Dualarimdasin kuzum acını paylaşıyorum.Sevgili anne adaylari Rabbim bu sefer nasip etmedi bana bu bebegi 5yil aradan sonra hamile kalabilmistim Lutfen bana dualarinizda yer verin rabbim saglikli bir evlat nasib etsin dahasi isteyen herkese versin
bugun kurtaj oldum anesteziyle oldu cok bi agrim olmadi sukur.
sadece kalbi atmasaydi beklerdim fakat kese duzensiz bebek anormal kalp atisi yokk beklemedik .. hepiniz Allaha emanet olun Rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin evlatlarinizi...
Tebrik ederim hayirli kılsın allahBende bugün çift çizgiyi gördüm hamdolsun :) son sat tarihim 3 ocak . Yarın keseyi görme umuduyla doktora gidicem :)
NedenBenim çok ruhum daralıyor. Uyuyamiyorum
Çok geçmiş olsun. 7+4 benim. Ben de yarın kontrole gideceğim ve yüksek ihtimalle kese bozulması ve kalbin atmaması durumu olacak, çünkü 1 hafta önce çok umudu yoktu doktorumun ama bekleyelim küçük bir ihtimal için bile olsa dedi. Seni çok iyi anlıyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.Sevgili anne adaylari Rabbim bu sefer nasip etmedi bana bu bebegi 5yil aradan sonra hamile kalabilmistim Lutfen bana dualarinizda yer verin rabbim saglikli bir evlat nasib etsin dahasi isteyen herkese versin
bugun kurtaj oldum anesteziyle oldu cok bi agrim olmadi sukur.
sadece kalbi atmasaydi beklerdim fakat kese duzensiz bebek anormal kalp atisi yokk beklemedik .. hepiniz Allaha emanet olun Rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin evlatlarinizi...
Herşey iyi olucaktir insallahÇok geçmiş olsun. 7+4 benim. Ben de yarın kontrole gideceğim ve yüksek ihtimalle kese bozulması ve kalbin atmaması durumu olacak, çünkü 1 hafta önce çok umudu yoktu doktorumun ama bekleyelim küçük bir ihtimal için bile olsa dedi. Seni çok iyi anlıyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
İyi düşündük, dua ettik. Kalp atışlarını duyduk, 1 haftaya nazaran daha düzgün bir kese gördük. Takibe ve duaya devam. Allah herkesin gönlündekini biliyor, Allah herkese hayırlısı ile gönlündekini nasip etsin.Herşey iyi olucaktir insallah
Iyi dusunelim ki iyi olsun
Amin cnm amin inşallah.. rabbim miniklerimizi korusunİyi düşündük, dua ettik. Kalp atışlarını duyduk, 1 haftaya nazaran daha düzgün bir kese gördük. Takibe ve duaya devam. Allah herkesin gönlündekini biliyor, Allah herkese hayırlısı ile gönlündekini nasip etsin.
Adet günüme 3 4 gün var hayirlisi olsunMerhabalar öncelikle hepimiz inşallah hayirlisi ile bebeklerinizi kucağiniza alirsiniz bende yeni hamileyim bugun kanda kesin cikti hcg 64adetime 3 4 gün var cuma gel dedi tekrar hcg alcaz ama man değerin adet tarifine göre cok iyi dedi 4 cu haftanin içundeyim
Bende var bel ağrisi kasik ağrisi bide memelerde ağri şişlikArada bıçak saplanır gibi agri ölüp geçiyor bide.sik idrara çıkıyorum baskı hissi var sizde oluyor mu
Merhaba arkadaşlar yeni gebeler beraber toplanıp durumlarımızı konuşalım dertleşelim tecrübeli anneler sizlerde bizlere destek verebilirsiniz ben daha yeni ögrendim hamileligimi geçmişte bi takım sıkıntılar yaşadığım için korkularım çok umarım korktuğumuz olmaz sizlerle hem fikir edinmek hemde dertleşmek için konu açtım umarım çokla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?