- Emoji Skoru
- 6.111
- Puanlar
- 108
Canim mesajini okudum ama yazamadim minnaklara ve annelere dualarimiz hep sonsuz yalniz degilsinizTeşekkür ederim kızlar. Orda bisürü minnak var..
Fanusların içinde bebeler. Kızımın ilk arkadaşları. Hepsi için dua ediyorum. Siz de edin
İnşallahCanim mesajini okudum ama yazamadim minnaklara ve annelere dualarimiz hep sonsuz yalniz degilsinizPozitifligini hic kaybetme olur mu yavrusunda sagligi yerinde olduktan sonra her sey hallolur Allah in izniyle
bu kadar ayakta kalıp yorulmaya çok normal o kasılmalar canım. bana doktorum ayakta kalırsan çok daha fazla olur o sertleşme demişti. muhtemelen çok yorulduğun içindir korkma. dinlenince yarına daha iyi olursun.Kizlar bugun neredeyse butun gun karnim tas gibiydi hic yumusamadi sabah misafir vardi, 3 gibi disari ciktik kv ile kendine koltuk takimi falan aldi onun icin gezdik bakindik sonra acile gittik 2 3 gundur kasiklari cok agriyodu 2 saat falan hastanede kaldik serumdu tahlildi rontgendi falan eve geldik 7 gibi o saatten beri oturdum dinleniyorum ama karnim hala cok kotu sanki suan nst baglansam sancim 1500 cikcak gibi hissediyorum cok rahatsiz ediyo beni ozelliklede karnimin hep sag tarafindan vuruyo bu sanci oglumda hareket edince saga vuruyo orayi geriyo 2si birlesince cok kotu oluyorum aglayacagim resmen sinirlerim bozuldu sali gunu de randevum varinsaAllah gece uyuyabilirsem sabaha uyaninca biraz daha iyi olurum
cok sevindim cnm.hersey yolundaymis şükürSonunda eve gelebildim 11 buçuktan beri dışarıdayım ya
kontrolüm iyi geçti, her şey yolundaymış. 35+4 bugün, 2800 gr olmuş. bir haftada 150 gr almış, doktorum her şey iyi görünüyor dedi şükürler olsun.
Zeyf doktora sordum hemoroid konusunu. hatta dedimki bir problemim var ama uzmanına mı gitsem yoksa siz ilaç yazabilir misiniz dediğim an hemoroid mi diye sordu direkt anladı
bir krem ve bir fitil verdi, hamilelikte baskıdan dolayı olur dedi. alt taraftaki ağrılarını da tetikler dedi. son zamanlarda gerçekten alt kısmım komple ağrıyor
şimdi verdiği ilaçları kullanıcam inşallah iyi gelir, sende doktoruna danış sana da yazar bence canım.
ben kv 40 dk mesafede canim ama gitmiyorum cunku uzanmazsan yada wc ye rahat cikamazsam malesef sancidan kivraniyorum o yuzden kendi annemde dahil bi yere gitmez oldum anneme de gittigimde pek is yapmam yatarm babamla.ikisi oglani oyalar dururlar oda isime gelio bence sende gitme ya cok fazla 2 bucuk saatOf kızlar ya, derdim dert değil biliyorum ama sinir oldum. Biz maltepedeyiz eşimin ailesi beylikdüzü tarafında olmuşum 36 haftalık çağıracakları tuttu inatla ısrarla. Birde bir birisi çağırıyor bir diğer akraba çağırıyor hepsi orda. Geçen hafta gittik daha trafikte inanılmaz belim ağrıdı nefes alamadım, bu hafta sonu ailem gelcekler hepbirlikte gelin dedi, zorlanıyorum yolda lütfen sonrasında yapalım demiştim, olsun olsun gelirsiniz dedi annemi arayıp davet etmişler bu sefer yine gideceğizumarım sinir stresten erken doğum yaşamam yollarda..
Oyyy masallah size yaa en kisa zamanda koynuna alirsin insallah mis kokulunu canim hep boyle pozitif ol ki melegin daha güçlü olsunBen geldim. Bebeğim çıkmadı poncikocum biraz daha vakti var. Yoğun bakım doktoru istediğimiz kiloya gelene kadar biz bakıcaz dedi.
Sağlığı yerinde. Bugün yine görmeye gittim,sütlerini götürdüm.
Tam 1 buçuk saat beraberdik. Oh kendime geldim
Artık iyiyim, o da iyi olucak. Kendime bi daha ağlamama sözü verdim.
Sizler nasılsınız radikal bi gelişme var mı bakayım?
