2020 Ocak ayının ilk hamileleri

Evt hastaneye gittim doktor kalp atisi yok dedi daha erken degilmi bi akil verin 7haftalik dedi
Cnm daha erken du bakalım moral bozmak yok..
Cihazından kaynakli duyulmamista olabilir..
Yarin başka bi dr gir mümkünse özel olsun..

Hic vakit kaybetmeden ozel hastaneye gittik fakat umutlanmaya gerek yok kese bozulmus bebek normal gozukmuyor kalp atisi yok takdir ilahi artik Rabbim nasip etmezse yapacak bisey yok insallah bir dahaki sefere

Hic vakit kaybetmeden ozel hastaneye gittik fakat umutlanmaya gerek yok kese bozulmus bebek normal gozukmuyor kalp atisi yok takdir ilahi artik Rabbim nasip etmezse yapacak bisey yok insallah bir dahaki sefere
Canım ya çok üzüldüm ne olcak Peki dr ne dedi

Üzüldüm. Aynısını ben de yaşadım. Bir de kalp durması şeklinde kaybım var. Kürtaj falan çok zor. Allah tez zamanda sağlıklı doğum nasio etsin..

hayırlısı olsun hakkında kuzum rabbim sabır versin cok zor..teselli olur mu bilmiyorum ama sağlıksız gebelikler genelde böyle oluyo..

Rabbim en kisa zamanda sağlıklı bi gebelik nasip eder insallah

cnm çok üzüldüm zor yaşamıştım ben de. Arkası çok sağlıklı gebelikler olucak buna inan.

Çok sukur kizlar bugun kalp atışını duyduk..
Darısı size olsun inşallah..
Sağlıklı bi şekilde kucagimiza almak nasip olsun
Rabbim tum isteyenlerede bu sevinci yaşatsın

Çok sukur kizlar bugun kalp atışını duyduk..
Darısı size olsun inşallah..
Sağlıklı bi şekilde kucagimiza almak nasip olsun
Rabbim tum isteyenlerede bu sevinci yaşatsın
MAşallah canım çok sevindim darısı bize inşallah tam 7 haftamısın peki bende yarın gidicem dr kese görünür inşallah

MAşallah canım çok sevindim darısı bize inşallah tam 7 haftamısın peki bende yarın gidicem dr kese görünür inşallah
Insallah cnm insallah
5+3 kese göründü sende 5 hafta olduysan görürsün insallah
6+4um bugün duyulmaz saniyodum ama duyuldu cok şükür

Insallah cnm insallah
5+3 kese göründü sende 5 hafta olduysan görürsün insallah
6+4um bugün duyulmaz saniyodum ama duyuldu cok şükür
DEgerime göre 5 haftadayım canım peki sen dr gittiğinde dr sana dolu fakan dedimi kese

Evet kuzum karından baktı..
Bugun de bebeği ve kalp atışını duyduk 6+4te
Sende biran once duyup.gorursun insallah
AY inşallah kuzum dua et bana ben hiç yaşamadım ondan çok stresliyim yarın kese için gidicem ama acayip duygular içindeyim

AY inşallah kuzum dua et bana ben hiç yaşamadım ondan çok stresliyim yarın kese için gidicem ama acayip duygular içindeyim
Sakin ol cnm hersey guzel olucak insallah.
Dualar oku rahatlatiyo insani..
Ederim tabiki rabbim kalbine ferahlık versin inşallah..

Sevgili anne adaylari Rabbim bu sefer nasip etmedi bana bu bebegi 5yil aradan sonra hamile kalabilmistim Lutfen bana dualarinizda yer verin rabbim saglikli bir evlat nasib etsin dahasi isteyen herkese versin
bugun kurtaj oldum anesteziyle oldu cok bi agrim olmadi sukur.
sadece kalbi atmasaydi beklerdim fakat kese duzensiz bebek anormal kalp atisi yokk beklemedik .. hepiniz Allaha emanet olun Rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin evlatlarinizi...

Üzülme Rabbim sana en kısa zamanda en güzel zamanda hayrlısıyla bir bebiş nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…