Cocuk dr una randevu almadan tahlil sonucu gosteremiyoruz marmarada. Endokrinoloji dr u da sadece troid kismi icin yorum yapmis, haziranda 3 yaşında olacağı icin ilaci birakacaktik, bugun demiş ki: ilaci kolay birakir.
Doz cok az aliyor diye büyük ihtimalle.
Abooo ben niye 7 si sanıyorum valla az kaldı cümleten hayırlısıyla doğuralım
gece uyku nöbetlerinde uykusuzluktan yakınırız falan bu günlermizi özleriz bi ahhh çekeriz
Abooo ben niye 7 si sanıyorum valla az kaldı cümleten hayırlısıyla doğuralım
gece uyku nöbetlerinde uykusuzluktan yakınırız falan bu günlermizi özleriz bi ahhh çekeriz
Valla benim miğrenim var o yüzden uyku benim için çok değerli uyumasam ertesi gün eziyet bana işkence hatta gebelikte çok şükür yaşamadım 1 kere belki ama doğumdan sonra uykusuzluk beni mahfedicek az az uyku baş ağrısı başlarsa bide tam bi lohusa bunalımına girmeme sebep yani
Kocama bu kiz beni catlatmaya basladi iyice kiziyorum artik dogurup cami avlusuna birakcam dedi trip atti bana gitti yatti ben mi hamileyim o mu yaa. Kizlar bu catlak olayi ya hep ya hic mi oluyor yoksa kucuk biraz az catlayip oyle kalanlar da oluyor mu artcak mi simdi bunlar kesin
Valla benim miğrenim var o yüzden uyku benim için çok değerli uyumasam ertesi gün eziyet bana işkence hatta gebelikte çok şükür yaşamadım 1 kere belki ama doğumdan sonra uykusuzluk beni mahfedicek az az uyku baş ağrısı başlarsa bide tam bi lohusa bunalımına girmeme sebep yani
Sabah sabah hamile kadina kahwaltiya gelinirmi yahu... olsa olsa hamile cagirilir oda komsun ise.. uzaga bile haftasi buyuk olan cagirilmaz aman bisi olur diyerekten yolda izde... valla herhalde misafirlerin hazirlijli gelecekler sanirim yoksa yani insanin cani sikilmasi normal
Bilemedim ki kuzum 27 sinde alıcak zorlanırsam 22 si dedi az bi zaman gibi geldi bi an 3500 olsun başka bişey istemiyorum bakalım sağlıklı olsunda,
Valla kaç puan bilmiyorum delirmiş olmalıyım
Sabah sabah hamile kadina kahwaltiya gelinirmi yahu... olsa olsa hamile cagirilir oda komsun ise.. uzaga bile haftasi buyuk olan cagirilmaz aman bisi olur diyerekten yolda izde... valla herhalde misafirlerin hazirlijli gelecekler sanirim yoksa yani insanin cani sikilmasi normal
Esimin yengesi gelecek 1 kisi , kv dun bizde kaldigi icin ise gitmeden ugra kahvalti yapalim hep birlikte muhabbeti dondu. Sorun degil gelsinde benim uyuyamam sıkıntı yoksa hazirlik yaparim o bir sey degil ama dediklerine de katiliyorummm