Daha oncedende soylemistim canim kullandigim multivitaminin icinde magnezyumda var sanirim onda oldugu icin ayriyetten tek basina magnezyum vermiyobu kadar ayakta kalıp yorulmaya çok normal o kasılmalar canım. bana doktorum ayakta kalırsan çok daha fazla olur o sertleşme demişti. muhtemelen çok yorulduğun içindir korkma. dinlenince yarına daha iyi olursun.
hem bu kadar kasılman ve arada sancın olmasına rağmen magnezyum vermemesi de bi acayip ne bileyim doktor sonuçta bir bildiği vardır herhalde
Bende izliyorum insan sabırsızlanıyorKızlar instagram ds yenidoğan videoları izliyorumda insan çok özeniyor bir an önce o güne ışınlanmak istiyor yaaahem az hem daha cok var gibi
sağol canımcok sevindim cnm.hersey yolundaymis şükür
ben kv 40 dk mesafede canim ama gitmiyorum cunku uzanmazsan yada wc ye rahat cikamazsam malesef sancidan kivraniyorum o yuzden kendi annemde dahil bi yere gitmez oldum anneme de gittigimde pek is yapmam yatarm babamla.ikisi oglani oyalar dururlar oda isime gelio bence sende gitme ya cok fazla 2 bucuk saat
Oyyy masallah size yaa en kisa zamanda koynuna alirsin insallah mis kokulunu canim hep boyle pozitif ol ki melegin daha güçlü olsun
onu kaçırmışım, olabilir haklısınDaha oncedende soylemistim canim kullandigim multivitaminin icinde magnezyumda var sanirim onda oldugu icin ayriyetten tek basina magnezyum vermiyo
allah yardımcın olsun arkadaşım.Kızlar oğlanı ve eşimi boğup Atacam derler ya. Şu an öyle durumdayım. Oğlan acayip yapışık inatçı laftan anlamaz oldu. Ne oturtuyor, ne yatırıyor, ne yedirip içiyor. Tuvalete bile peşimden girmek için neler yapıyor. Bir kahve yaptım kırk yılın başı zehir etti suyumu döktü. Bir yudum aldım bıraktım. Şimdi benim kahvemi içiyorimdat diye bağıracam artık. Sakin ikinciyi hemen yapmayın. İkisi bir arada büyür laflarına inanmayın. Eşler çalışıyor olan bize oluyor. Hiç sosyal hayatım kalmadı. Belki de bunlar daha iyi günlerim
Aynen şehirlerarasından farkı yok. Ah bir düşünebilseler bunu.Of çokmuş ya. Hamile için uzun yol eziyet.
Biliyorum bilmez miyim.
Bizim tuzla evden izmit kv lerin evi trafik açıksa 1sa15dk. 1 defa trafige yakalandik onda da bakmadan ciktik, normalde trafik yogunluguna gore cikiyoduk. Neyse o gun 2 saati gecmisti ve ben cok rahatsiz olmustum wc ye zor atmistim kendimi.
Bence bu konuda eşinde is bitiyor.
Esin bi sekilde annesigili ikna etmeli.
Onlar gelsin bosver gitmeyin.
Son haftalar, olmaz olmaz ya olursa?? De esine.
cok sevindim cnm.hersey yolundaymis şükür
ben kv 40 dk mesafede canim ama gitmiyorum cunku uzanmazsan yada wc ye rahat cikamazsam malesef sancidan kivraniyorum o yuzden kendi annemde dahil bi yere gitmez oldum anneme de gittigimde pek is yapmam yatarm babamla.ikisi oglani oyalar dururlar oda isime gelio bence sende gitme ya cok fazla 2 bucuk saat
Oyyy masallah size yaa en kisa zamanda koynuna alirsin insallah mis kokulunu canim hep boyle pozitif ol ki melegin daha güçlü olsun
Canım benim de öyleydi doktorum artık ayaklarını uzat dinlen dedi. Salı baya sancım çıkmıştı bugün daha iyi iki gündür hep dinlendim. Gezerken anlamıyoruz ama bu kadar yürümek erkene alıyor doğumu dikkat et.bu kadar ayakta kalıp yorulmaya çok normal o kasılmalar canım. bana doktorum ayakta kalırsan çok daha fazla olur o sertleşme demişti. muhtemelen çok yorulduğun içindir korkma. dinlenince yarına daha iyi olursun.
hem bu kadar kasılman ve arada sancın olmasına rağmen magnezyum vermemesi de bi acayip ne bileyim doktor sonuçta bir bildiği vardır herhalde
Arkadaşım madem sancın var ne diye kahvaltı hazırlıyorsun , ne diye dışarı çıkıyorsun , bu halinle acillerde bekliyorsunbende çok ayakta kalınca karnım taş gibi oluyor ve kasılıyorum. Son zamanlarımız dikkat edelim diyeceğim ama hiçbirimiz bende dahil dikkat etmiyoruz.
Sağol canım benim. Hayatın acı gerçekleri işteallah yardımcın olsun arkadaşım.
o yüzden bu lafı söyleyenlere aldanıp arayı kısa tutmadım işte ben.
senin durumun gerçekten bir kaç yıl zor olacak belki ama seneye oğlanı okula mutlaka ver, gerçekten çok daha rahatlarsınız, o da siz de. enerjisini atması lazım.
pek teselli edici konuşamadım ama
gerçi bizim arada 5 yaş olacak ama bizi de kızın kaprisleri bitirecek şimdiden belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?