umarım tatlım ya. bizim kızlar gibi ikinciler de kolik çıkarsa yandık

dediğin gibi babaanne anneanne ne kadar ilgilense de anne gibi olamaz. onlar ev işlerini yapsın yeter ben kızımla ilgilenirim

tabii bebiş izin verirse.
bir de okulu reddetme eğilimi olabilirmiş doğumdan sonra. gitmek istemeyebilirmiş yani. bu durumda bir süre gitmemesine izin versek sonra tamamen bunu kullanıp hiç gitmek istemezse diye de düşünüyor insan. araştırmak lazım bunları aslında. anneyle kardeşini evde yalnız bırakıp okula gitmek istemeyen çok abla abi oluyormuş çünkü.
öyle bir his ki bu annelik vallahi delilik ya. Begüm bazen gece uyanıyor her zaman olmasa da. gelir beni uyandırır anne beni uyutur musun derdi. geçenlerde babası dedi ki kızım annen çok zor kalkıyor artık sen beni uyandır diye. babasıyla uyumaya da bayılır yani tamam dedi seve seve, onu uyandırıyor şimdi. onlar açısından sorun yok ama benim ağlayasım geliyor ya. çok saçma belki ama hamileyim diye babasının yanına gidiyor ve ben bu yüzden onu ihmal etmiş gibi hissediyorum. aslında alakası yok, babası da uyutuyordu eskiden de. işte bize hüzünlenecek neden olsun

bu hormonlar cidden çok acayip