- Emoji Skoru
- 2.183
- Puanlar
- 133
Çok tatlısın yaaaEver ya şimdi düşünüyorum da kendimi komik koca göbekl sinirli sinirli sürüklüyorum yatağı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlısın yaaaEver ya şimdi düşünüyorum da kendimi komik koca göbekl sinirli sinirli sürüklüyorum yatağı![]()
Çok sevinirim canımTarih süper herkes tarih te evlenir doğum yaprbenim 6 şubat normal doğum tarihi dedi 30 ocak alırız bende diyorum biraz daha karnımda kalsa
Bende de o cahil cesaretinden var canım ilk ben olacam cesaret sana özelden yazarım sonuçlarını
![]()
![]()
Olcak bacım 33 haftada çekim yaptık bide hastanede olcak ama saçım hala böyle cokta kötü değil sankibnm dr 12 haftadan sonra ızın verdı fotlar guzel cıksın kız okdrdan bısey olmaz parfum sampuan hepsnı kullanıyoruz bnce az bısey yaptr sende fot cekımı olcaktı galiba
Bence yaptırma canım yaa çok güzel saçların doğuma Az kaldı zatenOlcak bacım 33 haftada çekim yaptık bide hastanede olcak ama saçım hala böyle cokta kötü değil sanki
hee boyleyse kötu degil cnm gayet ıyıOlcak bacım 33 haftada çekim yaptık bide hastanede olcak ama saçım hala böyle cokta kötü değil sanki
Evet kötü denk geldi herşey neyse iyileşip eve gelsin de sonra bolca trip atayımCoo kotu bi zamanlama canim ya esinin de ameliyat olmasi sana da annnesi varken bu sekilde davranması hic hos olmamis kv sana trip atmaya hakki yok sen zaten ilgilisin kendincr oglunun yaninda sanki tek basina mükemmel bir hamilelik geciriosun da ilgilenmiosun birde 2 cocuk var sende daha zor takma bosvrr esin annesi gidince anlar seni hamileligin ne derece zor oldugunu esin bilemez ki corap giymek bile zor bizim icin ama bazen anlamiyorlar iste kendi cani yaninca satasacak birisini ariyorlar![]()
Gayet mükemmelOlcak bacım 33 haftada çekim yaptık bide hastanede olcak ama saçım hala böyle cokta kötü değil sanki
Ben sofrayi hazirladim kendisi yeni uyandi sekerİyi bari kv varsa yapsin yeyin hep beraber :)) elinden geleni yapiosundur ama kendini bebegini dusun canim yorma kendini ...
O el üstüne açılan damar yolu mahvetti beni. Ellerim şişti damar yolu gitmedi hep acımıştı elimşimdi de sabahları ellerim nasıl şişiyor açıp kapatamıyorum.
Acaba zorunlu mu elden açılması koldan açsalar olur mu bi hemşire ayarlamam lazımvallahi senelerdir troid hastasiyim oyle zamanlarim olduki bazen her hafta kan verdim ama kolumdan birtane damarim var hep ordan veririm ama elimin ustunden acilmasi resmen kabusum gibi bisey ,dusun uyuyamadim sirf oyuzden ,bilseydim ogunden sonra 2 sene uyuyamicagimi ,kesintisiz uyurdum o gece![]()
Ne uykusuymus goren cocugu onun tasidigini dusunur.. cok yapiciyim ama maalesef yapamadim diyemedim guzel bisi...Ben sofrayi hazirladim kendisi yeni uyandi seker![]()
Cnm doktorum tene degmedigi surece istedigini yap dedi
Ahhh ahhhh ne diyeyimm herkes bir alem olmuş...sen valla karninda bebenle simdiye kadar herhalde yorgunlugunu belli etmemissinki halaaaa senden medet uman var... coook enterasan ya.. bosver uzulme kuzum once kendin icin yasaman gerektigini hayat acimasizca vuruyo insanin yuzune.. kolu agriyoduda sen dr muydunda ilgilenmedin... arada boyle seyler olur.. kv umarim tawir yapmamistir... guzel dusun kendini kotuluklerle boğma... bebelerinle ilgilen... yani napiolarsa yapsin onlarda bosverKızlar moralim çok bozuk yabiraz da ben dert anlatayım. Eşimin dün ağrısı vardı yine ben mutfakta bebekle ilgilenirken yanımıza doğru geldi annesi de kolundaydı ağrısı olduğunu biliyorum elbette ama ilgilenmiyor olmasın görmemiş gibi diye noldu dedim bana kızdı ne