EvetSüt için mi ?
çok sevindimBen geldim. Bebeğim çıkmadı poncikocum biraz daha vakti var. Yoğun bakım doktoru istediğimiz kiloya gelene kadar biz bakıcaz dedi.
Sağlığı yerinde. Bugün yine görmeye gittim,sütlerini götürdüm.
Tam 1 buçuk saat beraberdik. Oh kendime geldim
Artık iyiyim, o da iyi olucak. Kendime bi daha ağlamama sözü verdim.
Sizler nasılsınız radikal bi gelişme var mı bakayım?
Sen güçlüBen geldim. Bebeğim çıkmadı poncikocum biraz daha vakti var. Yoğun bakım doktoru istediğimiz kiloya gelene kadar biz bakıcaz dedi.
Sağlığı yerinde. Bugün yine görmeye gittim,sütlerini götürdüm.
Tam 1 buçuk saat beraberdik. Oh kendime geldim
Artık iyiyim, o da iyi olucak. Kendime bi daha ağlamama sözü verdim.
Biliyorum bilmez miyim.İnanırmısın kaç kere davet ettim, birde burda olsa hastaneme yakın olduğum bir yerde içim çok daha rahat olur diye vurguladım. Trafikte 2,5 saat sürüyor minimum yol kendileri de biliyor..
Harikasin canim.Kendime bi daha ağlamama sözü verdim.
Ben karnimi asagi yukari salliyorum bazen cani isterse tepki veriyo istemezse umru olmuyo pasaninKızlar bebeğin hareketlerinin azaldığını düşündüğünüz zamanlarda karnınıza pıt pıt yapıp sarsıyor musunuz. Ben ne zaman azalsa öyle yapıyorum . Çoğu kere işe yarıyor
Benim neredeyse 3 haftadır böyle. Üç defa acile gittim korkudan kendi doktorumda soruyom. Nst ye bağlandı aynen senin dediğin gibi heralde şimdi tavan yapacak sancı sayım derken hiç sancı çıkmadı. En son dün çok kasılmalar yaşadım. Bildiğin taştan farksız karnım bugünde öyle. Dün yine acilde nst de de sancı çıkmadı ama inanılmaz bi rahatsızlık veriyor. Normali bu heralde doğuma kadar böyle olcak diye düşünmemeye çalışıyorum ama çok ta korkuyorumKizlar bugun neredeyse butun gun karnim tas gibiydi hic yumusamadi sabah misafir vardi, 3 gibi disari ciktik kv ile kendine koltuk takimi falan aldi onun icin gezdik bakindik sonra acile gittik 2 3 gundur kasiklari cok agriyodu 2 saat falan hastanede kaldik serumdu tahlildi rontgendi falan eve geldik 7 gibi o saatten beri oturdum dinleniyorum ama karnim hala cok kotu sanki suan nst baglansam sancim 1500 cikcak gibi hissediyorum cok rahatsiz ediyo beni ozelliklede karnimin hep sag tarafindan vuruyo bu sanci oglumda hareket edince saga vuruyo orayi geriyo 2si birlesince cok kotu oluyorum aglayacagim resmen sinirlerim bozuldu sali gunu de randevum varinsaAllah gece uyuyabilirsem sabaha uyaninca biraz daha iyi olurum
Benim sancilarim cikiyo ama normalde de mudahale edildi serum fitil verildi o yuzden eminim suan yani cikacagindanBenim neredeyse 3 haftadır böyle. Üç defa acile gittim korkudan kendi doktorumda soruyom. Nst ye bağlandı aynen senin dediğin gibi heralde şimdi tavan yapacak sancı sayım derken hiç sancı çıkmadı. En son dün çok kasılmalar yaşadım. Bildiğin taştan farksız karnım bugünde öyle. Dün yine acilde nst de de sancı çıkmadı ama inanılmaz bi rahatsızlık veriyor. Normali bu heralde doğuma kadar böyle olcak diye düşünmemeye çalışıyorum ama çok ta korkuyorum
