• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

2 hafta sonu gitmezsek sonraki hafta sonu illaki gidiyoruz biz :)
Dogum öncesi annemi ziyaret etmek istedim.
Gitmisken birkac sevdigim kisi var esimin teyzesi ve kizlari ,annanesi hepsini goreyim istedim. Hem Bahar icin çok iyi oluyor, boyle 4 duvar icinde büyüyor cocuk. Gidince kalabalik oluyor epey mutlu oluyor. Birde kedileri var(adi üzüm) gideceğimiz kisilerin, Bahar bu defa insan gibi sevmesini becerebilirse oynarlar diye hayal kuruyorum. Her gittigimizde Bahar ciglik cigliga koşunca pesinden, kedi kaciyor maalesef. Kv lerde orada olacak, babami da goturecegim tabi son dk ben gelmiyorum demezse. Anlayacagin maaile toplanmis olacagiz.
Annane eger dogum zamani hasta olmazsa,
Teyzenin kizlari bakacak 2 gun ona, teyzem de benim yanimda kalabilecek refakatçi olarak.
Dua ediyorum insallah gelebilir, gelebilirse harika olacak ona cok guveniyorum bebek bakiminda hastanedeyken. Birde onu çok seviyorum, rahatim yaninda. Kv zaten Bahar ile ilgilenecek ya.
Ayyyyyy bakalim yarin belki dr gün verir, hwm onu da konusuruz izmittekilerle.
senin için çok dolu ve heyecanlı bir gün olacak yarın anlaşılan ☺️
eşinin ailesini böyle sevmen onların da tabii seni sevmesi ne kadar güzel ❤️
inşallah her şey gönlünden geçen şekilde olur canım benim.

küçük çocuklar kedileri çok seviyor, biraz fazla seviyor hatta bilirim 😂

ay kızlar düşündükçe çantaya daha neler konurmuş ya, koy koy bitmez bende yer kalmadı zaten 😂
mesela hastaneden çıkmak için kıyafet koymadım, ilk doğumda da pijamalarımla çıktım direkt arabaya bindim zaten. kızımı da battaniyeye sarmıştık. sanırım ev çok yakın olunca ben bayağı rahat davranıyorum.

süsle ilgili de tek bişeyim yok ya. süslemicem odayı zaten de, en azından bi kapı süsü alayım. ismi net değil ama isimli almıcam zaten, sonradan kendim yapıcam kızıma yaptığım gibi. aynı olsun ablasıyla. hastane için basit bişey yeter. ay niye bitmiyo bu eksikler ya 🥴

Teyzeleri hazırlandık sayılır oh ber bi kaç eksik var kendime çorap falan onlarıda koydummu tamam bu iş 😀
Urasa 10 lu hastane cıkışı
5 li hastane çıkışı
1 ekstra takım
1 foto çekiim için tavşanlı tulum
1 fenerbahçeli takım😀
10 adet bez bi paket ıslak mendil
Emzik
Her takımın içini çorap
4 ağız mendili
2 battaniye

Kendime
2 takım pijama
2 emzirme atleti
1 emzirme sütyeni
Bir paket depend
Bir külot
2-3 çift çorap koycam
Havlu
Eşime ve bana diş fırçası
Gratisten minik diş macunu şampuan saç kremi aldım onları koydum tatil için küçük olanlardan tester gibi minik.

Ve hastane süslerimizi koydum bu kadar :)
Unuttuğum bişi varmı sizce
Canım ben ilk doğumda emzirme örtüsüde götürmüştüm sezeryan ve 3 güün kalmıştım meraklı teyzeler gelince onu takarak emzirmiştim daha rahat olmuştu 😌bundada götürmeyi düşünüyorum

Canım ben ilk doğumda emzirme örtüsüde götürmüştüm sezeryan ve 3 güün kalmıştım meraklı teyzeler gelince onu takarak emzirmiştim daha rahat olmuştu 😌bundada götürmeyi düşünüyorum
Benim emzirme örtüm yok yaa 😀 bide allah kısmet ederse normal doğum beklicez. Normal doğumdada bir gece yatırıyolar. Alıcam örtü ama doğumdan sonra alırım diye sallaştırdım biraz :)

