• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Benimde en çok korktuğum konu bu ya 😒 şuan çoluk çocuk yokken bile temizlik yapmak zor geliyo çocuk olunca nasıl yapıcam o evi her daim nasıl toplu tutucam bilmiyorum 😏 valla diyorum ki gerçekten darılmam kimse gelmesin 😂 mevlütte gelsin herkes olsun bitsin çok çok amin 🙏
evin artik toplu olmicak sekerim ☺️ bebekken yine neysede yurumeye basladigi zaman artik toplu bir ev hayal oluyor , bir zaman sonra alisiyorsun ama ,inan evin butun odalarinin toplamasi ayri ,oyun odasini toplamak ayri mesai istiyor minik minik ayristiriyorum hepsini,ev pis olmadiktan sonra daginiklik halledilir ya takmiyorum artik ☺️gelende boyle kabul edicek artik 2 cocuklu ev olucak

sabahtan beri cok belim agriyor ,basimda öyle ,sarhos gibi geziyorum evin icinde ya niye boyle oldum anlamadim,
dün pazara gittim sanirim posetler biraz agir geldi ,disari cikmakta istemiyorum kimseylede konusmak istemiyorum ,huysuz ergenlere döndüm iyice 😂 daha cocugun hicbiseyinide hazirlamadim

Benimde hep 15 20 arasıydı en son 40 çıktı 3 kez o kadar doktor normal dedi seninkide düzensiz olmuş demekki canım
Olabilir canım bi ara 60 70 i görünce şaşırdım yani

sabahtan beri cok belim agriyor ,basimda öyle ,sarhos gibi geziyorum evin icinde ya niye boyle oldum anlamadim,
dün pazara gittim sanirim posetler biraz agir geldi ,disari cikmakta istemiyorum kimseylede konusmak istemiyorum ,huysuz ergenlere döndüm iyice 😂 daha cocugun hicbiseyinide hazirlamadim
ergenlik hormonlarıyla yarışır hamilelik hormonları 😀
bazen insana bi enerji geliyor haddinden fazla yoruyoruz kendimizi, bazen de böyle elimizi kaldıracak enerjimiz olmuyor.

sen bebişin eşyalarını, sonra da çantanı hazırla da gerisi önemli değil amaaaan 🤪

Evet bende bilmedigim icin basta bana da cok garip geliyodu ama sonradan mantikli oldugunu anladim ki bize egitimdeki ebe bile dogumu biz degil bebeginiz ve siz yapiyosunuz bizim isimiz sadece sizi yonlendirmek diyodu hep :) normal dogumda gercekten de anne ve bebek hallediyo o isi ebeler sadece direktif veriyo o anda derin nefes al verme tut ikinmaya basla vs gibi onlara da uyunca bebek cikmis oluyo zaten :)
evet canım, Banu Çiftçi’nin uygulamasında vajinal doğumun evrelerini 3 boyutlu animasyonla anlatmış, o kadar güzel ve bilgilendirici ki izlemek lazım.

Benim uygulamada da 2200 gr kavun buyuklugu yaziyo 😆
40. haftada hangi meyve ya da sebze olcaklar merak ediyorum 😂
Banu çiftçi mi uygulaman
evet canım

evet canım, Banu Çiftçi’nin uygulamasında vajinal doğumun evrelerini 3 boyutlu animasyonla anlatmış, o kadar güzel ve bilgilendirici ki izlemek lazım.
Evet izliyorum o dr un videolarini anlatimini falanda cok begeniyorum :)

Maşallah canım sağlıcakla gelsin🧿🤲🏻ya benimki bu hafta az kilo almış 😟ama normal alması gereken i almış azda değil dedi doktor
Amin canım cümlemizin bebişleri sağlıcakla gelsin bir dahaki ay çok alır bence önemli olan kilo alması takibini ihmal etme bişeycik yoktur ☺️

Dogum yapacagi hastahane 1 buçuk 2 saatlik mesafede olan arkadaslar. Doktorunuz ne zaman yola çıkmanızı önerdi? Sancı kac dakikada bir olunca yola çıkılmalı?

