Benim tiroit dendi kan pıhtılaşması dendi..Düşüm sebebiniz ne kızlarprogesteron kullaniyomusunuz suan
Insallah cnm bende verdim saglik ocağına insallah erken cikar sonuclarBen bugün elimde vardı erken gebelik yaptım Kızlar kan verdim umarım artmıştır değerim
Benim çıktı Kızlar şükür ilki 48 şimdiki 118 cıma vermiştim ilkini sizce nasıl .canım internetten bakıyormusunInsallah cnm bende verdim saglik ocağına insallah erken cikar sonuclar
Masallah cnm guzel artmış..Benim çıktı Kızlar şükür ilki 48 şimdiki 118 cıma vermiştim ilkini sizce nasıl .canım internetten bakıyormusun
Artış iyimi diye kafam takıldı ... neden çıkmadıki acaba yaMasallah cnm guzel artmış..
Bakıyorum hala çıkmamış
Sağlık ocağı olduğu için galiba..Artış iyimi diye kafam takıldı ... neden çıkmadıki acaba ya
Benimde sağlık ocağıydı canım çıktı akşamaSağlık ocağı olduğu için galiba..
Biraz geç isleniyo sonuclar sabaha kaldi artik..
Sabah yazarım öğrenince insallah güzeldir..
Endişelenme tam 2ye katlamış değerin masallah..
Cuma günü verdiğinizi saat kaçta versiniz. Bugünkünü kaçta? Saatlerde önemli.Benim çıktı Kızlar şükür ilki 48 şimdiki 118 cıma vermiştim ilkini sizce nasıl .canım internetten bakıyormusun
Bilmiyorum ki cnm tek beta bakılmadı ama tüm yapılması gereken tahlilleri yaptı takibi başlatmak için..Benimde sağlık ocağıydı canım çıktı akşama
Evet saat farkını göz önünde bulundurunca hcg artışınız normal.Cuma günü akşam 9:45 te bugün sabah 9 da verdim
Umarım böyle sağlıkla artar sizindemi sonuö çıkmadı sağlık ocağı bakıyormusunuz sonuç sayfasına nerden bakıyorsunuz bide.Evet saat farkını göz önünde bulundurunca hcg artışınız normal.
İnşallah. Benim 15 ocak çarşamba 72. 17 ocak cuma 136 çıkmıştı. Bugün verdim bir de. Ankaraya gelmiştim. Burada sağlık ocağında verilen tahliller maalesef ertesi gün çıkıyormuş.siteden kontrol ediyorum ama maalesef çıkmadı.Umarım böyle sağlıkla artar sizindemi sonuö çıkmadı sağlık ocağı bakıyormusunuz sonuç sayfasına nerden bakıyorsunuz bide.
Ankaralımısın ben ankaralıyım yeni geldim ordan e nabızdan mı bakıyorsunİnşallah. Benim 15 ocak çarşamba 72. 17 ocak cuma 136 çıkmıştı. Bugün verdim bir de. Ankaraya gelmiştim. Burada sağlık ocağında verilen tahliller maalesef ertesi gün çıkıyormuş.siteden kontrol ediyorum ama maalesef çıkmadı.
Hayır. Ankaralı değilim. Kardeşim burda yaşıyor. Onun yanına geldim. E nabıza da sonuçlar hemen düşmüyor. Hem oraya bakıyorum hem de ankara halk saglığı merkezinden sonuçlara bakıyorum ama yok. Yarın belli olur sanırım.Ankaralımısın ben ankaralıyım yeni geldim ordan e nabızdan mı bakıyorsun
Hayırlısı olur inşalalh canım var mı bi ağrı belirti sendeHayır. Ankaralı değilim. Kardeşim burda yaşıyor. Onun yanına geldim. E nabıza da sonuçlar hemen düşmüyor. Hem oraya bakıyorum hem de ankara halk saglığı merkezinden sonuçlara bakıyorum ama yok. Yarın belli olur sanırım.
Gögüslerim biraz büyüdü ve hassaslaştı. Arada kasık ağrım oluyor. Arada üşüme geliyor. Biraz da uyku istegi olmaya basladı. Kızıma hamileyken de bunları yasamıştım.Hayırlısı olur inşalalh canım var mı bi ağrı belirti sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?