Kızlar birde yedek pjama takımı veya gecelik olsun yanınızda ben ikinci gün duş aldım hastanede hem süt için hemde rahatlamak için doktorum önermişti ve çok iyi gelmişti yedek götürediğim için aynı pjmayı giymiştim 3 tane götürmek bence mantıklı tabi herkes sezeryan olmayabilir 1 gün kalıp çıkar gerek bile kalmaz ama ben ihtimalleri söyleyeyim dedim 😌

Benim emzirme örtüm yok yaa 😀 bide allah kısmet ederse normal doğum beklicez. Normal doğumdada bir gece yatırıyolar. Alıcam örtü ama doğumdan sonra alırım diye sallaştırdım biraz :)
İnşallah gönlüne göre olur 😌emzirme örtüsü candır bnm için🤣diyorum birde unutyormuşum koymayı 🤣🤣

Selamlarr.. çalışamaz raporumu aldım. Kuzu 2ye yaklaşmış. Nst ile uzun baktılar. Sorun yokmuş. Alttan ve karından muayene oldum. Sezaryen yerim incelmiş ( o ne demek oluyorsa) doğumu biraz daha önceye alabiliriz dedi. 37 gibi. 35.e randevumuzu verdi. Şekere tatlıya dikkat dedi.
Sağlıkla gelsinler inşallahhh..

Selamlarr.. çalışamaz raporumu aldım. Kuzu 2ye yaklaşmış. Nst ile uzun baktılar. Sorun yokmuş. Alttan ve karından muayene oldum. Sezaryen yerim incelmiş ( o ne demek oluyorsa) doğumu biraz daha önceye alabiliriz dedi. 37 gibi. 35.e randevumuzu verdi. Şekere tatlıya dikkat dedi.
Sağlıkla gelsinler inşallahhh..
Ay abla cok az kalmş oluyor 37 de olcaksa😍😍 sağlıkla gelsin prensesimiz inşallah. Senin doktorun açlık tokluk şekerini kaç civarı tutmanı söylüyor ?

Kızlar birde yedek pjama takımı veya gecelik olsun yanınızda ben ikinci gün duş aldım hastanede hem süt için hemde rahatlamak için doktorum önermişti ve çok iyi gelmişti yedek götürediğim için aynı pjmayı giymiştim 3 tane götürmek bence mantıklı tabi herkes sezeryan olmayabilir 1 gün kalıp çıkar gerek bile kalmaz ama ben ihtimalleri söyleyeyim dedim 😌
Ben iki takım koydum şampuan diş macunu saç kremi tarak havlu koydum bende duş almak istiyorum fotograf çekimi falan olcak temiz olayım😀

Buda bizim kapı süsü ve anahtarlıklarımız 💓
IMG-20200103-WA0002.webp

Ben iki takım koydum şampuan diş macunu saç kremi tarak havlu koydum bende duş almak istiyorum fotograf çekimi falan olcak temiz olayım😀
Sen normal olursa bir iki saate alırsın duş 🤣bn ancak ertesi gün eşimin yardımı ile aldım 😌💓ay eşimden Allah razı olsun çocuk gibi baktı bana 🤲

Ay abla cok az kalmş oluyor 37 de olcaksa😍😍 sağlıkla gelsin prensesimiz inşallah. Senin doktorun açlık tokluk şekerini kaç civarı tutmanı söylüyor ?
Ayy aynen az kaldı kuzum ya.. aminn amin hepimiz sağlıkla doğuralım inşallahh.. benim dr. Diyetisyene yönlendirdi. Kaç olduğuyla ilgilenmedi.. :) diyetisyene de 2 defa bildirim yaptım iyi dedi. Tok 120yi geçmesin demişti sanırım. Şimdi de ölçüm yaptırmıyorum. Bu ara pek dikkat de etmiyorum.. annem geldi diyeti bozdum az😆

YEKTA61 YEKTA61 canim dunden beri yoksun.
Hersey yolunda mi?
Iyi misin?
Sağol cnm iyi sayılırım akşama doğru biraz ağrım oldu ama normaldir heralde bende yrn akşam kontrole gideceğim inşAllah güzel haberler alırız

