Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelişimleri hep iyi olsun da gerek kalmasın.Bakmadı hiç gerek yok onların hiç biri kesin değil düşünme dedi![]()
Ben de ara ara oluyor canım ama çok değilYa bu mide bulantisi bir bende mi devam ediyo yaaoglum ne zaman hareket etmeye baslasa midem bulaniyo kizlar sizde de boyle oluyo mu
![]()
25 Ocak dedi banaGelişimleri hep iyi olsun da gerek kalmasın.
Benim şuan şaka maka doğumuma 1buçuk aycık kaldı. Senin de 2den az :)

Saka gibi yaa resmen hamileligimin basindan beri midem bulaniyoBen de ara ara oluyor canım ama çok değil
Canım sen dr danıştın mı bazı gebelerde olabiliyor öyle ama yine de danış bir istersenSaka gibi yaa resmen hamileligimin basindan beri midem bulaniyo![]()
Sordum canim bazisinda 4. Ayda kesilir bazisi doguma bile istifra ederek gelir sende 9 ay cekiceksin gibi gozukuyo dedi dedigi de cikti ilac icersen yaziyim dedi pek ilac kullanma taraftari olmadigim icin istemedim cekiyorum suanlik az kaldi diye teselli ediyorum kendimi ama sinirim bozuluyo bazendeCanım sen dr danıştın mı bazı gebelerde olabiliyor öyle ama yine de danış bir istersen

Hayirli yolculuklar canimBizde kızımla havaalanındayız, yeni havaalanı olduğu için yolu çok bilmediğimizden erken geldik biraz ya, 1 saat bekleyeceğiz sanırım
thy 29. haftadan sonra uçabilir raporu istiyormuş bu arada doğru hatırlamışım. tam da 29. haftamdayım ama 28 dedim tabii, 5-6 gün için bi de doktora gidip rapor alamazdım valla kusura bakmasınlar![]()
O zaman yapacak birşey yok canım tek iyi yönü kilo almazsınSordum canim bazisinda 4. Ayda kesilir bazisi doguma bile istifra ederek gelir sende 9 ay cekiceksin gibi gozukuyo dedi dedigi de cikti ilac icersen yaziyim dedi pek ilac kullanma taraftari olmadigim icin istemedim cekiyorum suanlik az kaldi diye teselli ediyorum kendimi ama sinirim bozuluyo bazende ☹
Gusura bakma thy deseydinBizde kızımla havaalanındayız, yeni havaalanı olduğu için yolu çok bilmediğimizden erken geldik biraz ya, 1 saat bekleyeceğiz sanırım
thy 29. haftadan sonra uçabilir raporu istiyormuş bu arada doğru hatırlamışım. tam da 29. haftamdayım ama 28 dedim tabii, 5-6 gün için bi de doktora gidip rapor alamazdım valla kusura bakmasınlar![]()
Yani sekerli seyleri yemesem almam da suan 7 kg aldim toplam ve cogu sekerli gidalardan yemek yemekten degilO zaman yapacak birşey yok canım tek iyi yönü kilo almazsın
Benim de midem bulanıyor özellikle sabah kahvaltıdan sonra canimYa bu mide bulantisi bir bende mi devam ediyo yaaoglum ne zaman hareket etmeye baslasa midem bulaniyo kizlar sizde de boyle oluyo mu
![]()
sağol canım.Hayirli yolculuklar canim
hahaha evet içimden dedimGusura bakma thy deseydin![]()
Benim sabah ogle aksam hic farketmiyo kuzum ya istifra etsem sevinicem o moddayim en azindan cikinca rahatliyosun 7 aydir midem bulaniyo sadece 2 kere istifra ettim boyle surekli gicik bir sekilde midenin bulanma hissi cok sinir bozucu gecmiyo uzun sure. Simit , cubuk kraker ye bulaninca gecer dediler yok gecmiyo neyse ki cogu gitti azi kaldi tek tesellim buBenim de midem bulanıyor özellikle sabah kahvaltıdan sonra canim
Valla benim vucut hep ters calisiyo dun cok kacirdim diye bugun hic tuketmedim sekerli bir sey ama bugun daha cok bulaniyosağol canım.
bu arada çok şekerli şeyler yediğin için miden bulanıyor olabilir mi?
hahaha evet içimden dedim![]()

Benimki tam bi ay önce 1kg dı. Baya hızlı büyüyolar seninki de kocaman olmuştur :)selozy gözün aydın çok sevindim
maşallah yüzü de ne kadar net görünüyor yakilosu da bayağı iyi geldi bana artık bu haftalarda bu kadar oluyorlar mı ya ben unuttum. bir ay olmak üzere en son kontrolüme gideli, o zaman 960 gramdı. bakalım benimki napıyormuş salı öğrenicem inşallah.