• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Dikkat ediyordu canım zaten Cuma ameliyat oldu İnan ki her işini biz gördük aman birşey olmasın diye muhtemelen bir komplikasyon gelişti her operasyon sonrası olabilir yeter ki düzel sin
Canım senin tansiyon problemin vardı sanırım yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum ama pazar gününe kadar ölç yaz dedi takip edicek açmı tokmu sabah akşam ölçücemde bilemedim

Bende hiç durmuyorum yerimde. Ben zengin olsam asla yardımcı çalıştıramam evimde. Herşeyi ben yapmak isterim. Beğenmem kesin.Annem var oda oğlanı oynatıyor ve sürekli bir telefon trafiği var 🤣 birde ağır yapıyor ,herşeyi ben hemen yapmak istiyorum tez canlıyım 🤪
Al benden de o kadar ama temizlikte annem benden daha iyidir bi onun yaptigi siner icime ay ben yapmadim diye dusunmem o yapinca ama maalesef ki annem cok uzagimda 😪 ooyy yeni oturdum totomun ustune sabah 9 dan beri.

Canım senin tansiyon problemin vardı sanırım yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum ama pazar gününe kadar ölç yaz dedi takip edicek açmı tokmu sabah akşam ölçücemde bilemedim
Doğru hatırlıyorsun canım ne aç ne tok olmak lazım yemekten en az 15 dk sonra olmalı ben sabahları aç karnına ondan sonra da yemekten yarım saat bir saat sonra ölçüyorum mutlaka dinlenmiş olmalısın ayrıca

Bizim insanımız neden böyle ya, gerçekten anlamıyorum. hastanede beklerken yanımda bir teyze oturuyordu, yanındakine hamile bir tanıdığının başına gelen kötü bir şeyi anlattı ve anlatırken de yandan yandan bana bakıyor. duyduğumu biliyor yani bir de yüksek sesle konuşuyordu zaten. sanki böyle bazı insanlar sırf moral bozmaktan, başkalarını hep kötü etkilemekten zevk alıyor. gerçekten anlamak zor 🤷‍♀️

Bizim insanımız neden böyle ya, gerçekten anlamıyorum. hastanede beklerken yanımda bir teyze oturuyordu, yanındakine hamile bir tanıdığının başına gelen kötü bir şeyi anlattı ve anlatırken de yandan yandan bana bakıyor. duyduğumu biliyor yani bir de yüksek sesle konuşuyordu zaten. sanki böyle bazı insanlar sırf moral bozmaktan, başkalarını hep kötü etkilemekten zevk alıyor. gerçekten anlamak zor 🤷‍♀️
Bole bos bogaz insanlar malesef cok canim 🙄 sinir oldugum birseydir

Doğru hatırlıyorsun canım ne aç ne tok olmak lazım yemekten en az 15 dk sonra olmalı ben sabahları aç karnına ondan sonra da yemekten yarım saat bir saat sonra ölçüyorum mutlaka dinlenmiş olmalısın ayrıca
Teşekkür ederim kuzum bende ölçüyüm yarım saat bi saat sonra yemekten öncesi falan öyle not alıyım o zaman

Kızlar ben bugun sağlık ocagındaki kontrolüme gittim. Hemşire biraz kalp atımını yüksek buldu urasın 166 lara cıktı. Biraz yüksek dedi yorgunmusun dedi bana yo hayır dedim. 138-148 o aralık iyidir 160 ları görmek istemeyiz dedi.
Bende iki gündüe hareketleri bana az geliyor dedim. Kontrol muayenem vae gitsemmi dedim
Ben gitmeni öneririm dedi.
Benim doktorum orda yokmuş ama başka bi doktor var gidip kontrol muayenemi ona kullanıcam.
Belkide nst isticek🤷‍♀️
Ben birşey oldugunu düşünmüyorum ama bi içim rahatlasın gidiyimde.

Kızlar ben bugun sağlık ocagındaki kontrolüme gittim. Hemşire biraz kalp atımını yüksek buldu urasın 166 lara cıktı. Biraz yüksek dedi yorgunmusun dedi bana yo hayır dedim. 138-148 o aralık iyidir 160 ları görmek istemeyiz dedi.
Bende iki gündüe hareketleri bana az geliyor dedim. Kontrol muayenem vae gitsemmi dedim
Benim doktorum orda yokmuş ama başka bi doktor var gidip kontrol muayenemi ona kullanıcam.
Belkide nst isticek🤷‍♀️
Canım gitmen iyi olur ne olur ne olmaz dediğin gibi
İçini rahatlatırsın birşey yoktur ama olsun sen yinede gör

bnmde sennle aynı kasıntı da mıde yanması ve kusmada :KK43: uyandıgım gbı muz yıyorum kusmuyorum ama yemzsem hız kacısı yok :KK43:
Ay evet canım ya kaşıntı zaten felaket duşa giriyorum çıkıyorum belki hafifler diye ama yok yani geceleri mahfpluyorum ya muzda yiyorum ama çok yemekfe istemiyorum kabızlık ve şekerden dolayı yarım yarım yiyorum senin haftan benden ilerde sen daha erken alıcan bebişini sağlıcakla gelsinler inşallah hepsi 🤲🏻💕

Belkide nst isticek🤷‍♀️
Benimse dün 160 bulduğu oldu zaman zaman doktorda bişey demedi canım ama git tabi için rahat etsin rahatlarsın

Çikolatamız ve magnetlerimizde geldi doğum için eksiğim tek çantamın yerleşmesi 🤣

Eklentiler

• 06E9EACA-F072-4960-86AA-94C894823A07.webp
    06E9EACA-F072-4960-86AA-94C894823A07.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 68
  • FB832C18-9207-486B-9B2D-2382D801DD05.webp
    FB832C18-9207-486B-9B2D-2382D801DD05.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 68
Çikolatamız ve magnetlerimizde geldi doğum için eksiğim tek çantamın yerleşmesi 🤣
Kuzum nereden yaptırdın birde ne kadar bende artık yaptırayım diyorum ama kafam karıştı bi hacı şerife bakıyorum bi kızların dedikleri yerlere melodi çikolata bide çikolata köşeşi ne baktım hepsi çok güzel zrl

Back
X