aynen sonra cıkar acısını bosver sımdı guzel seyler dusun arada bunlarda olmadan tat olmuyo kız bn barsma surecını cok sevıyorum helekı bıde haklıysamOnu boşverdim kendi kendine atar ancahele şu ağrısı sancısı bir geçsin de r ti göstercem ona
Evet hiç sevmem gerginlik . Annesi olma sa ya da hastanolmasa cevap verir kapattırdık konuyu ama şimdi şakadan bile elimdesin desem anası hemen ben oğlumu ezdirmem ki istanbullardan gelirim diyorKiyamam sana ben.
Hepimiz i kadar hassasiz ki surecte.
Esinin acisi sebebiyle verdigi anlik tepki aslinda annesi olmasa o kadar kirilmazdin bence.
Uzulme canim, bol kahkahali gunlerinizi düşün.
Pozitif ol ki hemen toparlansin tatsizlik
İnşallah canım bana yük olarak görüyor kendini ve çok rahatsız bunun farkındayım o yüzden evde birileri olsun bana yardım etsin istiyor ama birileri olunca da çok geriliyor herşeyÜzülme canım erkekler biraz nazlı oluyorlar hasta ya hep onunla ilgilen etrafında dön istiyorlar hamile olman çocuk olması sanki bunlar kadının normal görevi. Sende hassasın o da hassas. Olur öyle şeyler. Gelince düzelirsiniz.
Evet bizim de çok duygusal biter trip sonlarıaynen sonra cıkar acısını bosver sımdı guzel seyler dusun arada bunlarda olmadan tat olmuyo kız bn barsma surecını cok sevıyorum helekı bıde haklıysam
ozman dans :)))) gecenlerde bana gereksz bagrdı hıc msj falan yazmadım trıp attım oda bana cıcek sepetınden orkıde gonderms o dılemıs sımdı sennkı hasta ıyıleeesın ıns cabucak sonra yersın canını :)Evet bizim de çok duygusal biter trip sonları
ayrıca yatagı ayırman oldukca koymustur ona o sımdı ona yeter :)Evet bizim de çok duygusal biter trip sonları
Al götür oğluşunu deseydinEvet hiç sevmem gerginlik . Annesi olma sa ya da hastanolmasa cevap verir kapattırdık konuyu ama şimdi şakadan bile elimdesin desem anası hemen ben oğlumu ezdirmem ki istanbullardan gelirim diyorBk gelirsin
ozman dans :)))) gecenlerde bana gereksz bagrdı hıc msj falan yazmadım trıp attım oda bana cıcek sepetınden orkıde gonderms o dılemıs sımdı sennkı hasta ıyıleeesın ıns cabucak sonra yersın canını :)
Kız bana bile koyduayrıca yatagı ayırman oldukca koymustur ona o sımdı ona yeter :)
bn bıkez yatagı ayrcam dıye salona geldım geldı kolumdan tuttu yataga gtrdu :)))) ama senn annesı orda dıye egilemedı ablası idare etKız bana bile koydu
Aynı benim annem işteAl götür oğluşunu deseydinbenim annem bize karşı hep damatlarını tutar. Bizi hiç savunmaz. Senin çocuğun benim diyorum ama annem aramız açılmasın diye onları savunuyor.
Yerinden kalkamıyordu ki zatenbn bıkez yatagı ayrcam dıye salona geldım geldı kolumdan tuttu yataga gtrdu :)))) ama senn annesı orda dıye egilemedı ablası idare et
cok manyaksın yaaa sesli guldum deluuu :)Aynı benim annem işteeşim diyor senin annen daha çok seviyor beni diye öyle ilgilenir öyle döner damadının etrafında bklu damat
Napıyım ya sinirimi bozdu ağrı da çekiyordu giderken üzüldüm de ama kızgınım iştecok manyaksın yaaa sesli guldum deluuu :)
yazık yazık hadı sımdı ara askım demeden ararım bn oyle durumlarda :) nasıl oldun naptınz de amma ergen gbıyız yaa :)Napıyım ya sinirimi bozdu ağrı da çekiyordu giderken üzüldüm de ama kızgınım işte
AA aynı benyazık yazık hadı sımdı ara askım demeden ararım bn oyle durumlarda :) nasıl oldun naptınz de amma ergen gbıyız yaa :)
mrk edıyorum nasıl oldun naptınız de :)AA aynı benben de şimdi mesaj mı atsam diyordum acaba
Açmadı telefonumumrk edıyorum nasıl oldun naptınız de :)
kızzz dur dont panıc :) gormemıstır duymamıstr gerekırse kaynananı araAçmadı telefonumuben şok
Yok yok dövüşsek de asla açmamamzlık yapmaz o yüzden sıkıntı yok muhtemelen sessizde unuttu küçükkızzz dur dont panıc :) gormemıstır duymamıstr gerekırse kaynananı ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?