Gçemiş olsun canım ya bi magnezyum içip uzan istersenKizlar bugun neredeyse butun gun karnim tas gibiydi hic yumusamadi sabah misafir vardi, 3 gibi disari ciktik kv ile kendine koltuk takimi falan aldi onun icin gezdik bakindik sonra acile gittik 2 3 gundur kasiklari cok agriyodu 2 saat falan hastanede kaldik serumdu tahlildi rontgendi falan eve geldik 7 gibi o saatten beri oturdum dinleniyorum ama karnim hala cok kotu sanki suan nst baglansam sancim 1500 cikcak gibi hissediyorum cok rahatsiz ediyo beni ozelliklede karnimin hep sag tarafindan vuruyo bu sanci oglumda hareket edince saga vuruyo orayi geriyo 2si birlesince cok kotu oluyorum aglayacagim resmen sinirlerim bozuldu sali gunu de randevum varinsaAllah gece uyuyabilirsem sabaha uyaninca biraz daha iyi olurum
Acile mi gitsen ki?Benim sancilarim cikiyo ama normalde de mudahale edildi serum fitil verildi o yuzden eminim suan yani cikacagindan ☹
Benim dr um bana magnezyum hic vermedi canimGçemiş olsun canım ya bi magnezyum içip uzan isterseninşallah rahatlar karnın
Kuzum agri hissetmiyorum ben zaten sancilarimda olsa ama karnimin altinda kasiklarimda falan bir sey hissetmiyorum orada bir problem yok sadece karnimin sag tarafi tas gibiAcile mi gitsen ki?
Agrin var mi?
Sadece sertlik mi var?
Alt karnini kontrol et bakalim orasi da mi sert canim?
Sen hamile halinle niye bu kadar gezdin ki canımKizlar bugun neredeyse butun gun karnim tas gibiydi hic yumusamadi sabah misafir vardi, 3 gibi disari ciktik kv ile kendine koltuk takimi falan aldi onun icin gezdik bakindik sonra acile gittik 2 3 gundur kasiklari cok agriyodu 2 saat falan hastanede kaldik serumdu tahlildi rontgendi falan eve geldik 7 gibi o saatten beri oturdum dinleniyorum ama karnim hala cok kotu sanki suan nst baglansam sancim 1500 cikcak gibi hissediyorum cok rahatsiz ediyo beni ozelliklede karnimin hep sag tarafindan vuruyo bu sanci oglumda hareket edince saga vuruyo orayi geriyo 2si birlesince cok kotu oluyorum aglayacagim resmen sinirlerim bozuldu sali gunu de randevum varinsaAllah gece uyuyabilirsem sabaha uyaninca biraz daha iyi olurum
Arkadaşım madem sancın var ne diye kahvaltı hazırlıyorsun , ne diye dışarı çıkıyorsun , bu halinle acillerde bekliyorsunBenim sancilarim cikiyo ama normalde de mudahale edildi serum fitil verildi o yuzden eminim suan yani cikacagindan ☹
Ya normalde de artik her gun duzenli yuruyuse cikiyorum tekken en az 6 bin adim atiyorum minimum bugun daha az yurumusum ama niye boyle oldu bilmiyorum sanirim sabahtan beri ayaktayim diyeSen hamile halinle niye bu kadar gezdin ki canım
Arkadaşım madem sancın var ne diye kahvaltı hazırlıyorsun , ne diye dışarı çıkıyorsun , bu halinle acillerde bekliyorsunbende çok ayakta kalınca karnım taş gibi oluyor ve kasılıyorum. Son zamanlarımız dikkat edelim diyeceğim ama hiçbirimiz bende dahil dikkat etmiyoruz.
çok sevindim ❤ böyle pozitif olman harika
sağlık problemi yok ne mutluki, şimdi sadece biraz büyücek ve yanına gelicek inşallah annesi ❤
Harikasin canim.
Ful motive
Gelisme yok kimsede.
Ama baslayacak 2 haftaya radikallerrrrr
24-28 ocak arasi bi tarih ile pesinden geleceğim bakalimmmm
Teşekkür ederim kızlar. Orda bisürü minnak var..Sen güçlübir annesin canım maşallah çok çok güzel günleriniz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?