Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yağmasınnnnnn hiç sevmiyorum kışıKızlar kar yağıyor ❄![]()
nette mi geçerli buGünaydın kızlar lcw da güzel indirim var, hamile pijamalarında ve normallerde 1 alana 1 bedava var, iki taneyi 80e aldım, birkaç haftadır bakıyorum tanesi 80di, hastanede ve sonrasında da giyerim dedim aklınızda olsun ihtiyacınız varsa![]()
Online özel yazmış sitede, ben siteden aldım ama mağazaya gitmedim hiç bilmiyorumnette mi geçerli bu
Günaydın. Sabah uzun süreli açlıktan sonra yenen ilk öğünde şeker birden yükselir. Gün içindeki diğer öğünler arası bu kadar dalgalanma olmaz çünkü hiç acıkmazsın.
Bi kişiyle daha aynısını konuşmuştuk, o sorununu şöyle çözdü; sabah kalkınca ilk olarak açlığı bastırıcak kadar bir iki lokma atıştırıp kahvaltısını bi saat kadar sonra yaptı. Sabah tokluğu da artık gayet iyi çıkıyor :)
Deneyebilirsin.
Biz bu arada sonunda !! Bebek arabamızı, puset( otokoltuğu olandan ), anakucağı eczane malzemelerini ( ateş ölçer , burun aspiratörü , bebe tırnak makası, silikon göğüs ucu, mustela şampuan, pişik kremi vs + hastane çıkışları , uyku tulumu ,peluş ve penye battaniye , patik eldiven şapka, mendil , örgü yelekler hırkalar. Neredeyse hepsini aldıkbir kaç eksik( bez , ıslak mendil , çamaşır deterjanı ) dışında. Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin. Hepimizin bebeklerine . Amin
Bende bu şeker yüzünden korkuyorum valla
Doktorun ne dedi peki kontrol altına girmezse insülin falan başlıyolarya
Doktorun ölç bana at falan dedimi benimki diyete uy haftada bir ölç dedi
Bence çok iyi yaptın annenin yanına gidip gelmende sıkıntı oluyordu öyle hatırlıyorum eğer annen için yapabilecegin birşey yoksa bende yerinde olsam hiç durmaz giderdim hamilelik farklı birsey bende tayin dönemi eşimden uzak kaldım ama hiç bebek düşünmedim herkes büyür giderdi dedi aldırış etmedim size mi doguracagim kendim hiçbiryere sigamiyorum dedim çok şükür Rabbime herşeyin gerçekten bir zamanı varmış kimseye aratmasın inşallah ilk istediğim ayda hamile kaldim.Simdi öyle mutlu huzurluyumki her günüm sukurle geçiyor kendi evinde eşinle olmak bambaşka birşey uzakta olsak hiç eşimin haberi bile olmazdı şimdi yanımda hergun oda benimle bu heyecanı yaşıyor çok şükür, bin şükür diyorum.Emin ol o tek göz otel odası sana bu süreçte kaldığın heryerden rahat huzurlu gelecek herşeye rağmenGünaydın . Son dakika kararımı verdim ve geldim.programa Hatay dan katılıyorumyarışmacı arkadaşlara başarıLar diliyorum.bir otele yerleştik.Kocamla gelecek olmama rağmen KV ve KB gitmemem için baya ısrarcı oldular . üStümde nasıl bir egemenlik kurduklarını düşünüyorlarsa artık.tahmini bir ay buradayım. Hamileliği öğrendiğimden beri eşimle uzağız. Bari bir Ay biri nazımı çeksin istedim
![]()
MasaAllah kuzuyaSelam hamişler biz bugün kontrolden geldik şükür iyi devam ediyor 1600 gr olmuşuz .direnç i konuştuk bebeğin gelişimi iyiyse hiç bir öneminyok onun kafaya takma dedi.25 Ocak a Doğum inşallah
Kirmizibeyaz da otribebe aspiratör seti indirimdeydi keşke alsaydın canımAtes olcer burun aspiratoru tirnak makasi ne aldinizz benimde cok az eksigim kaldi karar veremiyorumm
