- Emoji Skoru
- 2.893
- Puanlar
- 83
Yok canım ya yani yesemde yemesemde bulanıyor sabahlarıacaba yagli baharatli seylermi yiyorsun aksamlari ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ya yani yesemde yemesemde bulanıyor sabahlarıacaba yagli baharatli seylermi yiyorsun aksamlari ,
kaynama veya yanma desen bi cevap vericem ama bulantiyi bilemedim sekerimYok canım ya yani yesemde yemesemde bulanıyor sabahları
Cok uzuldum gecmis olsun neyi varmiski yaDurumu iyi değilmiş eşimin bayılmış ayıltmışlar belki tekrar ameliyat olacakmış
Canım senin tansiyon problemin vardı sanırım yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum ama pazar gününe kadar ölç yaz dedi takip edicek açmı tokmu sabah akşam ölçücemde bilemedimDikkat ediyordu canım zaten Cuma ameliyat oldu İnan ki her işini biz gördük aman birşey olmasın diye muhtemelen bir komplikasyon gelişti her operasyon sonrası olabilir yeter ki düzel sin
Al benden de o kadar ama temizlikte annem benden daha iyidir bi onun yaptigi siner icime ay ben yapmadim diye dusunmem o yapinca ama maalesef ki annem cok uzagimdaBende hiç durmuyorum yerimde. Ben zengin olsam asla yardımcı çalıştıramam evimde. Herşeyi ben yapmak isterim. Beğenmem kesin.Annem var oda oğlanı oynatıyor ve sürekli bir telefon trafiği varbirde ağır yapıyor ,herşeyi ben hemen yapmak istiyorum tez canlıyım
![]()
Doğru hatırlıyorsun canım ne aç ne tok olmak lazım yemekten en az 15 dk sonra olmalı ben sabahları aç karnına ondan sonra da yemekten yarım saat bir saat sonra ölçüyorum mutlaka dinlenmiş olmalısın ayrıcaCanım senin tansiyon problemin vardı sanırım yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum ama pazar gününe kadar ölç yaz dedi takip edicek açmı tokmu sabah akşam ölçücemde bilemedim
Bole bos bogaz insanlar malesef cok canimBizim insanımız neden böyle ya, gerçekten anlamıyorum. hastanede beklerken yanımda bir teyze oturuyordu, yanındakine hamile bir tanıdığının başına gelen kötü bir şeyi anlattı ve anlatırken de yandan yandan bana bakıyor. duyduğumu biliyor yani bir de yüksek sesle konuşuyordu zaten. sanki böyle bazı insanlar sırf moral bozmaktan, başkalarını hep kötü etkilemekten zevk alıyor. gerçekten anlamak zor![]()
Teşekkür ederim kuzum bende ölçüyüm yarım saat bi saat sonra yemekten öncesi falan öyle not alıyım o zamanDoğru hatırlıyorsun canım ne aç ne tok olmak lazım yemekten en az 15 dk sonra olmalı ben sabahları aç karnına ondan sonra da yemekten yarım saat bir saat sonra ölçüyorum mutlaka dinlenmiş olmalısın ayrıca
bnmde sennle aynı kasıntı da mıde yanması ve kusmadaYok canım ya yani yesemde yemesemde bulanıyor sabahları
Ay bi kaç gündür yanması hafifledi yoksa oda fenaydı dakaynama veya yanma desen bi cevap vericem ama bulantiyi bilemedim sekerim![]()
Canım gitmen iyi olur ne olur ne olmaz dediğin gibiKızlar ben bugun sağlık ocagındaki kontrolüme gittim. Hemşire biraz kalp atımını yüksek buldu urasın 166 lara cıktı. Biraz yüksek dedi yorgunmusun dedi bana yo hayır dedim. 138-148 o aralık iyidir 160 ları görmek istemeyiz dedi.
Bende iki gündüe hareketleri bana az geliyor dedim. Kontrol muayenem vae gitsemmi dedim
Ben gitmeni öneririm dedi.
Benim doktorum orda yokmuş ama başka bi doktor var gidip kontrol muayenemi ona kullanıcam.
Belkide nst isticek
Ben birşey oldugunu düşünmüyorum ama bi içim rahatlasın gidiyimde.
Ay evet canım ya kaşıntı zaten felaket duşa giriyorum çıkıyorum belki hafifler diye ama yok yani geceleri mahfpluyorum ya muzda yiyorum ama çok yemekfe istemiyorum kabızlık ve şekerden dolayı yarım yarım yiyorum senin haftan benden ilerde sen daha erken alıcan bebişini sağlıcakla gelsinler inşallah hepsibnmde sennle aynı kasıntı da mıde yanması ve kusmadauyandıgım gbı muz yıyorum kusmuyorum ama yemzsem hız kacısı yok
![]()
Benimse dün 160 bulduğu oldu zaman zaman doktorda bişey demedi canım ama git tabi için rahat etsin rahatlarsınKızlar ben bugun sağlık ocagındaki kontrolüme gittim. Hemşire biraz kalp atımını yüksek buldu urasın 166 lara cıktı. Biraz yüksek dedi yorgunmusun dedi bana yo hayır dedim. 138-148 o aralık iyidir 160 ları görmek istemeyiz dedi.
Bende iki gündüe hareketleri bana az geliyor dedim. Kontrol muayenem vae gitsemmi dedim
Ben gitmeni öneririm dedi.
Benim doktorum orda yokmuş ama başka bi doktor var gidip kontrol muayenemi ona kullanıcam.
Belkide nst isticek
Ben birşey oldugunu düşünmüyorum ama bi içim rahatlasın gidiyimde.
Kuzum nereden yaptırdın birde ne kadar bende artık yaptırayım diyorum ama kafam karıştı bi hacı şerife bakıyorum bi kızların dedikleri yerlere melodi çikolata bide çikolata köşeşi ne baktım hepsi çok güzel zrlÇikolatamız ve magnetlerimizde geldi doğum için eksiğim tek çantamın yerleşmesi![]()
Ya çok güzellerÇikolatamız ve magnetlerimizde geldi doğum için eksiğim tek çantamın yerleşmesi![]()
Cok guzel cnm ne kadara yaptirdin cikolatalariÇikolatamız ve magnetlerimizde geldi doğum için eksiğim tek çantamın yerleşmesi![]()