• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Tarih süper herkes tarih te evlenir doğum yapr 😁 benim 6 şubat normal doğum tarihi dedi 30 ocak alırız bende diyorum biraz daha karnımda kalsa 😁 Bende de o cahil cesaretinden var canım ilk ben olacam cesaret sana özelden yazarım sonuçlarını :confused: :KK49:
Çok sevinirim canım 😍😍😍 bakalım yarın doktor ne dicek, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi😍 sezeryandan sonra bol bol yürüyebilirsem bi sorun olmaz diye düşünüyorum ben, elimden geldiğince yürüyüp ayaklanmaya çalışıcam nasipse🤲

bnm dr 12 haftadan sonra ızın verdı fotlar guzel cıksın kız okdrdan bısey olmaz parfum sampuan hepsnı kullanıyoruz bnce az bısey yaptr sende fot cekımı olcaktı galiba
Olcak bacım 33 haftada çekim yaptık bide hastanede olcak ama saçım hala böyle cokta kötü değil sanki

Eklentiler

• 920A3B03-B1D5-4A7F-BC42-50712DE88835.webp
    920A3B03-B1D5-4A7F-BC42-50712DE88835.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 82
Coo kotu bi zamanlama canim ya esinin de ameliyat olmasi sana da annnesi varken bu sekilde davranması hic hos olmamis kv sana trip atmaya hakki yok sen zaten ilgilisin kendincr oglunun yaninda sanki tek basina mükemmel bir hamilelik geciriosun da ilgilenmiosun birde 2 cocuk var sende daha zor takma bosvrr esin annesi gidince anlar seni hamileligin ne derece zor oldugunu esin bilemez ki corap giymek bile zor bizim icin ama bazen anlamiyorlar iste kendi cani yaninca satasacak birisini ariyorlar😐
Evet kötü denk geldi herşey neyse iyileşip eve gelsin de sonra bolca trip atayım

O el üstüne açılan damar yolu mahvetti beni. Ellerim şişti damar yolu gitmedi hep acımıştı elim 🤣 şimdi de sabahları ellerim nasıl şişiyor açıp kapatamıyorum.

vallahi senelerdir troid hastasiyim oyle zamanlarim olduki bazen her hafta kan verdim ama kolumdan birtane damarim var hep ordan veririm ama elimin ustunden acilmasi resmen kabusum gibi bisey ,dusun uyuyamadim sirf oyuzden ,bilseydim ogunden sonra 2 sene uyuyamicagimi ,kesintisiz uyurdum o gece 😄

vallahi senelerdir troid hastasiyim oyle zamanlarim olduki bazen her hafta kan verdim ama kolumdan birtane damarim var hep ordan veririm ama elimin ustunden acilmasi resmen kabusum gibi bisey ,dusun uyuyamadim sirf oyuzden ,bilseydim ogunden sonra 2 sene uyuyamicagimi ,kesintisiz uyurdum o gece 😄
Acaba zorunlu mu elden açılması koldan açsalar olur mu bi hemşire ayarlamam lazım 😁

Kızlarrr nefes anlamıyorum resmen göğsümün üst tarafında ağrı var. Nefes darlığı çekiyorum. Randevuma daha 1 hafta var. Napsam ki geçer mi kendiliğinden? :KK17:

M Merve2407 ombreye izin verdimi doktorun ? Benim doktorum boyaya izin vermedi saç derisi en hızlı emen yer dedi. Psikolojini col etkilemiyorsa boyatmanı önermem dedi.
Bende yaklaşık 20-30 beyaz saçımla kaldım öyle.
Diplerde fena cıktı
Cnm doktorum tene degmedigi surece istedigini yap dedi 😝 dibe degmeyecek. Ama benim arkadasim da dipten boyatti ama koyi renge acici kullanmadan organik boya ile

Kızlar moralim çok bozuk ya 😞 biraz da ben dert anlatayım. Eşimin dün ağrısı vardı yine ben mutfakta bebekle ilgilenirken yanımıza doğru geldi annesi de kolundaydı ağrısı olduğunu biliyorum elbette ama ilgilenmiyor olmasın görmemiş gibi diye noldu dedim bana kızdı ne soruyorsun noldu noldu diyenağrım var işte görmüyor Muş’un dedi.ben günlerdir tuvalet ihtiyacına kadar yapıyorum bu adamın millet kendi çorabını dahi giremezken ben iki çocuk yanında bir de onu aklayıp paklayıp giydiriyorum çok zoruma gitti sessiz söylemdim biraz ben bu halimle bakıyorum bir daha sormam halini diye . Yatma saati gelince zaten yatak büyük mevzu ne o rahat ne ben çünkü gece yüz kere kalkıyorum ufaklık için yatakta yatacaktık bu gece ben bebeği uyuyunca kalktım park yatağı sürüyerek çıkarmaya çalıştım oturma odasına tabi kapıdan sığmadı napıyosun filan dedi cevap vermedim buraya gelmeyecek misin dedi cevap vermedim sen böyle devam et dedi ben de çarşaf filan alıp çıktım annesi de çocuğu benim yattığım yatağa ver dedi normal de teklif dahi etmez durmaz anne dedim sadece konuşsam ağlayacaktım.kapıyı kapatıp bir saat ağladım kendi kendime. Sabah annesi uyanır uyanmaz yanına gitti giydirdi bilmem ne ben hiç girmedim konuşmadım bu Arada iyice tutulmuş yürüyemez haldeydi ben kocama trio atıyorum sanki anası da bana trio atıyor öyle hissettim gittiler hastaneye şimdi hem çok kızgınım kırgınım hem de onu vedalaşmadan gönderdiğim için üzgünüm işte bugün de böyle 😞
Ahhh ahhhh ne diyeyimm herkes bir alem olmuş...sen valla karninda bebenle simdiye kadar herhalde yorgunlugunu belli etmemissinki halaaaa senden medet uman var... coook enterasan ya.. bosver uzulme kuzum once kendin icin yasaman gerektigini hayat acimasizca vuruyo insanin yuzune.. kolu agriyoduda sen dr muydunda ilgilenmedin... arada boyle seyler olur.. kv umarim tawir yapmamistir... guzel dusun kendini kotuluklerle boğma... bebelerinle ilgilen... yani napiolarsa yapsin onlarda bosver