Evet bakalım inşallah o güne kadar bir sıkıntımız olmazMasaAllah kuzuyaay tarihide belli ne kadar heyecanli yaaa
![]()
Valla bende hamile pantolonu aldım doğumdan sonrada bı sure giymeyi dusunuyorum beli örttüğü için rahat ederim diye bir tane pijama aldım ama beden kalmamış ben bakarken aldı resmen herkes çılgın gibi alıyor bir alana bir bedavadanda emzirme sütyeni aldım ikisi 30 liraydı kullanışlı olurmu bilmiyorum indirimde diye aldımGünaydın kızlar lcw da güzel indirim var, hamile pijamalarında ve normallerde 1 alana 1 bedava var, iki taneyi 80e aldım, birkaç haftadır bakıyorum tanesi 80di, hastanede ve sonrasında da giyerim dedim aklınızda olsun ihtiyacınız varsa![]()
Aspiratörü doktorlar çok önermiyor yalnız.burun mukozasını tahriş ettiği içinKirmizibeyaz da otribebe aspiratör seti indirimdeydi keşke alsaydın canım
Valla bende hamile pantolonu aldım doğumdan sonrada bı sure giymeyi dusunuyorum beli örttüğü için rahat ederim diye bir tane pijama aldım ama beden kalmamış ben bakarken aldı resmen herkes çılgın gibi alıyor bir alana bir bedavadanda emzirme sütyeni aldım ikisi 30 liraydı kullanışlı olurmu bilmiyorum indirimde diye aldım
canım senin açlık ve tokluk olması gerekenden düşük çıkıyordu değil mi yanlış hatırlamıyorsam?
benim 4-5. aylarda bir ara açlık 61 tokluk 60 çıkıyordu, doktorum bana sık sık azar azar yememi söylemişti, sınırda bi düşüklük değil demişti. sonra da zaten şeker yüklememde bi sorun çıkmamıştı.
ama sende şimdi sıkıntılı durumlar varsa bir endokrine git bencede. devlet hastanelerinde dahiliye sevk ediyo, uzun sürebiliyo ama özel hastanelerde bu bölüm var, beklemek istemiyorsan hemen gidebilirsin. kadın doğum uzmanları yönlendiriyor bizi bu konuda ama her doktorun uzmanına gitmek gerek bence.
Olmaz insaAllah canim iyi seyler dusun Rabbim saglicakla kuzunu kucagina almayi nasip etsinEvet bakalım inşallah o güne kadar bir sıkıntımız olmazdodex yazdı bir de iğneden de nefret ederim
![]()
Amin hepimiz için canımOlmaz insaAllah canim iyi seyler dusun Rabbim saglicakla kuzunu kucagina almayi nasip etsin![]()
Ben M beden aldım ama olmazsa mağazadan değişim yapabilirim diye düşündüm, bebek içinde zıbın, üst, yelek, ceket falan aldım iyi oldu, mağaza fiyatları baya yüksekti çünkü indirimde güzel olmuşValla bende hamile pantolonu aldım doğumdan sonrada bı sure giymeyi dusunuyorum beli örttüğü için rahat ederim diye bir tane pijama aldım ama beden kalmamış ben bakarken aldı resmen herkes çılgın gibi alıyor bir alana bir bedavadanda emzirme sütyeni aldım ikisi 30 liraydı kullanışlı olurmu bilmiyorum indirimde diye aldım
Canım Dalin ıslak mendilin boyutları nasıl bunların birde boyutları oluyormuş arkadaşımın eşi uzman oldu ıslak mendil konusunda eniyisi unibaby diyordu şimdi onda kimyasal olayı çıkınca ıslak mendil arayisina girdiler birde ikiz onlarin çok kullanıyorlar birkaç marka için mendilleri küçük demiştiAtes olcer burun aspiratoru tirnak makasi ne aldinizz benimde cok az eksigim kaldi karar veremiyorumm