Bi kaç hafta sonra gideyim diyorumRabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip eder insallah..
E artık ilk kontrol icin doktora gitme vakti :)
Kesen bile gözükebilir belkide
Son adetin ne zaman
Hiç bilmiyorum cnm oyle miymişAnladım canım demekki bende daha bebek oluşmadı çünkü bulantı iyi derler miş kalp atışı başladığının belirtisiymiş
Canım tanışalım senle çok merak ettim seni paylaşımlarımı beğeniyorsun sen hoşuma gittinBen 6 +3te gidicem doktora bi aksilik cikar diye cok korkuyorum
Öyle okumuştum bi yerde canımHiç bilmiyorum cnm oyle miymiş
Oy masallah kesesini görürsün bu hafta ici gidersenBi kaç hafta sonra gideyim diyorumson adetim 23 aralıktı aminn inşallah canım ❤
Bende 6+4 'te gidicem persembe günü..Ben 6 +3te gidicem doktora bi aksilik cikar diye cok korkuyorum
Gideblirsem gderim inşallah canımOy masallah kesesini görürsün bu hafta ici gidersen
Iyi olmaya çalışıyorum cnm..KIzlar nasılsınız
Bende bulantı yok canım ama böyle acıkırsın ya içini yer gibi yapar öyle oluyor Cuma gidicem dr çok merak editörümIyi olmaya çalışıyorum cnm..
Midem şiddetli bulaniyo..
Sen nasilsin bakalim
Aman olmasın inşallahBende bulantı yok canım ama böyle acıkırsın ya içini yer gibi yapar öyle oluyor Cuma gidicem dr çok merak editörüm
Benimde suan oyle tam olarak bulantim yok tiksinme yok oglumda cok zor gunler yasamistm oyleki kilo bile almadan dogum yaptimBende bulantı yok canım ama böyle acıkırsın ya içini yer gibi yapar öyle oluyor Cuma gidicem dr çok merak editörüm
. Ben de var sms idrar yolu enfeksiyonuSizlerde bi ağrı birşey varmı Kızlar
Bol su işe yarayabilir canınızı sıkmayın stres yapmayın maşallah bak Bebişler etkilenmesin. Ben de var sms idrar yolu enfeksiyonu
Hayırlı olsun kuzum. Elma sirkesiyle suyu karıştırıp vajinanı yıkamak iyi gelir ama bunu doktoruna sormadan kullanma sakın. Sirkenin bebeğe zararı olur mu olmaz mı bilmşyorum bie danış doktorunaMerhaba kıxlar ben de ocsk ayına hamile girenlerdenim. Hem de dün ikiz olduğunuöğrendim... Sma idrar yoluenfeksiyonum çok ilsçda vermedı doktor bol su ve cranberry hap ne yspabilirim 6 haftalık
Daha önce çok okumuştum burda bazen 8. Haftada duyanlar da oluyor. Çok zor beklemek ama 8 hafta dolmadan müdahale ettirme bence. Benim boş gebeliğimde 5. Haftada kese bozulmuş kanama başlamıştı. Mecbur kürtaj olmuştum. Böyle bir durum olursa tabiki yapacak bir şey yok. Beklemeye de gerek yok. Ama kanama falan olmazsa beklemekte yarar var.Evt hastaneye gittim doktor kalp atisi yok dedi daha erken degilmi bi akil verin 7haftalik dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?