Acaba zorunlu mu elden açılması koldan açsalar olur mu bi hemşire ayarlamam lazım 😁
Ben sezeryanda her yerimi deli desik etmislerdi.ablam hemsirelerle kavga etti sonra kolumdan actilar 😡 delmedik yerim kalmamisdi tecrubesiz kisilerdi sanirim kabus simdi benim icin serum ve kan aldirmak dun saglik ocaginda kan verdim acitmayacaksan al bak bulamazsan alma dedim tehdit ettim.kizi😁

Günaydın canım. Gece geç yattık. Gece tuvalet Faslı oğlan uyandı derken hiç uyuyamadım. Eşim baya geç geldi adam çay istedi. Normalde gece 9dan sonra birşey yiyip içmez. Olayın şokunu atlatamamış. Arabayı kaldırımda görünce şok olmuş. Arabayı çalan 17 yaşında bir çocukmuş. Güya ısınmak için çalmış. Emniyette polisin biri burda olur bizde küçükken çalardık ısınmak için demiş. Meğerse çocuğun akrabasıymış polis 😡 tam komedi özrü kabahatinden büyük. Çocuk arabayı çalınca biraz gitmiş yokuşun başında kapatmış arabayı el freni çekmemiş. Arabayı talan etmiş baya bozuk para vardı onu tümletmiş. Çocuğun koltuğunu bile yerinden sökmüş içinde yatmış arabanın. Sonra arabayı çalıştırmamış. Ordan başka bir esnafın üzerinde anahtarı olan arabayı çalmaya çalışırken esnaf yakalamış. Bizim arabayı göstermiş yeni aldım bozuldu bende ısınmak için sizinkine girdim demiş. Adamlar yer mi bunu. Polis çağırmışlar. Sonra bizim araba hareketlenmiş yokuş aşağı esnaf koşmuş ama durduramamış. Bir arabaya yandan vurup lastikçi dükkanının önündeki lastiklerin üzerine çıkarak kaldırıma çıkmış. Lastikler arabada oluşacak hasarı önlemiş. Artık arabaya ekstra güvenlik önlemi taktırmayı düşünüyoruz.
Ay canim ya cok.buyuk gecmis olsun polisinde yuzsuzlugune ne demeli gerizekali bizde calardik demis bide dengesiz sikayetci olsaydiniz bari😐

Yaaa bende ondan aşırı korkarım onu nasıl unuttum 🤦‍♀️ 🥺🥺
ya aslinda 1 dakikalik birsey tabi ama benim igne korkum var biraz ondan evham yapmistim,
tabi emzirirken cok daha rahat oluyor elden takilmasi

Ay canim ya cok.buyuk gecmis olsun polisinde yuzsuzlugune ne demeli gerizekali bizde calardik demis bide dengesiz sikayetci olsaydiniz bari😐
Sağolasın canım. Eşim akraba olduğunu başta bilseydim hırsızı arsızı polis yapmışlar derdim diyor. Şikayetçi olmuş adam özür diletmeye getirmiş eşim beddua etmiş 🤣 şimdi tamire verdi 750tlye anlaşmış pazartesiye kadar araba yok 😩 çocuk tutuklanmış. Çocuk dediğime bakmayın 30 yaşında kocaman adam gibi duruyor. Araba lastiklere çarpıp durmuş Allahtan bir yayaya çarpmamış. Herkes Allah korudu abi seni diyormuş araban aracı sıyırmayıp ortadan girebilirdi demiş.O zaman bizim araba pert olurdu kasko 100 bin liralık arabaya 75 civarı veriyormuş . Bu para bizden çıkacakmış ve bunu yaşayacak mışız 🤷‍♀️

Eklentiler

• 013DD267-8C3A-4C64-9C7C-FF95F6C43504.webp
    013DD267-8C3A-4C64-9C7C-FF95F6C43504.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 71
Back
X