2020 Şubat Anneleri

Onu boşverdim kendi kendine atar anca hele şu ağrısı sancısı bir geçsin de r ti göstercem ona
aynen sonra cıkar acısını bosver sımdı guzel seyler dusun arada bunlarda olmadan tat olmuyo kız bn barsma surecını cok sevıyorum helekı bıde haklıysam

Kiyamam sana ben.
Hepimiz i kadar hassasiz ki surecte.
Esinin acisi sebebiyle verdigi anlik tepki aslinda annesi olmasa o kadar kirilmazdin bence.
Uzulme canim, bol kahkahali gunlerinizi düşün.
Pozitif ol ki hemen toparlansin tatsizlik
Evet hiç sevmem gerginlik . Annesi olma sa ya da hastanolmasa cevap verir kapattırdık konuyu ama şimdi şakadan bile elimdesin desem anası hemen ben oğlumu ezdirmem ki istanbullardan gelirim diyor Bk gelirsin

İnşallah canım bana yük olarak görüyor kendini ve çok rahatsız bunun farkındayım o yüzden evde birileri olsun bana yardım etsin istiyor ama birileri olunca da çok geriliyor herşey

aynen sonra cıkar acısını bosver sımdı guzel seyler dusun arada bunlarda olmadan tat olmuyo kız bn barsma surecını cok sevıyorum helekı bıde haklıysam
Evet bizim de çok duygusal biter trip sonları

Evet bizim de çok duygusal biter trip sonları
ozman dans :)))) gecenlerde bana gereksz bagrdı hıc msj falan yazmadım trıp attım oda bana cıcek sepetınden orkıde gonderms o dılemıs sımdı sennkı hasta ıyıleeesın ıns cabucak sonra yersın canını :)

Evet hiç sevmem gerginlik . Annesi olma sa ya da hastanolmasa cevap verir kapattırdık konuyu ama şimdi şakadan bile elimdesin desem anası hemen ben oğlumu ezdirmem ki istanbullardan gelirim diyor Bk gelirsin
Al götür oğluşunu deseydin benim annem bize karşı hep damatlarını tutar. Bizi hiç savunmaz. Senin çocuğun benim diyorum ama annem aramız açılmasın diye onları savunuyor.

inşallah

Al götür oğluşunu deseydin benim annem bize karşı hep damatlarını tutar. Bizi hiç savunmaz. Senin çocuğun benim diyorum ama annem aramız açılmasın diye onları savunuyor.
Aynı benim annem işte eşim diyor senin annen daha çok seviyor beni diye öyle ilgilenir öyle döner damadının etrafında bklu damat

bn bıkez yatagı ayrcam dıye salona geldım geldı kolumdan tuttu yataga gtrdu :)))) ama senn annesı orda dıye egilemedı ablası idare et
Yerinden kalkamıyordu ki zaten evet o da doğrudur neyse bunu yazdım ben kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…