Bi halsizlik bitkinlik uyku isteği bintuafım bebekte az hareket ediyodu doktoru aradım geliyim mi diye gel dedi sonra yarın gitmeye karar verdim gerilmeyede başlayınca bebek, doktor aradı gitmeyince ayşegül çok az sa gel hemen dedi kocaman bebek o falan dedi bende şuan iyi yarın sabah gelicem dedim kan tahlili istemişti onuda vericem o yüzden sabah aç gidiyim dedim hayırlısıyla yarın olsun doktor halime bakıp hemen bile alabilir beni biraz evham yaptığımı anladı artık geçen muaneye girdiğimde alın der gibi bi halin var dedi kızıyorum kendime bu kadar bunalım yaşıyorum diye çok şükür herşeyimde normal ilerledi bu zamanlara geldim ama elimde değil 😞 şişkinlikte var ödem falan elim yüzüm dudaklarım davul gibi oldu

Bende de yavaş yavaş başladı telaş dikkatli olmamız gereken bir ay ama bence sakin olmak daha fayda sağlar :)

Bebiş hissediyor ben huzursuz olunca dikkat ediyorum o yüzden duygu kontrolüne :)

içinin rahat olması çok önemli doğumun bile kolay olur az stresli olursan ;)

Selam kizlar.
Bugun o kadar cok yoruldum ki.
Oturduğum dk lar sayilidir.
Habire bi is yaptim,mecbur.
Ev aksama dogru savas alani gibiydi.
Ben isleri hallederken Bahar hanim da evi talan etti. Herseyi yetistirdim cok şükür.
Sabah nts+kontrol icin hastaneye gideceğiz.
Hersey yolundaysa da izmite gececegiz.
Inşallah 150 gr almis olsun INŞALLAH.
Benim beybi 200-300 gr geriden geliyor malum.
Yarin dr 2700 gr 48 cm desin mesela :D

ergenlik hormonlarıyla yarışır hamilelik hormonları 😀
bazen insana bi enerji geliyor haddinden fazla yoruyoruz kendimizi, bazen de böyle elimizi kaldıracak enerjimiz olmuyor.

sen bebişin eşyalarını, sonra da çantanı hazırla da gerisi önemli değil amaaaan 🤪
yapicam sekerim yapicamda nezaman bilmiyorum ,😂

Dogum yapacagi hastahane 1 buçuk 2 saatlik mesafede olan arkadaslar. Doktorunuz ne zaman yola çıkmanızı önerdi? Sancı kac dakikada bir olunca yola çıkılmalı?
onu doktorunla konuşman lazım. Bizimki 5 dakika mesafede. Söylediğin saat aralığında doğum bile olur. Bence su gelir sancılarının başladığını hissedersin o an yola çıkmalısın gibi geliyor.

Suyun gelirse beklemeden cik ama sadece sancilarin olursa 10 dk ya inmesini bekleme 1.5 2 saat baya uzun bir mesafe cunku ne olur ne olmaz 🤷🏻‍♀️ doktorunla konusup en dogru bilgiyi ondan alabilirsin

evin artik toplu olmicak sekerim ☺ bebekken yine neysede yurumeye basladigi zaman artik toplu bir ev hayal oluyor , bir zaman sonra alisiyorsun ama ,inan evin butun odalarinin toplamasi ayri ,oyun odasini toplamak ayri mesai istiyor minik minik ayristiriyorum hepsini,ev pis olmadiktan sonra daginiklik halledilir ya takmiyorum artik ☺gelende boyle kabul edicek artik 2 cocuklu ev olucak
Ya ama bana temizlik yapmakta zor geliyo 😂🙈 ve çocuk varken hergün yada gün aşırı süpürge açmak şart off çok nefret ediyorum süpürge yapmktan :mad: çok param olsa haftada 2 gün kadın gelse evi süpürse nolurdu sanki 😂

Selam kizlar.
Bugun o kadar cok yoruldum ki.
Oturduğum dk lar sayilidir.
Habire bi is yaptim,mecbur.
Ev aksama dogru savas alani gibiydi.
Ben isleri hallederken Bahar hanim da evi talan etti. Herseyi yetistirdim cok şükür.
Sabah nts+kontrol icin hastaneye gideceğiz.
Hersey yolundaysa da izmite gececegiz.
Inşallah 150 gr almis olsun INŞALLAH.
Benim beybi 200-300 gr geriden geliyor malum.
Yarin dr 2700 gr 48 cm desin mesela :KK70:
yarın güzel haberleri vereceksin yine inanıyorum :)
izmite neden gidiyorsunuz?
evi topla topla aynı, ben artık saldım inan. süpürüyorum öyle gelişi güzel.
zaten 20 ocak gibi temizlik için kadın çağırıcam. o zamana kadar öyle böyle idare ederim 😂

Back
X