- Emoji Skoru
- 10.806
- Puanlar
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım enfeksiyonun bayağı yüksek neyin vardı ki seninEki Görüntüle 2564580
Eşim gelince doktorumun olduğu hastaneye gitcez
selozy
Kirmizi pabuc ne kadar kötü
Bebek tekmesi değil di mi canımKızlar sağ kasığımdan rahmime doğru ağrı var dkda 1 vuruyor böyle balon şişmesi gibi oluyor sönüyor. Vajinadada baskı ve ağrı hissediyorum. Kasılma ağrısımı bu? Yarım saat kadardır var geçmedi
Yok cnm tekme değil baloncuk şeklinde ağrı varBebek tekmesi değil di mi canım
Eki Görüntüle 2564580
selozy
Dakika da bir geliyorsa doktoruna haber vermelisin bence canım sık bayağıYok cnm tekme değil baloncuk şeklinde ağrı var
Ben daha hiç bişey yapmadımHastane cantamiz haziirr, su dolaplarinda kokusu bir ciksa da geriye kalan kiyafetlerini de yikayip yerlestirsem artik![]()
Ben daha hiç bişey yapmadım
Yarın dolabını silip eşyaları yıkasammı diyom sonrada erken mi acaba diyorum ama bi yandanda bebişlerin işi belli olmuyor hazır olsun diyorum böyle düşünürken hiç bişi yapamıyorum![]()
Eşyalar hazırsa en azından yıka canım birşey olsa bile eşin toplar getirirBen daha hiç bişey yapmadım
Yarın dolabını silip eşyaları yıkasammı diyom sonrada erken mi acaba diyorum ama bi yandanda bebişlerin işi belli olmuyor hazır olsun diyorum böyle düşünürken hiç bişi yapamıyorum![]()
Benim de daha hazır değil üstelik eksiklerim var evdekileri yıkadım ama ütülemedim .acilen alışverişe çıkmam lazım sayım yapmam lazım ne eksik bilmiyorum
Valla bizdeki bu rahatlık nerden ben anlamadımEşyalar hazırsa en azından yıka canım birşey olsa bile eşin toplar getirir
Bence artik zamani 9. Ayi saymiyorum zaten hazirlik icin cunku son ay hareketlerimiz cok kisitli olacak suan yaptik yaptikBen daha hiç bişey yapmadım
Bu zamanlarda artik yalanci kasilmalar yasamamiz cok normal ama eger 5 dk da bir en az 30 sn surecek kadarsa bekleme evde canim hastaneye gitÇok dayanılmaz olursa hastaneye gitcem ama bu geceyi atlatma çalışcam normal muayenem yrn akşam. İnşaAllah sorunsuz geçer. Eşimede baktırdım oda karnın sertleşmiş diyor. Belki yoruldum bugün. Oyüzden böyle oldu
Uyku yarı ölüm hali sonuçta bilemem de benimkinin uykusu o kadar ağır ki ayağından tutup sürüklesen duymaz onu nerden duycakErkekler daha rahat tabi de sende hiç mi kaçırmadın kardeş uykuda filan![]()
Bence hazırlayın arkadaşlar gittikçe ağırlaşıyoruz. Ben bu haftasonu yıkayıp ütüleyecem. Kendi eşyalarımla yanyana koyarım hazır durur valizde acil birşey olursa alıp çıkarız.Ben daha hiç bişey yapmadım
Fikrim yok kaçtan sonra tehlikelidir bilmiyorum ama sakin ol .Eki Görüntüle 2564580
selozy