Çocuk psikiyatr doktorumuz kesin bi dille yasaklamisti canim bize. 2 yastan sonra az izleyebilir normalde bunu okumuştum.
Lakin Bahar in dr u 5 dk bile ekran acilmayacak demisti. Izledigimiz cizgi filmler aynimiydi senle bilmiyorum

Tom ve jery,hayalet casper,red kit,tazmanya canavari,şirinler. Hey gidi günler hey.
Bizde bir zamanlar bebektik,cocuktuk yaa.
Aynen kontrollü olmazsa zaten b.ku çıkar bu işin. Ilk cocukta cogu kisi ayni davranmistir bence 2.ler daha rahat büyüyecek :)))
Ben en cok Bahar in kardesine olan temaslarini merak ediyorum. Inşallah hoyrat davranmaz kedileri gorunce disarda deliriyor. Dokunuyor seviyor ama bıraksak sıka sıka sevecek.
Oglani da oyle severse

Benim kv nin kulaginin biri tam degil ama %80 duymuyor. Ilk zamanlar zor oluyordu ama alistim artik yuksek ses konusmaya.
Telde rahat iletisim kuruyoruz duyuyor da yuz yuze fiskos yapamiyoruz birileri rahat duyar

Ve mutemadiyen birseyi 3 kez tekrarlarim.
Ama benim esimde de var isitme kaybi bir kulakta. Kv bir rahatsizlik sonucu , esimse tamamen yillarca kulaklikla film muzik dinlemekten kaynakli yasiyorlar bu sorunu.
Esimden dolayi yuksek ses konusmaya alışınca, disarda ya da baskasina da ayni tonda konusuyorum ve karsi taraf haliyle noluyoozz oluyor :)
Benimde kulaklar tam tersi acaip duyarli, yattigim odada saat sesi petek sesi varsa hayatta uyuyamam.
Canim benim kizim seneye anca hazir olur wc olayina. Şimdilik sadece anlatiyorum. Wc ye her gittigimde ayyy cişim geldi , kaka wc ye yapilir bak ben wc ye yapiyorum gibi gibi.
Bu oturdu artik, onceden aglardi alt degistirirken,simdilerde onu da astik. Yavas ilerliyoruz ama seneye bez olayi biter, e bitsin de 3 yas olacak hahaha.
Kiz şok oldum mesajini okuyunca, neden kaldırırsın o bazayi. Ben hamile degilken bile kaldirmam asla, ne kadar tehlikeli bi hareket o minnoş hatunlar icin. Bir daha sakin yapma emi, Allah korusun hamilelikte hele.