- Emoji Skoru
- 3.674
- Puanlar
- 133
Tek hayalim 2.ye cok iyi bir abla olup onunla oyunlar oynayacak ve ben de yemek bulasik temizlik rahat rahat yapabilecegim
Cok mu utopik oldu ki
Benim kv disardan sert görünür, yuksek sesle konuştuğu icin de bazi insanlar kv min bagirdigini sanip alinirlar dahi.
Ama görüntüsünün aksine pamuktur.
Ben cok severim kv mi.
Zamaninda cok cekmis kv sinden,
Anlatır bazen gözleri yaşarır kiyamam.
Annem vefat edeli 16 ay oldu
Annem sagken boyle kiskanclik duygum yoktu.
Cunku bizde annemle hergun konuşur yazisirdik.
Arkadasa kimseye ihtiyacim olmazdi annem yeterdi bana. Ama o yok ve benim kimsem de yok iste
Demek istedigim kv mi ben cok sevdigim icin, ee annem de artik yasamadigi için beni de arasin kizi gibi diye sacma sapan triplerle kendi kendime küsüp kendi kendime de barışıyorum onun haberi olmadan :)
Kiskaniyorum derken de iyi kalpli olarak kiskaniyorum fesatca değil:)))
Biliyorum canım takılıyorum
Annecıgın nurlar içinde yatsın , kendını hiç yanlız hıssetme bizler ne güne duruyoruz
Ayrıca kv konusunda helal olsun demekki düzgün bir insanmıski sevıyosun , kendı yasadıklarını gelinine yaşatmamış ,benım kv de çok cekmıs , 2 oglu var ben büyükle evlıyım ve kayınpeder vefat edelı bayag olmus, ogullarına çok aşık , benı çok kıskandı evlendıkten sonra , bende pek alttan alan bir tip değilim ,boşanma raddesıne bile gelmişliğimiz vardır annesı yüzünden 6sene bitti evlılıgımız , yüzyüze görsen melek gibi insan dersın ama sevmedım sevemıyorum bir türlüde sevemıcem sanıırm