soruyorsun noldu noldu diyenağrım var işte görmüyor Muş’un dedi.ben günlerdir tuvalet ihtiyacına kadar yapıyorum bu adamın millet kendi çorabını dahi giremezken ben iki çocuk yanında bir de onu aklayıp paklayıp giydiriyorum çok zoruma gitti sessiz söylemdim biraz ben bu halimle bakıyorum bir daha sormam halini diye . Yatma saati gelince zaten yatak büyük mevzu ne o rahat ne ben çünkü gece yüz kere kalkıyorum ufaklık için yatakta yatacaktık bu gece ben bebeği uyuyunca kalktım park yatağı sürüyerek çıkarmaya çalıştım oturma odasına tabi kapıdan sığmadı napıyosun filan dedi cevap vermedim buraya gelmeyecek misin dedi cevap vermedim sen böyle devam et dedi ben de çarşaf filan alıp çıktım annesi de çocuğu benim yattığım yatağa ver dedi normal de teklif dahi etmez durmaz anne dedim sadece konuşsam ağlayacaktım.kapıyı kapatıp bir saat ağladım kendi kendime. Sabah annesi uyanır uyanmaz yanına gitti giydirdi bilmem ne ben hiç girmedim konuşmadım bu Arada iyice tutulmuş yürüyemez haldeydi ben kocama trio atıyorum sanki anası da bana trio atıyor öyle hissettim gittiler hastaneye şimdi hem çok kızgınım kırgınım hem de onu vedalaşmadan gönderdiğim için üzgünüm işte bugün de böyle
![]()
Bence irileşti yeri az kaldıGünaydın kızlarer bu uras iki gündür az hareket ediyor ben bugun yakındaki bi hastaneye uğrarım muhtemelendünde dedm normalde köçek gibi oynar bu çocuk
Ben sezeryanda her yerimi deli desik etmislerdi.ablam hemsirelerle kavga etti sonra kolumdan actilarAcaba zorunlu mu elden açılması koldan açsalar olur mu bi hemşire ayarlamam lazım![]()
Ay canim ya cok.buyuk gecmis olsun polisinde yuzsuzlugune ne demeli gerizekali bizde calardik demis bide dengesiz sikayetci olsaydiniz bariGünaydın canım. Gece geç yattık. Gece tuvalet Faslı oğlan uyandı derken hiç uyuyamadım. Eşim baya geç geldi adam çay istedi. Normalde gece 9dan sonra birşey yiyip içmez. Olayın şokunu atlatamamış. Arabayı kaldırımda görünce şok olmuş. Arabayı çalan 17 yaşında bir çocukmuş. Güya ısınmak için çalmış. Emniyette polisin biri burda olur bizde küçükken çalardık ısınmak için demiş. Meğerse çocuğun akrabasıymış polistam komedi özrü kabahatinden büyük. Çocuk arabayı çalınca biraz gitmiş yokuşun başında kapatmış arabayı el freni çekmemiş. Arabayı talan etmiş baya bozuk para vardı onu tümletmiş. Çocuğun koltuğunu bile yerinden sökmüş içinde yatmış arabanın. Sonra arabayı çalıştırmamış. Ordan başka bir esnafın üzerinde anahtarı olan arabayı çalmaya çalışırken esnaf yakalamış. Bizim arabayı göstermiş yeni aldım bozuldu bende ısınmak için sizinkine girdim demiş. Adamlar yer mi bunu. Polis çağırmışlar. Sonra bizim araba hareketlenmiş yokuş aşağı esnaf koşmuş ama durduramamış. Bir arabaya yandan vurup lastikçi dükkanının önündeki lastiklerin üzerine çıkarak kaldırıma çıkmış. Lastikler arabada oluşacak hasarı önlemiş. Artık arabaya ekstra güvenlik önlemi taktırmayı düşünüyoruz.
ya aslinda 1 dakikalik birsey tabi ama benim igne korkum var biraz ondan evham yapmistim,Yaaa bende ondan aşırı korkarım onu nasıl unuttum![]()
![]()
Sağolasın canım. Eşim akraba olduğunu başta bilseydim hırsızı arsızı polis yapmışlar derdim diyor. Şikayetçi olmuş adam özür diletmeye getirmiş eşim beddua etmişAy canim ya cok.buyuk gecmis olsun polisinde yuzsuzlugune ne demeli gerizekali bizde calardik demis bide dengesiz sikayetci olsaydiniz bari![]()
Ay biri de beni sofra hazırlayıp çağırsa ama nerde. Hiç şöyle dört başı mağmur bir sofra kurup çağırmıyor kimse. Ben niye çağırıyorum acabaBen sofrayi hazirladim kendisi yeni uyandi seker![]()