Ben de hamileyim. Bugün adetim geceli 2 gün oldu. Adete 5 gün kala idrarda silik çizgiyle öğrenmiştim. Adet günümde yerleşmeyi belli eden hafif kirli pembe gibi akıntım oldu. Son adet 18 aralık ama ben 17. Günde falan yumurtluyorum. Henüz mide bulantım falan yok ama başlasın diye dua ediyorum. Sigaradan vazgecemiyorym bir türlüMerhaba arkadaşlar yeni gebeler beraber toplanıp durumlarımızı konuşalım dertleşelim tecrübeli anneler sizlerde bizlere destek verebilirsiniz ben daha yeni ögrendim hamileligimi geçmişte bi takım sıkıntılar yaşadığım için korkularım çok umarım korktuğumuz olmaz sizlerle hem fikir edinmek hemde dertleşmek için konu açtım umarım çoklaşırız☺
Rabbim tamamına erdirsin canım kanla ögrenebildinmi sigarayı ben bıraktım öğrendiğim gün şükürBen de hamileyim. Bugün adetim geceli 2 gün oldu. Adete 5 gün kala idrarda silik çizgiyle öğrenmiştim. Adet günümde yerleşmeyi belli eden hafif kirli pembe gibi akıntım oldu. Son adet 18 aralık ama ben 17. Günde falan yumurtluyorum. Henüz mide bulantım falan yok ama başlasın diye dua ediyorum. Sigaradan vazgecemiyorym bir türlü
Evet adetten 2 gün önce 72 adet gününmde 136 çıktı. Tabi tam 2 gün olmadan yaptırdım. Normalde 2 günde 2 ye katlar.Rabbim tamamına erdirsin canım kanla ögrenebildinmi sigarayı ben bıraktım öğrendiğim gün şükür
Arada bıçak saplanır gibi agri ölüp geçiyor bide.sik idrara çıkıyorum baskı hissi var sizde oluyor muSizlerde bi ağrı birşey varmı Kızlar
BEnimde kaşıklarımda ağırlar oluyor canımSol kasigim ve belim agriyo sadece..sizde kizlar
Aynen çok sık idrara çıkıyorum bende idrardan sonra ağrı oluyor kasıklardaArada bıçak saplanır gibi agri ölüp geçiyor bide.sik idrara çıkıyorum baskı hissi var sizde oluyor mu
Değerlerinizi yazarmisinzBEnimde kaşıklarımda ağırlar oluyor canım
İki katı artış olduysa sıkıntı yok diyorlar canım ama bilmem Dr ne der tekrar istermiBenimde 15.01 de 37 cıktı 17.01 de 125 birdaha baktkrmama.gerek var mı bilemedim persembe dr gitcem ama
Benim adetime 2 gün kala 17 sinde verdim 48 çıktıDeğerlerinizi yazarmisinz
Baktirsan iyi olur bence cnm..Benimde 15.01 de 37 cıktı 17.01 de 125 birdaha baktkrmama.gerek var mı bilemedim persembe dr gitcem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?