2020 Ocak ayının ilk hamileleri

Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip eder insallah..
E artık ilk kontrol icin doktora gitme vakti :)
Kesen bile gözükebilir belkide
Son adetin ne zaman
Bi kaç hafta sonra gideyim diyorum son adetim 23 aralıktı aminn inşallah canım

Merhabaaa 4-5 günlük gecikmemle öğrendim kan değerim 456 cıktı iyi gibi dmi

Merhaba kıxlar ben de ocsk ayına hamile girenlerdenim. Hem de dün ikiz olduğunuöğrendim... Sma idrar yoluenfeksiyonum çok ilsçda vermedı doktor bol su ve cranberry hap ne yspabilirim 6 haftalık

Merhaba kıxlar ben de ocsk ayına hamile girenlerdenim. Hem de dün ikiz olduğunuöğrendim... Sma idrar yoluenfeksiyonum çok ilsçda vermedı doktor bol su ve cranberry hap ne yspabilirim 6 haftalık
Hayırlı olsun kuzum. Elma sirkesiyle suyu karıştırıp vajinanı yıkamak iyi gelir ama bunu doktoruna sormadan kullanma sakın. Sirkenin bebeğe zararı olur mu olmaz mı bilmşyorum bie danış doktoruna

Evt hastaneye gittim doktor kalp atisi yok dedi daha erken degilmi bi akil verin 7haftalik dedi
Daha önce çok okumuştum burda bazen 8. Haftada duyanlar da oluyor. Çok zor beklemek ama 8 hafta dolmadan müdahale ettirme bence. Benim boş gebeliğimde 5. Haftada kese bozulmuş kanama başlamıştı. Mecbur kürtaj olmuştum. Böyle bir durum olursa tabiki yapacak bir şey yok. Beklemeye de gerek yok. Ama kanama falan olmazsa beklemekte yarar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…