- Emoji Skoru
- 32.162
- Puanlar
- 548
Sağol canım bel fıtığı ameliyatı olmuştu 2. KezNe ameliyatı oldu eşin. Allah şifa versin
Yaa çok geçmiş olsun canım bir an önce sağlığına kavuşur inşallahDurumu iyi değilmiş eşimin bayılmış ayıltmışlar belki tekrar ameliyat olacakmış
Yaa benim başlarda çok olmadı ama şimdi sabahları çok fena yaaEn basindan beri devam kuzum
İnşallah canım sağolYaa çok geçmiş olsun canım bir an önce sağlığına kavuşur inşallah
Beni geçemezsin yebcimMerhaba kızlar nabersiniz ❤ geçmişi fazla okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.
burda normal doğum için yürüyüş yapanları gördükçe kendime kızıyordum, ilk gebeliğimde bende hep yürürdüm. ama bunda vakit olmuyorkisonra bi farkettim aslında yürüyüşe ihtiyacım yok zaten totomun üstünse duramıyorum bakın saat daha 12:30 ve benim attığım adım sayısı bu.
Eki Görüntüle 2574435
servis şoförünün cenazesi varmış kızı okula ben götürdüm, ordan eve çıksam bir iki saat sonra doktor için bi daha çıkıcam evden. bende hastaneye gelip nstyi çektireyim bari dedim. okulla hastane arası 600 m falandır orayı da yürüdüm. şimdi saatin 1 olmasını bekliyorum hastane kantininde. randevum da 14:45. o arada naparım bilmiyorum. ama totom dondu. ama yine de çok güzel çünkü alev alev yanıyodum oh bi ferahladım
İzne ayrıldığım 10 gündür yok çok şükür 6.aydan itibaren istisnasız her sabah kustumMide bulantısı yaşayanlar varmı kızlar ya başlarda bu kadar çekmedim
iyi demişsin altta kalma. aman onlara ne oluyosa tamam anladık ana baba ama karı kocasınız siz de, aranızdaki şey onları ne ilgilendiriyosa. çok biliyosalar kendileri yedirselermiş.Hayır suçlu hissetmedim ama çok üzüldüm ya birşey olursa gönülsüz gitti dedim aklıma o geldi babası da diyor ki kahvaltı yapsaymış şekeri düşmez bayılmazmış bana mı laf soktu anlamadım yolda yedirseydiniz dedim ben de
işte benimde şimdiye kadar bu kadar olduBeni geçemezsin yebcim
Şimdilik sadece 38 ama akşam üzeri çıkıp 7-8 bin yapcam onu
Bende boyatmak istiyorum saçımda ombre var. Eşim nefret ediyor benimde çok sevdiğim söylenemez. Organik boya ile boyatsam mi zararı olur mu acaba.benim doktorum son 3 ayda boyatabilirsin dedi
Aynen üstümüzdeyken sayıyoiyi demişsin altta kalma. aman onlara ne oluyosa tamam anladık ana baba ama karı kocasınız siz de, aranızdaki şey onları ne ilgilendiriyosa. çok biliyosalar kendileri yedirselermiş.
işte benimde şimdiye kadar bu kadar oldu
telefon üstümüzdeyken mi sayıyo bu adımları ben pek anlamıyorum? bi de telefon hep üstümde olsa gün içinde ben hepinizi sollarım
Teşekkür ederim canım. Sizlere Afiyet bal şeker olsunGel sekerim hala sofradayiz
Allah affetsin de doğum zamanına kadar beklemeseydi keşke. Karnı burnunda kadına hem kendini baktır hemde trip at.Sağol canım bel fıtığı ameliyatı olmuştu 2. Kez
Ay bunu okumadan yazmıştım şimdi daha çok üzüldüm. Allah şifa versin ya. Sen kendini sorumlu hissetme seninle arası kötü diye beli kötüleşmemiştir.Durumu iyi değilmiş eşimin bayılmış ayıltmışlar belki tekrar ameliyat olacakmış
valla zarari olsaydi asla boyatma derdi benim doktor canim sadece son 3 aya izin verdi ,tercih senin tabiBende boyatmak istiyorum saçımda ombre var. Eşim nefret ediyor benimde çok sevdiğim söylenemez. Organik boya ile boyatsam mi zararı olur mu acaba.
Onu boşverdim kendi kendine atar ancahele şu ağrısı sancısı bir geçsin de r ti göstercem ona
Ameliyat sonrasıda çok önemli canım dikkat etmesi gerekiyo babamda 2. Kez oldu 3. İstiyo ama yapmıyolar ameliyattan sonrada hiç dikkat etmedi yürüyüşü değişti adım adım çok üzülüyorum bide ms hastası hepsi tetikliyo çare arıyo ama yok beli için bi doktor istiyo tv deki programlara çıkıyomuş adam bişeyler yapıyomuş ağrısı geçiyomuş falan öyle bi doktor arıyo ama yok diyorum baba bi hareketle oluvak iş değil bunlar anlatamıyoruz onunki son çare bi mucize istiyoSağol canım bel fıtığı ameliyatı olmuştu 2. Kez
Sagolasin canim. Evet uykusuzlugun ustune kendini sabah sabah yorarsan karnin tabikide kaya gibi sert olur ne bekliyodun ki acabaTeşekkür ederim canım. Sizlere Afiyet bal şeker olsun
Dikkat ediyordu canım zaten Cuma ameliyat oldu İnan ki her işini biz gördük aman birşey olmasın diye muhtemelen bir komplikasyon gelişti her operasyon sonrası olabilir yeter ki düzel sinAmeliyat sonrasıda çok önemli canım dikkat etmesi gerekiyo babamda 2. Kez oldu 3. İstiyo ama yapmıyolar ameliyattan sonrada hiç dikkat etmedi yürüyüşü değişti adım adım çok üzülüyorum bide ms hastası hepsi tetikliyo çare arıyo ama yok beli için bi doktor istiyo tv deki programlara çıkıyomuş adam bişeyler yapıyomuş ağrısı geçiyomuş falan öyle bi doktor arıyo ama yok diyorum baba bi hareketle oluvak iş değil bunlar anlatamıyoruz onunki son çare bi mucize istiyo
Allah yarcımları olsun
Sizede geçmiş olsun canım
Bende hiç durmuyorum yerimde. Ben zengin olsam asla yardımcı çalıştıramam evimde. Herşeyi ben yapmak isterim. Beğenmem kesin.Annem var oda oğlanı oynatıyor ve sürekli bir telefon trafiği varSagolasin canim. Evet uykusuzlugun ustune kendini sabah sabah yorarsan karnin tabikide kaya gibi sert olur ne bekliyodun ki acaba
acaba yagli baharatli seylermi yiyorsun aksamlari ,Yaa benim başlarda çok olmadı ama şimdi sabahları çok fena yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?