün oldu aşılama olalı kimsede bir belirti yok mu yazarsanız hepimiz birbirimize Umut oluruz paylaşalım lütfen ben bugün 9 günündeyim ve aşırı göğüs ağrısı kasık ağrısı sızlama gibi ve hafif bel ağrısı yaşıyorum sizler?

Benim 5.gün en ufak bi belirti ağrı yok acaba tutmadı mı ondan mı diyorum

Benim 5.gün en ufak bi belirti ağrı yok acaba tutmadı mı ondan mı diyorum
İlk aşılamamı bende kasımda olmuştum onda benimde hiç bir belirtim olmadı sadece göğüs ağrım vardı bir de adet sancısı çok çekmiştim şimdilik öyle bir ağrım yok bakalım ama göğüsler aynen devam ve bel ağrım bilemiyorum çok kişi de yazmış hiç belirtisi olmayıp tutanlar da çok fazla inşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız sonunda

Selamün Aleyküm bayanlar bende iki kere klomen tedavisi oldum ama gebelik olmadı çarşamba günü aşılama yaptım hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşaallah dua eder dua beklerim 🤲

Merhaba! Benim de bu cuma yapılacak akşama çatlama iğnemi yapıcam şimdi çıktım doktordan Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Benim de bugün aşılama oldu inşallah ikimizin de tutar😌

Kimse yok mu hadi belirtileri alalım kızlar ya lütfen canlar heyecanlı bekleyiş devam moral bozmak yok düşünün ki meleklerimiz bizimle inşalllah allah Cc izniyle tabii ki

Ben daha olamadım canım şuan DKH kullanıyorum bitince gidicem iğnelere başlıycam. Senin ne sorunun vardı. Nasıl memnun kaldın mı dilay hanımdan. Hangi yöntemleri kullanıyorlar biliyor musun
Ben memnunum dilay hocadan pco var bende eşimde de ileri hareket sorunu var. İlk aşılamam ganafol f kullandm göbekten 1 hafta sonra çatlama iğnesi verdi 2nfğn sonra aşılama oldu canım bugun 3. Günüm inşallah tutar

Back
X