Deniz ya da Ömer olacak.
Artik hangisi olacaksa bilmiyorum.
Hayırlısı olsun.
Seni kiskaniyorum cok

Esimin isi icabi zaten denizi olan illerde ikamet edecegiz, kimbilir belki bi gün benim de evim yesil ve mavi ile ic ice olan bir manzaraya bakar

Grupta kac kisiyiz bilmiyorum ama en cok senin doğum hikayeni okumayi 4 gözle bekliyorum.
(Ve inşallah normal doğum yaparsin)
Ah canim benim cok gecmis olsun, kiyamam yaa.
Benim ablam normal dogum yapmisti, dogumda çok ikinmaktan oluşmuş onda. Cok cekti sonraki yıllarda ama daha sonra gulcin87 gibi ameliyat oldu. Insallah sen ameliyatsiz kurtulursun.
Ben kızımda kendi istegimle geneli secmistim. Anestezi uzmani istedigimi secebilecegimi hepsine uygun oldugumu soylemisti.
Genel sonrasi yasadiklarim sebebiyle spinal ya da epidural dusunuyordum cok korksamda. Dr um bu sefer, geneli tavsiye etmedigini ve onu dinlersem spinal i tavsiye ettigini soyledi. Spinal+sakinlestirici yapariz korkmazsin dedi

Spinal,epidural olan ve yine spinali,epidurali secen arkadaslardan biraz destek almak isterim aslinda. Normalde bana kalsa genel tercihim ama bazi sebeplerden dolayi geneli secmemem gerek iste offff cok zorlaniyorum karar icin oyle boyle degil.