2020 Ocak ayının ilk hamileleri

EddaBlk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
1.589
982
123
33
Merhaba arkadaşlar yeni gebeler beraber toplanıp durumlarımızı konuşalım dertleşelim tecrübeli anneler sizlerde bizlere destek verebilirsiniz ben daha yeni ögrendim hamileligimi geçmişte bi takım sıkıntılar yaşadığım için korkularım çok umarım korktuğumuz olmaz sizlerle hem fikir edinmek hemde dertleşmek için konu açtım umarım çoklaşırız

Ben de hamileyim. Bugün adetim geceli 2 gün oldu. Adete 5 gün kala idrarda silik çizgiyle öğrenmiştim. Adet günümde yerleşmeyi belli eden hafif kirli pembe gibi akıntım oldu. Son adet 18 aralık ama ben 17. Günde falan yumurtluyorum. Henüz mide bulantım falan yok ama başlasın diye dua ediyorum. Sigaradan vazgecemiyorym bir türlü

Rabbim tamamına erdirsin canım kanla ögrenebildinmi sigarayı ben bıraktım öğrendiğim gün şükür

Hayırlı olsun hepimize inşallah bejden adetten 2 gün önce verdim 48 çıktı yarına tekrar vericem umarım artar nasipse

Birimize dua edelim kızlar sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…