Birimize dua edelim kızlar sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Çok iyi artmış. Ben yarın baktırmayı düşünüuorum.Benimde 15.01 de 37 cıktı 17.01 de 125 birdaha baktkrmama.gerek var mı bilemedim persembe dr gitcem ama
Buarada seninle aynı gibiyiz.Benimde 15.01 de 37 cıktı 17.01 de 125 birdaha baktkrmama.gerek var mı bilemedim persembe dr gitcem ama
Bence değerinde bir sorun yok. Yumurtlamadan 2 gün sonra da döllenme olma ihtimali var.BENimde adete 2 gün kala 48 iyimidir acaba yumurtlamanın üstünden 12 gün geçmişti
yarın baktirin tekrar degerinjze
Benimde 4 ünde yumurtlama gördüm ovulasyon yapmıştım 5 6 değerlendirdik
Benim son adet 18 aralık. Çatlatma iğnesi falan yapmadım ama 17. Gün yanı 3 ocak yumurtlama günüm. 1 gün sonra ya da önce de olabilşr tabi.Ben 2 ocakta catlama ignesi oldum ona gore hesapliyorum 3 yada 4 ocakta yumurtlama gunum diye tahmin ediyorum bat 18 ocakti
Gayet iyi gözüküyor maşallah10.01 50.44
12.01 147.76
16.01 843.98
Benim değerler bu sekilde
Yarin tekrar yaptırıcam
Umarim guzel bi artış olmuştur
Ben aşılama ile hamile kaldim
AMin inşallah canım ya senin ilkmi olucak Bebiş kaç yıllık evlisinSağlıkla büyüsünler kucagimiza alalim insallah..
8 yıllık evliyim cnm..AMin inşallah canım ya senin ilkmi olucak Bebiş kaç yıllık evlisin
Bende 6 yıllık evliyim canım 4 kere gebelik yaşadım düşük oldu bakalım hayırlısı bu sefer nasipte ne var8 yıllık evliyim cnm..
Bu 3.cu gebeligim malesef cocugum yok..
Senin
Sebebi yok benim bilindik birşey sağlıksız gebelik vücut atıyor deniliyor Dr daha gitmedim daha önce kullanmıştım amaDüşüm sebebiniz ne kızlarprogesteron kullaniyomusunuz suan
Inşallah busefer kucagimiza almak nasip olur tek duam buBende 6 yıllık evliyim canım 4 kere gebelik yaşadım düşük oldu bakalım hayırlısı bu sefer nasipte ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?