2020 Ocak ayının ilk hamileleri

Düşüm sebebiniz ne kızlar progesteron kullaniyomusunuz suan
Benim tiroit dendi kan pıhtılaşması dendi..
Önceden olmuş olduğum cikolata kisti dendi sebep olarak..Rabbim nasip etmiyo vakti zamani gelmedi mi..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Ben bugün elimde vardı erken gebelik yaptım Kızlar kan verdim umarım artmıştır değerim

Eklentiler

• image.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 24
Artış iyimi diye kafam takıldı ... neden çıkmadıki acaba ya
Sağlık ocağı olduğu için galiba..
Biraz geç isleniyo sonuclar sabaha kaldi artik..
Sabah yazarım öğrenince insallah güzeldir..
Endişelenme tam 2ye katlamış değerin masallah..

Sağlık ocağı olduğu için galiba..
Biraz geç isleniyo sonuclar sabaha kaldi artik..
Sabah yazarım öğrenince insallah güzeldir..
Endişelenme tam 2ye katlamış değerin masallah..
Benimde sağlık ocağıydı canım çıktı akşama

Benim çıktı Kızlar şükür ilki 48 şimdiki 118 cıma vermiştim ilkini sizce nasıl .canım internetten bakıyormusun
Cuma günü verdiğinizi saat kaçta versiniz. Bugünkünü kaçta? Saatlerde önemli.

Ben de bugün sağlık ocagında verdim kanı. Maalesef yarına kaldı sonuçlar. Sonucu alamayınca ben de bir idrar testi daha yaptım ilki bugün. 2. Yi 16 ocak perşembe yapmıitım.

Eklentiler

• IMG_20200120_212920.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20200116_170100.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 32
Benimde sağlık ocağıydı canım çıktı akşama
Bilmiyorum ki cnm tek beta bakılmadı ama tüm yapılması gereken tahlilleri yaptı takibi başlatmak için..
Her tahlil yaptırdığımda bu şekil oluyo yoğunluktan kaynaklı olabilir..

Evet saat farkını göz önünde bulundurunca hcg artışınız normal.
Umarım böyle sağlıkla artar sizindemi sonuö çıkmadı sağlık ocağı bakıyormusunuz sonuç sayfasına nerden bakıyorsunuz bide.

Umarım böyle sağlıkla artar sizindemi sonuö çıkmadı sağlık ocağı bakıyormusunuz sonuç sayfasına nerden bakıyorsunuz bide.
İnşallah. Benim 15 ocak çarşamba 72. 17 ocak cuma 136 çıkmıştı. Bugün verdim bir de. Ankaraya gelmiştim. Burada sağlık ocağında verilen tahliller maalesef ertesi gün çıkıyormuş.siteden kontrol ediyorum ama maalesef çıkmadı.

Ankaralımısın ben ankaralıyım yeni geldim ordan e nabızdan mı bakıyorsun

Ankaralımısın ben ankaralıyım yeni geldim ordan e nabızdan mı bakıyorsun
Hayır. Ankaralı değilim. Kardeşim burda yaşıyor. Onun yanına geldim. E nabıza da sonuçlar hemen düşmüyor. Hem oraya bakıyorum hem de ankara halk saglığı merkezinden sonuçlara bakıyorum ama yok. Yarın belli olur sanırım.

Hayırlısı olur inşalalh canım var mı bi ağrı belirti sende

Hayırlısı olur inşalalh canım var mı bi ağrı belirti sende
Gögüslerim biraz büyüdü ve hassaslaştı. Arada kasık ağrım oluyor. Arada üşüme geliyor. Biraz da uyku istegi olmaya basladı. Kızıma hamileyken de bunları yasamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…