senin için çok dolu ve heyecanlı bir gün olacak yarın anlaşılan2 hafta sonu gitmezsek sonraki hafta sonu illaki gidiyoruz biz :)
Dogum öncesi annemi ziyaret etmek istedim.
Gitmisken birkac sevdigim kisi var esimin teyzesi ve kizlari ,annanesi hepsini goreyim istedim. Hem Bahar icin çok iyi oluyor, boyle 4 duvar icinde büyüyor cocuk. Gidince kalabalik oluyor epey mutlu oluyor. Birde kedileri var(adi üzüm) gideceğimiz kisilerin, Bahar bu defa insan gibi sevmesini becerebilirse oynarlar diye hayal kuruyorum. Her gittigimizde Bahar ciglik cigliga koşunca pesinden, kedi kaciyor maalesef. Kv lerde orada olacak, babami da goturecegim tabi son dk ben gelmiyorum demezse. Anlayacagin maaile toplanmis olacagiz.
Annane eger dogum zamani hasta olmazsa,
Teyzenin kizlari bakacak 2 gun ona, teyzem de benim yanimda kalabilecek refakatçi olarak.
Dua ediyorum insallah gelebilir, gelebilirse harika olacak ona cok guveniyorum bebek bakiminda hastanedeyken. Birde onu çok seviyorum, rahatim yaninda. Kv zaten Bahar ile ilgilenecek ya.
Ayyyyyy bakalim yarin belki dr gün verir, hwm onu da konusuruz izmittekilerle.
Battaniyesi bide puseti olucak bide arabamız var hastaneyle ev arasıda 15 dk diye kalın birşey koymadım koyayım mı? Terlik koydum yazmayı unutmuşum :)Terlik ve bebişi hastaneden çıkarmak için astronot ya da peluş tulum ?
Canım ben ilk doğumda emzirme örtüsüde götürmüştüm sezeryan ve 3 güün kalmıştım meraklı teyzeler gelince onu takarak emzirmiştim daha rahat olmuştuTeyzeleri hazırlandık sayılır oh ber bi kaç eksik var kendime çorap falan onlarıda koydummu tamam bu iş
Urasa 10 lu hastane cıkışı
5 li hastane çıkışı
1 ekstra takım
1 foto çekiim için tavşanlı tulum
1 fenerbahçeli takım
10 adet bez bi paket ıslak mendil
Emzik
Her takımın içini çorap
4 ağız mendili
2 battaniye
Kendime
2 takım pijama
2 emzirme atleti
1 emzirme sütyeni
Bir paket depend
Bir külot
2-3 çift çorap koycam
Havlu
Eşime ve bana diş fırçası
Gratisten minik diş macunu şampuan saç kremi aldım onları koydum tatil için küçük olanlardan tester gibi minik.
Ve hastane süslerimizi koydum bu kadar :)
Unuttuğum bişi varmı sizce
Benim emzirme örtüm yok yaaCanım ben ilk doğumda emzirme örtüsüde götürmüştüm sezeryan ve 3 güün kalmıştım meraklı teyzeler gelince onu takarak emzirmiştim daha rahat olmuştubundada götürmeyi düşünüyorum
İnşallah gönlüne göre olurBenim emzirme örtüm yok yaabide allah kısmet ederse normal doğum beklicez. Normal doğumdada bir gece yatırıyolar. Alıcam örtü ama doğumdan sonra alırım diye sallaştırdım biraz :)
Ay abla cok az kalmş oluyor 37 de olcaksaSelamlarr.. çalışamaz raporumu aldım. Kuzu 2ye yaklaşmış. Nst ile uzun baktılar. Sorun yokmuş. Alttan ve karından muayene oldum. Sezaryen yerim incelmiş ( o ne demek oluyorsa) doğumu biraz daha önceye alabiliriz dedi. 37 gibi. 35.e randevumuzu verdi. Şekere tatlıya dikkat dedi.
Sağlıkla gelsinler inşallahhh..