Ayy aynen az kaldı kuzum ya.. aminn amin hepimiz sağlıkla doğuralım inşallahh.. benim dr. Diyetisyene yönlendirdi. Kaç olduğuyla ilgilenmedi.. :) diyetisyene de 2 defa bildirim yaptım iyi dedi. Tok 120yi geçmesin demişti sanırım. Şimdi de ölçüm yaptırmıyorum. Bu ara pek dikkat de etmiyorum.. annem geldi diyeti bozdum az😆
Ay abla 120 imkansız gibi oluyor biraz🤣 ben 140 ın altında tutmaya çalışıyorum azcık kaçamak yapsam 145 150 oluyor. Sonra üzülüyorum inşallah şu son günleri sorunsuz tamamlarız.
Allahtan bebişte şekerden etkilenme durumu yok şimdilik inşallahta olmaz

Iyi akşamlar herkesee 🌸🌸🌸
Bugün bizim de kontrolümüz vardı. Boy söylemedi kilomuz 2817 gr olmuş. Suyumuz yerinde. Bebişin bası aşağı inmeye başlamış baskı yapabilir dedi doktor. Arada hissediyorum zaten asagida dedim normal dedi. Yüzünü göremedim ilk kez aşağıda olduğu için :KK43: kasılmaların cıkmış o da bebek hareketli olduğu için normal dedi. Herşeye normal dedi sağolsun. 1 hafta sonra tekrar gideceğim. NST sonucum da aşağıdaki gibi selozy olsaydı hemen yorumlardı şimdi :KK33:
Selozyden sonra doğuran olmadı değil mi kızlar 😀

Eklentiler

• IMG-20200110-WA0013.webp
    IMG-20200110-WA0013.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 59
senin için çok dolu ve heyecanlı bir gün olacak yarın anlaşılan ☺
eşinin ailesini böyle sevmen onların da tabii seni sevmesi ne kadar güzel ❤
inşallah her şey gönlünden geçen şekilde olur canım benim.

küçük çocuklar kedileri çok seviyor, biraz fazla seviyor hatta bilirim 😂
Saol canimmm💙🌼😘
ay kızlar düşündükçe çantaya daha neler konurmuş ya, koy koy bitmez bende yer kalmadı zaten 😂
mesela hastaneden çıkmak için kıyafet koymadım, ilk doğumda da pijamalarımla çıktım direkt arabaya bindim zaten. kızımı da battaniyeye sarmıştık. sanırım ev çok yakın olunca ben bayağı rahat davranıyorum.

süsle ilgili de tek bişeyim yok ya. süslemicem odayı zaten de, en azından bi kapı süsü alayım. ismi net değil ama isimli almıcam zaten, sonradan kendim yapıcam kızıma yaptığım gibi. aynı olsun ablasıyla. hastane için basit bişey yeter. ay niye bitmiyo bu eksikler ya 🥴
Cok benzesiyoruz cok.
Bahar da disari kadar zaten tekerlekli sandalye ile çıkardilar, yurumek istememe ragmen oturttulardi. Zaten araci da kapiya yanastirmisti esim. Indi bindi yaptim pijamalarla :)))
Hastanede sus pus hic bana gore degildi, bunda da ayniyim. Bahar da esimin teyzesi kapi susudur kurabiyedir herseyi yapmisti sagolsun.
Bunda da kurabiyeleri yapmis susu de hazirmis ama ismi belli deil diye tamamlayamiyor kadin :(
O heves ediyor diye ses etmiyorum bana kalsa onlara da gerek yok. Cikarken de kalin battaniyeye sarar sarmalar bineriz arabaya.
Saka maka 15 gun sonra hayatim acaip degisecek ayyyyhhh kzsjxckdoscj 😳

Iyi akşamlar herkesee 🌸🌸🌸
Bugün bizim de kontrolümüz vardı. Boy söylemedi kilomuz 2817 gr olmuş. Suyumuz yerinde. Bebişin bası aşağı inmeye başlamış baskı yapabilir dedi doktor. Arada hissediyorum zaten asagida dedim normal dedi. Yüzünü göremedim ilk kez aşağıda olduğu için :KK43: kasılmaların cıkmış o da bebek hareketli olduğu için normal dedi. Herşeye normal dedi sağolsun. 1 hafta sonra tekrar gideceğim. NST sonucum da aşağıdaki gibi selozy olsaydı hemen yorumlardı şimdi :KK33:
Selozyden sonra doğuran olmadı değil mi kızlar 😀
Oyy masallah benimkide pzrtesi 2800 du normal demekki😀
Selozyden sonra doğuran olmadı canım.
Nst den hiç anlamıyorum ya 😀

Back
X