Ben iki takım koydum şampuan diş macunu saç kremi tarak havlu koydum bende duş almak istiyorum fotograf çekimi falan olcak temiz olayımKızlar birde yedek pjama takımı veya gecelik olsun yanınızda ben ikinci gün duş aldım hastanede hem süt için hemde rahatlamak için doktorum önermişti ve çok iyi gelmişti yedek götürediğim için aynı pjmayı giymiştim 3 tane götürmek bence mantıklı tabi herkes sezeryan olmayabilir 1 gün kalıp çıkar gerek bile kalmaz ama ben ihtimalleri söyleyeyim dedim
Sen normal olursa bir iki saate alırsın duşBen iki takım koydum şampuan diş macunu saç kremi tarak havlu koydum bende duş almak istiyorum fotograf çekimi falan olcak temiz olayım
Ayy aynen az kaldı kuzum ya.. aminn amin hepimiz sağlıkla doğuralım inşallahh.. benim dr. Diyetisyene yönlendirdi. Kaç olduğuyla ilgilenmedi.. :) diyetisyene de 2 defa bildirim yaptım iyi dedi. Tok 120yi geçmesin demişti sanırım. Şimdi de ölçüm yaptırmıyorum. Bu ara pek dikkat de etmiyorum.. annem geldi diyeti bozdum azAy abla cok az kalmş oluyor 37 de olcaksasağlıkla gelsin prensesimiz inşallah. Senin doktorun açlık tokluk şekerini kaç civarı tutmanı söylüyor ?
Sağol cnm iyi sayılırım akşama doğru biraz ağrım oldu ama normaldir heralde bende yrn akşam kontrole gideceğim inşAllah güzel haberler alırız
Ay abla 120 imkansız gibi oluyor birazAyy aynen az kaldı kuzum ya.. aminn amin hepimiz sağlıkla doğuralım inşallahh.. benim dr. Diyetisyene yönlendirdi. Kaç olduğuyla ilgilenmedi.. :) diyetisyene de 2 defa bildirim yaptım iyi dedi. Tok 120yi geçmesin demişti sanırım. Şimdi de ölçüm yaptırmıyorum. Bu ara pek dikkat de etmiyorum.. annem geldi diyeti bozdum az
Sezeryan sonrası hemen duş oluyor mu ?Canım ben ilk doğumda emzirme örtüsüde götürmüştüm sezeryan ve 3 güün kalmıştım meraklı teyzeler gelince onu takarak emzirmiştim daha rahat olmuştubundada götürmeyi düşünüyorum
Ya cok sevimli olmuşBuda bizim kapı süsü ve anahtarlıklarımızEki Görüntüle 2575052
Saol canimmmsenin için çok dolu ve heyecanlı bir gün olacak yarın anlaşılan ☺
eşinin ailesini böyle sevmen onların da tabii seni sevmesi ne kadar güzel ❤
inşallah her şey gönlünden geçen şekilde olur canım benim.
küçük çocuklar kedileri çok seviyor, biraz fazla seviyor hatta bilirim
Cok benzesiyoruz cok.ay kızlar düşündükçe çantaya daha neler konurmuş ya, koy koy bitmez bende yer kalmadı zaten
mesela hastaneden çıkmak için kıyafet koymadım, ilk doğumda da pijamalarımla çıktım direkt arabaya bindim zaten. kızımı da battaniyeye sarmıştık. sanırım ev çok yakın olunca ben bayağı rahat davranıyorum.
süsle ilgili de tek bişeyim yok ya. süslemicem odayı zaten de, en azından bi kapı süsü alayım. ismi net değil ama isimli almıcam zaten, sonradan kendim yapıcam kızıma yaptığım gibi. aynı olsun ablasıyla. hastane için basit bişey yeter. ay niye bitmiyo bu eksikler ya
Oyy masallah benimkide pzrtesi 2800 du normal demekkiIyi akşamlar herkesee
Bugün bizim de kontrolümüz vardı. Boy söylemedi kilomuz 2817 gr olmuş. Suyumuz yerinde. Bebişin bası aşağı inmeye başlamış baskı yapabilir dedi doktor. Arada hissediyorum zaten asagida dedim normal dedi. Yüzünü göremedim ilk kez aşağıda olduğu içinkasılmaların cıkmış o da bebek hareketli olduğu için normal dedi. Herşeye normal dedi sağolsun. 1 hafta sonra tekrar gideceğim. NST sonucum da aşağıdaki gibi selozy olsaydı hemen yorumlardı şimdi
Selozyden sonra doğuran olmadı değil mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?